• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לדעתי צריך שוער ראשון ברמה ולא שוער מחליף.
אם אפשר להחזיר את אצילי ונטע זה יהיה שדרוג משמעותי.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
על רקע הדיווחים על סגירה של חלאיילי בבלגיה ודיווח נוסף שמקשר את פיירו לבשיקטאש הטורקית (עסקאות על סך 11.5 מיליון יורו לכאורה)

ליפקין מוציא כותרת בוואן שמכבי חיפה הולכת בכל הכוח על עומר אצילי לקיץ הקרוב.

להערכתי, במידה ומצליחים להביא זרים, אנחנו הולכים למהפכה רצינית בקיץ שלמעט סק, שרי וקורנו (אם יישארו ואני לא בטוח) אני מחליף את שאר הזרים, מה שיאפשר לנו להביא שלושה זרים נוספים לפחות.

11 מיליון יורו פלוס ההכנסות מהשנתיים האחרונות, זה אומר מספיק אשראי כדי לעשות איזה מהלך שבא לנו ולהעמיד פה קבוצה איכותית:

1. חייקין, אליאסי או שוער זר במקום ניצן.
2. למקין או חסן חילו במקום גרשון.
3. ליידנר/גרופר.
4. נטע/זר במקום שואו.
5. פרדה במקום גוני.
6. אצילי במקום חלאיילי.
7. לאיוס במקום לסובוי (ככל שלסובוי לא ירשים).
8. יובאנוביץ' במקום פיירו.
9. להחזיר את סבע.
10. כמובן להיפטר מסוף.

יש כאן גידול במשכורות, אבל מצד שני ההכנסות מהמכירות יאפשרו את זה.
לא מבין מה אתם רוצים מהלאיוס הזה . כבר מההתחלה היה ברור שהוא סתם הייפ רגעי. מה ראיתם ממנו? סתם וכלום דבר, דריבליסט וזהו

הכותרות על אצילי זה חיבורים שכל אוהד דביל יכול לעשות. חלאיילי עוזב? אז מכבי חיפה ינסו להחזיר את אצילי. הנה כותרת.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
על רקע הדיווחים על סגירה של חלאיילי בבלגיה ודיווח נוסף שמקשר את פיירו לבשיקטאש הטורקית (עסקאות על סך 11.5 מיליון יורו לכאורה)

ליפקין מוציא כותרת בוואן שמכבי חיפה הולכת בכל הכוח על עומר אצילי לקיץ הקרוב.

להערכתי, במידה ומצליחים להביא זרים, אנחנו הולכים למהפכה רצינית בקיץ שלמעט סק, שרי וקורנו (אם יישארו ואני לא בטוח) אני מחליף את שאר הזרים, מה שיאפשר לנו להביא שלושה זרים נוספים לפחות.

11 מיליון יורו פלוס ההכנסות מהשנתיים האחרונות, זה אומר מספיק אשראי כדי לעשות איזה מהלך שבא לנו ולהעמיד פה קבוצה איכותית:

1. חייקין, אליאסי או שוער זר במקום ניצן.
2. למקין או חסן חילו במקום גרשון.
3. ליידנר/גרופר.
4. נטע/זר במקום שואו.
5. פרדה במקום גוני.
6. אצילי במקום חלאיילי.
7. לאיוס במקום לסובוי (ככל שלסובוי לא ירשים).
8. יובאנוביץ' במקום פיירו.
9. להחזיר את סבע.
10. כמובן להיפטר מסוף.

יש כאן גידול במשכורות, אבל מצד שני ההכנסות מהמכירות יאפשרו את זה.

יובאנוביץ אף פעם לא הרשים אותי יותר מדי
אפשר יותר טוב

למה בעצם לא מנסים לאזרח את שרי ואז יתפנה מקום לעוד זר?

adoram אמר:
למה בעצם לא מנסים לאזרח את שרי ואז יתפנה מקום לעוד זר?

הוא סוגר 5 שנים בארץ רק בסוף העונה הנוכחית, וזה לפני שנזכרנו במודל החדש למתן אזרחות שמתעדף את מי שיכול לתרום לנבחרת או מתכוון להשתקע בארץ.
גם העזיבה בינואר בטח לא תתרום לזה. במילים אחרות, הסבירות לזה שואפת ל-0 - תראו את סבוריט כדוגמה

מבחינתי בסוף העונה משחרר את:
סוף, פיירו, חלאילי, שימיץ, שואו.

הולך בכל הכח על למקין, אצילי, חלוץ זר אכזר, קשר אמצע ושחקן כנף נוסף.

