• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
מסכים עם רק מכבי שאלימלך לא מתאים למכבי חיפה כמגן לקו 4 ואני לא חושב שהוא גם מספיק איכותי גם כשמשחקים בקו 5.

יחזקאל טוב הגנתית מאלימלך? לא בטוח. ויחזקאל לפי מה שזכור לי בבש שיחק יותר מפעם אחת מגן ימני בקו 4. לדעתי יש משחקים מסוימים שצריך לפרוץ בונקר נגד קבוצות קטנות שאפשר לשחק עם אלימלך/יחזקאל בקו 4 בכיף.

GKagelmacher אמר:
Shocking4U אמר:
מסכים עם רק מכבי שאלימלך לא מתאים למכבי חיפה כמגן לקו 4 ואני לא חושב שהוא גם מספיק איכותי גם כשמשחקים בקו 5.

יחזקאל טוב הגנתית מאלימלך? לא בטוח. ויחזקאל לפי מה שזכור לי בבש שיחק יותר מפעם אחת מגן ימני בקו 4. לדעתי יש משחקים מסוימים שצריך לפרוץ בונקר נגד קבוצות קטנות שאפשר לשחק עם אלימלך/יחזקאל בקו 4 בכיף.
יחזקאל שיחק בעונה האחרונה שלו בב''ש כמעט תמיד מגן בקו 4 בלבד.

מעניין אצלינו אם חושבים על ורגאס כאופציה במקום זר מבחוץ, כי זר לאגף ואמצע אמור להגיע בכל מקרה בלי קשר לאצילי ויחזקאל ו-ורגאס יושב על העמדה הזאת בול, שחקן שחקן.
הימור שלי הוא יהיה במכבי ת"א או ב"ש או הפועל ת"א אם היא לא תרד ליגה

GreenGlory אמר:
מעניין אצלינו אם חושבים על ורגאס כאופציה במקום זר מבחוץ, כי זר לאגף ואמצע אמור להגיע בכל מקרה בלי קשר לאצילי ויחזקאל ו-ורגאס יושב על העמדה הזאת בול, שחקן שחקן.
הימור שלי הוא יהיה במכבי ת"א או ב"ש או הפועל ת"א אם היא לא תרד ליגה

שחקן מאוד מעניין.

לא ראיתי אותו יותר מידי אבל ממה שכן ראיתי, לדעתי שחקן נחמד, לא שווה מקום של זר

וראגס בסה"כ שחקן לא רע והייתי שוקל להביא אותו אם חס וחלילה לא יסתדר לנו להחזיר בקיץ את אצילי.

לרוב הזרים האלה (חוץ מווקאמה למשל) לא מצליחים לעשות את הקפיצת מדרגה. מזכיר לכם את פלומיין וטאפוקו מחדרה או את מרמנטיני.

🚨 - JUST IN: Ajax & PSV are both interested in signing Philippe Sandler, but Ajax is currently more concrete. Ajax wants to sign a centre back who's very good in build-up play and Philippe Sandler is on TOP of their list. [@telegraaf]

הצעתי להחתים אותו בקיץ שעבר (יהודי)
לא הקשבתם

Smurk אמר:
🚨 - JUST IN: Ajax & PSV are both interested in signing Philippe Sandler, but Ajax is currently more concrete. Ajax wants to sign a centre back who's very good in build-up play and Philippe Sandler is on TOP of their list. [@telegraaf]

לא הקשבתם
עם ההיסטוריית פציעה שלו והצוות הרפואי שלנו יש מצב שזה היה נגמר במוות

אליאור אמר:
מה אתם חושבים באמת על ורגאס מריינה?

במידה ויהיה פה כנפיים שמורכבות מיחזקאל אצילי חגג חזיזה כשירים בסגל אין צורך בו. אם אחד מארבעתם לא יהיה רלוונטי כן מביא אותו.

GKagelmacher אמר:
אליאור אמר:
מה אתם חושבים באמת על ורגאס מריינה?

במידה ויהיה פה כנפיים שמורכבות מיחזקאל אצילי חגג חזיזה כשירים בסגל אין צורך בו. אם אחד מארבעתם לא יהיה רלוונטי כן מביא אותו.

יחזקאל לא יהיה פה. אני כמעט בטוח בזה. נצטרך כנף זר.

Shocking4U אמר:
לרוב הזרים האלה (חוץ מווקאמה למשל) לא מצליחים לעשות את הקפיצת מדרגה. מזכיר לכם את פלומיין וטאפוקו מחדרה או את מרמנטיני.

דווקא עם ורגאס עושה רושם שהסיפור שונה.
הוא מגוון, מהיר מאוד, טכני, דריבל ברמה גבוהה, בעיטה בשתי רגליים.
באמת נראה מרשים.

Undertheknife אמר:
Shocking4U אמר:

דווקא עם ורגאס עושה רושם שהסיפור שונה.
הוא מגוון, מהיר מאוד, טכני, דריבל ברמה גבוהה, בעיטה בשתי רגליים.
באמת נראה מרשים.

מתי מתחילה עונת הקריצות?

Smurk אמר:

לא הקשבתם
מאז ששרי עבר לניימיכן ראיתי אותו משחקים שלמים.
האמת?
לא עפתי עליו- ממוצע לגמרי, וטועה גם לא מעט.
הסיבה היחידה (בעבר) לפסול לכיוון היא מחסור בישראלים טובים, אבל ממש לא שובר שיוויון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה