ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא חושב שהוא עדיף על כיוף וגם לא יהיה רלוונטיאליאור אמר:הייתי מביא את אליאסי לשער.
KevinDurant אמר:לא חושב שהוא עדיף על כיוף וגם לא יהיה רלוונטיאליאור אמר:הייתי מביא את אליאסי לשער.
Smurk אמר:צנצי שאל את שכטר ביציע לגבי אצילי ושכטר שהוא חבר טוב של אצילי ענה שכרגע ממה שהוא יודע אצילי ממשיך בחול
ג׳וש לא משחק באטלנטה, חייקין בדיוק התחיל את העונה שם עם בודו גלימט, בקסטר לאחרונה חזר לשער אחרי פציעה ובולטון שלו כרגע מתמודדת על עלייה לצ׳מפיונשיפאליאור אמר:אם כיוף היה עומד בשער של מכבי פתח תקווה אף אחד פה לוקח אותו. אליאסי לעומת זאת הראה לדעתי פוטנציאל לאורך העונה. השוער הישראלי הכי טוב בליגה היום.
הייתי שמח שיעשו עליו מהלך אבל כמובן שאני לא מאמין שזה ריאלי.
יש ארבעה שוערים שאפשר לחשוב עליהם: ג'וש כהן, ניית'ן בקסטר, ניקיטה חייקין ואליאסי.
מישהו יודע איך בקסטר היה העונה ומה מצבו של ג'וש?
רק מכבי אמר:![]()
2 בישולים העונה בליגה האוקראינית.
2 הופעות בנבחרת הצעירה של אוקראינה.
ברק.י אמר:דיווח מאד מוזר בהתחשב בזה שיש לנו לשנים הקרובות את דניאל, קנדיל, פיינגולד, אלימלך וגטאצ'ו בעמדת המגן הימני.
GKagelmacher אמר:ברק.י אמר:דיווח מאד מוזר בהתחשב בזה שיש לנו לשנים הקרובות את דניאל, קנדיל, פיינגולד, אלימלך וגטאצ'ו בעמדת המגן הימני.
קנדיל מסיים חוזה
GKagelmacher אמר:ברק.י אמר:דיווח מאד מוזר בהתחשב בזה שיש לנו לשנים הקרובות את דניאל, קנדיל, פיינגולד, אלימלך וגטאצ'ו בעמדת המגן הימני.
קנדיל מסיים חוזה