Liberman אמר:

צריך בנוסף גם קשר אחורי אכזר, מגן שמאלי טבעי מחליף, שוער (רצוי בכיר במקום כיוף, אבל בכל מקרה שוער כי ניצן הולך) ועוד חלוץ בנוסף לחלוץ הזר כדי להשלים 4 חלוצים עם דינדה ושוראנוב.
הייתי מוסיף עוד קשר התקפי בכיר לרוטציה עם קינדה בהתחשב בזה שרפאלוב לא יסחוב את שנה הבאה ושרי גם אם יחזור כבר יהיה גרוע.

באמת נראה למישהו שיבצעו רכש של 9 שחקנים בקיץ, ועוד ישחררו בשביל זה שני זרים עם חוזה (שואו ושימיץ')?
זו מכבי חיפה, לא צ'לסי - לא יחפשו שוב לעשות מהפכות בקיץ.

רק מכבי אמר:
המפתח הוא מי מהליגיונרים יחזור. לפי זה יהיה אפשר למקד את עצמנו בזרים.
אני לא חושב שאצילי יחזור. לגבי נטע זה יותר הגיוני.
בכל מקרה, אם אצילי לא חוזר, צריך זר להרכב לכנף ימין.
בכלל עמדות הכנף דורשות חיזוק רציני לקראת העונה הבאה.
בנוסף, חלוץ חדש במקום פיירו שעושה רושם שיימכר.
אם מדברים על פנטזיות, אז העיניים שלי מופנות לליגה הצרפתית. לוריין ואברג'ל נמצאים במאבקי ירידה. במידה והם יורדים לליגה השנייה, לדעתי זו הזדמנות אדירה להביא את אברג'ל, שזה שחקן שובר שוויון בליגה שלנו.
כך או כך, צריכים 2 קשרים חדשים באמצע.
הוכח שאי אפשר באמת לבנות על ג'אבר לעונה שלמה.

מחכה מאוד לחזרתו של שוראנוב. אני מאוד מחזיק ממנו.
יכול לעשות הרבה תפקידים בחלק הקדמי. גם יכול לשחק כחלוץ שני, חלוץ בודד, שחקן קן שמאל שמצטרף לאמצע במשחקים מסוימים. נקווה שיחזור טוב מהפציעה.
אם איכשהו אברג׳יל יגיע לפה זה יהיה מטורף. גם מבחינה יכולת אישית וגם מבחינת זה שהוא משחרר לנו מקום לזר בכנף. כולנו מבינים שג׳אבר לא יכול עונה בלי להיפצע ואי אפשר לבנות עליו,שואו זה שחקן בדיחה וזה שדפק אותנו נגד פלורנטינה לדעתי רגל וחצי בחוץ,לכם ניהיה חייבים קשר אחורי

Judokan אמר:
באמת נראה למישהו שיבצעו רכש של 9 שחקנים בקיץ, ועוד ישחררו בשביל זה שני זרים עם חוזה (שואו ושימיץ')?

כמה שחקנים הבאת לפה בכל אחת מהעונות אחרונות? ובכל אחד מהקיצים רחוקים?
הקיץ עוד לא התחיל ואנחנו כבר יודעים על בין שניים לשלושה שחקנים שלא יהיו פה בעונה הבאה (חלאיילי, פיירו, שרי) בהכנסות שלא היו מעולם למועדון מרכש.
לדעתי אנחנו לקראת קיץ אינטנסיבי.
ואגב, דווקא זה שאנחנו לא צ'לסי מאפשר לנו לנביא יותר שקחנים בחלון אחד, כי אם היינו צ'לסי האפשרויות שלנו מבחינת שחקנים שיכולים לשדרג אותנו היו מצומצמות הרבה יותר וכל שחקן כזה היה תופס את רוב התקציב.

Judokan אמר:

לא 9 שחקנים כי זה מוגזם, אבל בהחלטה יהיה רכש סביב 5-6 שחקנים חדשים + חזרה של 2 מושאלים.
זה יראה ככה:
שוער נוסף.
בהגנה כל עוד אין עזיבות, לא יהיו שינויים.
הבלמים סגורים, ויש מגנים ב-2 הצדדים (אם תהיה הזדמנות למגן ישראלי, אולי ינסו להביא מישהו, לדעתי יישארו עם סייף וחג'ג' כמחליפים של קורנו).
בקישור המרכזי יגיעו 2 שחקנים חדשים.
2 שחקני כנף חדשים.
חלוץ במקום פיירו.

סה"כ 6 שחקנים.
וכמובן בהנחה ויעזוב שחקן שלא צפוי שיעזוב, נניח בלם כמו סק, או קורנו, אז ביאו במקומו שחקן.
אל זה תוסיפו את שרי שיחזור, ועוד שחקן שיגיע מהמושאלים.
זה הכל.

