ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:אם שמיר לא היה טוב למכבי ת''א ולא היה טוב להפועל ב''ש, למה שהוא יהיה טוב למכבי חיפה בעצם?
שמיר זה להוסיף עוד בינוניות מוחלטת לסגל, אם כבר הולכים על עומק בינוני מעדיף לתת את הדקות לקאסה או מישהו שכבר יש אצלנו עם תקרת זכוכית גבוהה יותר.Kozmo אמר:כל עוד שמיר מגיע כשחקן רוטציה, ולא במקום אזולאי לדוגמה, אני חושב שזה טוב, הוא יוכל לשחק לא מעט דקות ולהוסיף אגרסיביות.
אני חושב שהוא בסדר, לא חושב שהוא נכשל בבאר שבע, גם לא במכבי ת״א. לדעתי הוא היה לא רע בתקופה בב״ש. הבעיה בב״ש שהיו להם 3 שחקנים פלוס מינוס אותו דבר- שמיר, גורדנה ואליאס. הם שיחקו עם 3 שחקנים שלא מגוונים להם את המשחק, לפחות לא בצורה משמעותית.
לגבי עונת הצ׳מפיונס, רצינו אותו בימים של לפני סגירת החלון לרישום והיה דיבור חזק לגביו, אבל הבחור רצה חוזה לשנתיים ואנחנו רצינו להביא לו רק לשנה ורק על זה נפלה העסקה והיינו צריכים לאלתר חצי עונה עם 3 קשרים בלבד (כשלפתע כמובן מוחמד גם נפצע).
KevinDurant אמר:אם שמיר לא היה טוב למכבי ת''א ולא היה טוב להפועל ב''ש, למה שהוא יהיה טוב למכבי חיפה בעצם?
דעה לגיטימית אבל איך זה מתיישב עם ההצעה שלך (ככל שזה לא היה קוריוז) להביא את אלחמיד שלא היה מספיק טוב לא בב״ש ולא בהפועל חיפה?
Smurk אמר:לא ראיתי שלשול כזה מימיי, ניסן בטור דעה ראשי באתר כותב שאנחנו צריכים לעמדות הזרים שוער זר, 10 זר ומגן שמאלי זר.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=476723
אני כן חושב שזה פחות או יותר מה שבכר חושב.Judokan אמר:Smurk אמר:לא ראיתי שלשול כזה מימיי, ניסן בטור דעה ראשי באתר כותב שאנחנו צריכים לעמדות הזרים שוער זר, 10 זר ומגן שמאלי זר.
מדאיגה אותי המחשבה שקניאס יחסית מקורב לבכר, ושלא יסתבר שהשלשול המילולי הזה עוד בטעות מייצג את העמדה של בכר
ב''ש שילמה עליו מיליון יורו שהוא עבר אליהם? אני בטוח שלא.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אם שמיר לא היה טוב למכבי ת''א ולא היה טוב להפועל ב''ש, למה שהוא יהיה טוב למכבי חיפה בעצם?
לפי מה נקבע שהוא לא היה מספיק טוב לשתיהן?
הצהבת לא רצו לשלם עליו מיליון יורו לפי האופציה שהייתה להם, זה לא אומר שהוא לא היה "טוב להם".
בעובדות, הוא היה שחקן הרכב בכל שלוש העונות האלה אצלן. 20 הופעות בהרכב ועוד 14 כמחליף בצהבת; 52 בהרכב ועוד 17 כמחליף בבאר שבע בשנתיים (בכל המסגרות).
בבאר שבע הוא היה חלק חשוב בחוליית הקישור שהחזיקה אותם חלק לא מבוטל מהעונה לפני שנתיים.
