silvas אמר:
לדעתי סוף וגוני כשחקני סגל משלימים כן צריכים להישאר פה. (ואנחנו רואים כמה סגל ארוך הוא חשוב)
אני לגמרי לא מסכים אתך.
הם מתחילים "כשחקני סגל משלימים" אבל בפועל הם לא מספיק טובים כשצריך אותם אבל הם כן "תופסים" מקום בסגל.
אם בעונה כזאת עמוסה, עם קשר זר בינוני ופציעה של שחקן מוביל באמצע גוני נאור בעונה סדירה שלמה פתח פעמיים בהרכב ושותף בליגה בסהכ 340 דק' כשסונדגרן וסייף משחקים יותר ממנו באמצע, למה אני צריך אותו בסגל?
גוני, סוף ובעבר שחקנים כמו מאור לוי שנמצאים בסגל רק כדי לשחק בגביע הטוטו או בשלבים מוקדמים בגביע או נכנסים דקה 60-70 שהמשחק גמור "בהרכבי שכונה" כי אין מישהו אחר להכניס, לא צריכים להיות פה.
זו בדיוק הסיבה גם שההרכב נשחק והרמה יורדת מאוד במחצית השנייה/כשמתחילים החילופים: השחקנים על הספסל פשוט לא טובים והמאמן לא מאמין בהם.
אנחנו צריכים להחזיק ספסל הרבה יותר תחרותי עם שחקנים שדופקים על ההרכב ושווים הרכב בכל משחק נתון ולא "בכאילו"
רק מכבי אמר:
המפתח הוא מי מהליגיונרים יחזור. לפי זה יהיה אפשר למקד את עצמנו בזרים.
אני לא חושב שאצילי יחזור. לגבי נטע זה יותר הגיוני.
בכל מקרה, אם אצילי לא חוזר, צריך זר להרכב לכנף ימין.
בכלל עמדות הכנף דורשות חיזוק רציני לקראת העונה הבאה.
בנוסף, חלוץ חדש במקום פיירו שעושה רושם שיימכר.
אם מדברים על פנטזיות, אז העיניים שלי מופנות לליגה הצרפתית. לוריין ואברג'ל נמצאים במאבקי ירידה. במידה והם יורדים לליגה השנייה, לדעתי זו הזדמנות אדירה להביא את אברג'ל, שזה שחקן שובר שוויון בליגה שלנו.
כך או כך, צריכים 2 קשרים חדשים באמצע.
הוכח שאי אפשר באמת לבנות על ג'אבר לעונה שלמה.
מחכה מאוד לחזרתו של שוראנוב. אני מאוד מחזיק ממנו.
יכול לעשות הרבה תפקידים בחלק הקדמי. גם יכול לשחק כחלוץ שני, חלוץ בודד, שחקן קן שמאל שמצטרף לאמצע במשחקים מסוימים. נקווה שיחזור טוב מהפציעה.
אני דווקא חושב שאצילי הרבה יותר "רלוונטי" מנטע שנראה שדי מבסוט שם ביפן ואל תשכח שעבור נטע לבוא בקיץ זה לעזוב שם באמצע העונה.
מסכים לגבי עמדת הכנף (כתבתי את זה בדיוק) וגם לגבי הקישור.
אני רק אוסיף ואגיד שגם אם ג'אבר היה כשיר כל העונה, גוני נאור ושואו לא מספיק טובים כמחליפים ומורידים את הרמה משמעותית ממי שמשחק לפניהם (כשקאסה עוד צעיר ואני עוד לא מבקר אותו).
הקישור שלנו מבחינתי מבחינת הרמה צריך להיות מוחמד, ג'אבר, נטע/ישראלי בכיר ככל האפשר ושחקן זר נוסף/ישראלי בכיר.
הרמה של "המחליפים" שלנו בקישור (שזה בערך השחקן השלישי והרביעי) נמוכה מאוד וזה גם גורם לכך שמשחקים עם שחקן כמו סונדגרן בקישור או סייף בקישור במקום שזה יהיה שחקן קישור אמיתי.
יש בור של דקות באמצע מעבר לג'אבר ומוחמד