אליאור אמר:
Judokan אמר:

הקיץ עוד לא התחיל ואנחנו כבר יודעים על בין שניים לשלושה שחקנים שלא יהיו פה בעונה הבאה (חלאיילי, פיירו, שרי) בהכנסות שלא היו מעולם למועדון מרכש.
ואגב, דווקא זה שאנחנו לא צ'לסי מאפשר לנו לנביא יותר שקחנים בחלון אחד, כי אם היינו צ'לסי האפשרויות שלנו מבחינת שחקנים שיכולים לשדרג אותנו היו מצומצמות הרבה יותר וכל שחקן כזה היה תופס את רוב התקציב.

אפילו בקיץ האחרון, שהיה אחרי שהקבוצה נוקתה משחקני מפתח, לא הגיעו למספרים כאלה. וזה כשאיבדנו את אצילי, אבו פאני, ג'וש כהן ודילן.
זו פשוט לא המנטליות של המועדון. החלון היחיד שאני יכול לחשוב עליו עם היקף רכש כזה היה בעונה של לוזון. וזו היה מצב מאוד שונה ותקופה מאוד שונה למועדון

רק מכבי אמר:
Judokan אמר:

לא 9 שחקנים כי זה מוגזם, אבל בהחלטה יהיה רכש סביב 5-6 שחקנים חדשים + חזרה של 2 מושאלים.
זה יראה ככה:
שוער נוסף.
הבלמים סגורים, ויש מגנים ב-2 הצדדים (אם תהיה הזדמנות למגן ישראלי, אולי ינסו להביא מישהו, לדעתי יישארו עם סייף וחג'ג' כמחליפים של קורנו).
2 שחקני כנף חדשים.
חלוץ במקום פיירו.

סה"כ 6 שחקנים.
וכמובן בהנחה ויעזוב שחקן שלא צפוי שיעזוב, נניח בלם כמו סק, או קורנו, אז ביאו במקומו שחקן.
זה הכל.

שכחת חלוץ נוסף במקום חמד שיגיע בוודאות כי חמד לא ימשיך
ולדעתי לא יוותרו שוב על מגן שמאלי טבעי לקו 4 שיאפשר באמת תחלופה לקורנו
אבל כן אני לא מאמין שיוותרו על שימי ויביאו בלם במקומו (בטח לא למקין שלא יבוא לפה בשביל להיות שלישי אחרי סק וגולדברג), ויש מצב שגם על שואו לא יוותרו

ההימור שלי הוא שילכו על עומר דהן כחלוץ הרביעי אם חמד עוזב, או שישנו לסוף תפקוד לשם באופן קבוע.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:

אפילו בקיץ האחרון, שהיה אחרי שהקבוצה נוקתה משחקני מפתח, לא הגיעו למספרים כאלה. וזה כשאיבדנו את אצילי, אבו פאני, ג'וש כהן ודילן.
זו פשוט לא המנטליות של המועדון. החלון היחיד שאני יכול לחשוב עליו עם היקף רכש כזה היה בעונה של לוזון. וזו היה מצב מאוד שונה ותקופה מאוד שונה למועדון
לא הבאת כמות כזאת במספרים אבל בינואר הנוכחי היית צריך להביא 5 שחקנים בין היתר בגלל הנסיבות.

אני אישית הייתי מחליף את שימיץ' ושואו כל אחד מסיבותיו כמו שרשמתי ולהערכתי אחד מסק/קורנו ירצו לעזוב, כלומר מדובר כבר ב4 זרים (כולל פיירו) ועוד לא דיברנו על שרי שבפוטנציה זה 5 זרים.

אם המועדון רוצה להמשיך עם זר בינוני ולא מחויב כמו שואו, תפאדל.

אני חושב ששימיץ' בלם טוב בסה''כ אבל אם אתה מחזיק בלם על תקן זר שישי והוא לא מסוגל לשחק עם הבלם הראשון שלך אז מה עשינו בזה בעצם?

לדעתי יצטרכו להביא שוער, בלם, 2 קשרים, 2 שחקני התקפה וחלוץ

מבחינת כמות נגיע לאותו דבר, השדרוג פה צריך להיות באיכות על שחקנים כמו ניצן, גוני, שואו וסוף.

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
Judokan אמר:

זה יראה ככה:
שוער נוסף.
2 שחקני כנף חדשים.
חלוץ במקום פיירו.

סה"כ 6 שחקנים.
זה הכל.