הוא קשר טוב שנותן עומק לסגל שלנו. בעיה שאנחנו סובלים ממנה שנה אחרי שנה ומתעקשים להתעלם ממנה, למרות שהסגל שלנו לא עומד בעומסים של כמה מסגרות מקבילות
אני חושב שהבעיה עם אלחמיד גם בב''ש (ובמיוחד בהפועל חיפה בסוף) הייתה לא מקצועית כולל זה שהוא סיים את דרכו בהפועל חיפה בגלל שרב עם רוני ולא על רקע מקצועי.Kozmo אמר:כל עוד שמיר מגיע כשחקן רוטציה, ולא במקום אזולאי לדוגמה, אני חושב שזה טוב, הוא יוכל לשחק לא מעט דקות ולהוסיף אגרסיביות.
אני חושב שהוא בסדר, לא חושב שהוא נכשל בבאר שבע, גם לא במכבי ת״א. לדעתי הוא היה לא רע בתקופה בב״ש. הבעיה בב״ש שהיו להם 3 שחקנים פלוס מינוס אותו דבר- שמיר, גורדנה ואליאס. הם שיחקו עם 3 שחקנים שלא מגוונים להם את המשחק, לפחות לא בצורה משמעותית.
לגבי עונת הצ׳מפיונס, רצינו אותו בימים של לפני סגירת החלון לרישום והיה דיבור חזק לגביו, אבל הבחור רצה חוזה לשנתיים ואנחנו רצינו להביא לו רק לשנה ורק על זה נפלה העסקה והיינו צריכים לאלתר חצי עונה עם 3 קשרים בלבד (כשלפתע כמובן מוחמד גם נפצע).
דעה לגיטימית אבל איך זה מתיישב עם ההצעה שלך (ככל שזה לא היה קוריוז) להביא את אלחמיד שלא היה מספיק טוב לא בב״ש ולא בהפועל חיפה?
זו הדעה המרכזית שלי פה. אני מעדיף שקאסה/חרמש יקבלו את הדקות של שמיר מאשר להביא אותו, יש לנו מספיק שחקנים בקישור, הבעיה היא באיכות שלהםThe real Tsepo אמר:שמיר זה להוסיף עוד בינוניות מוחלטת לסגל, אם כבר הולכים על עומק בינוני מעדיף לתת את הדקות לקאסה או מישהו שכבר יש אצלנו עם תקרת זכוכית גבוהה יותר.Kozmo אמר:כל עוד שמיר מגיע כשחקן רוטציה, ולא במקום אזולאי לדוגמה, אני חושב שזה טוב, הוא יוכל לשחק לא מעט דקות ולהוסיף אגרסיביות.
עמדה 6 פוטנציאלית: זר, עלי, ג'אבר, גוני
עמדה 8: עלי/ג'אבר, קאסה, קינדה, אזולאי (?) סייף
אין שום צורך בשמיר גם אם גוני או קאסה עוזבים/ מושאלים.
Smurk אמר:לא ראיתי שלשול כזה מימיי, ניסן בטור דעה ראשי באתר כותב שאנחנו צריכים לעמדות הזרים שוער זר, 10 זר ומגן שמאלי זר.
Judokan אמר:Smurk אמר:לא ראיתי שלשול כזה מימיי, ניסן בטור דעה ראשי באתר כותב שאנחנו צריכים לעמדות הזרים שוער זר, 10 זר ומגן שמאלי זר.
מדאיגה אותי המחשבה שקניאס יחסית מקורב לבכר, ושלא יסתבר שהשלשול המילולי הזה עוד בטעות מייצג את העמדה של בכר
Judokan אמר:Smurk אמר:לא ראיתי שלשול כזה מימיי, ניסן בטור דעה ראשי באתר כותב שאנחנו צריכים לעמדות הזרים שוער זר, 10 זר ומגן שמאלי זר.
The real Tsepo אמר:משונה מאוד שהבלם עוד לא חתם. אפילו לא פורסם כלום על בדיקות רפואיות
"כבשים רטובים"Liberman אמר:The real Tsepo אמר:משונה מאוד שהבלם עוד לא חתם. אפילו לא פורסם כלום על בדיקות רפואיות
די להיות כבשים רטובים
הוא לא בא לפה להתרשמות
עוד יום עוד יומיים
ToniKroos אמר:רוצים להכריז אותו עם נהואל