שכחת חלוץ נוסף במקום חמד שיגיע בוודאות כי חמד לא ימשיך
ולדעתי לא יוותרו שוב על מגן שמאלי טבעי לקו 4 שיאפשר באמת תחלופה לקורנו
אבל כן אני לא מאמין שיוותרו על שימי ויביאו בלם במקומו (בטח לא למקין שלא יבוא לפה בשביל להיות שלישי אחרי סק וגולדברג), ויש מצב שגם על שואו לא יוותרו

לא שכחתי, כי אני מסכים עם מה שג'ודו כתב. לא יגיע עוד חלוץ.
בהנחה וחמד לא ממשיך, וזה לא כל כך ברור בעיניי, אבל נניח ולא, מצבת החלוצים תורכב מ:
חלוץ זר, דוד, שוראנוב, חלוץ צעיר סטייל סוף/דהן

רק מכבי אמר:
לא שכחתי, כי אני מסכים עם מה שג'ודו כתב. לא יגיע עוד חלוץ.
בהנחה וחמד לא ממשיך, וזה לא כל כך ברור בעיניי, אבל נניח ולא, מצבת החלוצים תורכב מ:
חלוץ זר, דוד, שוראנוב, חלוץ צעיר סטייל סוף/דהן

אתה לא באמת מאמין שסוף יהיה פה עונה הבאה ועוד בתור חלוץ, נכון?
זו בדיחה גרועה, הוא לא שחקן למכבי חיפה. במינימום הוא צריך להיות מושאל.
ובנוגע לדהן או חלוץ גיל נוער אחר, לא חושב שיעשו שוב את הטעות הזאת של לשרוף שחקן בלי דקות בוגרים על משבצת של חלוץ רביעי במקום שיקבל דקות, נראה לי שאלברמן התקדם מאז.

Apoc אמר:
Liberman אמר:

צריך בנוסף גם קשר אחורי אכזר, מגן שמאלי טבעי מחליף, שוער (רצוי בכיר במקום כיוף, אבל בכל מקרה שוער כי ניצן הולך) ועוד חלוץ בנוסף לחלוץ הזר כדי להשלים 4 חלוצים עם דינדה ושוראנוב.
הייתי מוסיף עוד קשר התקפי בכיר לרוטציה עם קינדה בהתחשב בזה שרפאלוב לא יסחוב את שנה הבאה ושרי גם אם יחזור כבר יהיה גרוע.

אני מנסה להיות ריאלי
וזה היה לארג׳ מבחינתי
כרגע לא רואה איך הם מעיפים את שואו ושימיץ
את כיוף לא יחליפו אלא אם כן יהיה איזו חלטורה על ג׳וש כהן
מגן שמאלי טבעי לא יביאו כי יש להם את סייף כפלסטר
אגב גם את גוני נאור אני משחרר
מנסה להחזיר את אבו פאני/נטעלביא

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:

בקיץ האחרון לא היו לך אפשרויות כי מכסת הזרים הייתה מלאה (או כמעט מלאה) ולא היו ישראלים טובים. הקיץ הזה תהיה יותר גמישות לדעתי בשני בפרמטרים.
שוער - בודאות יגיע
בלם במקום גרשון - אולי
מגן שמאלי מחליף לקורנו - בתכלס צריך, מקווה שיגיע
קשר אחורי אחד -לדעתי בודאות יגיע
קשר כנף במקום חלאיילי - יגיע בודאות
לסובוי או שחקן כנף במקומו - בודאות
חלוץ במקום פיירו - בודאות

הגעת ל-5 שחקנים שבודאות יגיעו (שוער, קשר אחורי, כנף ימין, חלוץ, כנף שמאל). אם גרשון לא ממשיך הגעת ל-6 שחקנים. אם יהיה מגן שמאלי ישראלי סביר יביאו אותו כדי שיהיה מחליף לקורנו. הרי זה משהו שאנחנו בתכלס חייבים. כבר הגעת ל-7, וזה בלי עזיבות נוספות שעשויות להיות.
לדעתי מעבר למה שרשמתי אפשר לעשות עוד שדרוגים כמו להחזיר את דיא במקום שרי ולפנות מקום לעוד זר, אם שרי לא חוזר (וסיכוי סביר שהוא לא חוזר).
את התקציב יהיה לנו. את הצורך גם. השאלה היא רק מה יהיה ההיצע בשוק, כי אנחנו יודעים שאלברמן לא מביא לכאן שחקנים שהוא חושב שלא יתרמו. אם יהיו אפשרויות אנחנו בדרך לקיץ שבו יגיעו לדעתי בין שמונה לעשרה שחקנים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה