• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
ספק אם תצליח להביא זרים בכלל לארץ בזמן מלחמה, אולי כאלה שכבר גדלו באזורים שהיו בהם מלחמה.
אם מצליחים להביא זרים לרוסיה ואוקראינה יצליחו להביא גם זרים לישראל וגם בינואר שהיינו בשיא המלחמה קבוצות בליגה הצליחו להביא לא מעט זרים.

ואני יודע שזה לא פשוט, אבל נכנס המון כסף העונה ובעונה שעברה (והשנה במיוחד מבחינת מכירת שחקנים) ואפשר להפנות אותו לרכש ישראלי ויש העונה לא מעט שחקנים שיכולים להיות רלוונטיים והשמות ידועים

שחקן כמו ורגאס מעבר לדמי העברה זה חוזה ל3-4 שנים ושחקן שעוד לא פרץ ולדעתי הוא לא שווה מקום של זר במכבי חיפה ואפשר למצוא יותר טוב במשך חלון העברות שלם.

הוא שחקן בלי מספרים, שכמעט ולא מאיים על השער ויוצר וזה אולי רכש שאתה עושה באוגוסט שאתה מבין שדברים אחרים לא מסתדרים, בטח לא משהו שעושים בתחילת החלון

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
ספק אם תצליח להביא זרים בכלל לארץ בזמן מלחמה, אולי כאלה שכבר גדלו באזורים שהיו בהם מלחמה.
אם מצליחים להביא זרים לרוסיה ואוקראינה יצליחו להביא גם זרים לישראל וגם בינואר שהיינו בשיא המלחמה קבוצות בליגה הצליחו להביא לא מעט זרים.

ואני יודע שזה לא פשוט, אבל נכנס המון כסף העונה ובעונה שעברה (והשנה במיוחד מבחינת מכירת שחקנים) ואפשר להפנות אותו לרכש ישראלי ויש העונה לא מעט שחקנים שיכולים להיות רלוונטיים והשמות ידועים

שחקן כמו ורגאס מעבר לדמי העברה זה חוזה ל3-4 שנים ושחקן שעוד לא פרץ ולדעתי הוא לא שווה מקום של זר במכבי חיפה ואפשר למצוא יותר טוב במשך חלון העברות שלם.

הוא שחקן בלי מספרים, שכמעט ולא מאיים על השער ויוצר וזה אולי רכש שאתה עושה באוגוסט שאתה מבין שדברים אחרים לא מסתדרים, בטח לא משהו שעושים בתחילת החלון

היה קשה להביא לפה זרים עוד לפני המלחמה אז אחרי שהתחילה המלחמה ועם המצב בצפון ולאחרונה עם איראן זה הולך להיות קשה הרבה יותר. אני לא אומר שאין מצב שתביא, אבל יהיה קשה ולכן אני בספק.
מכל הזרים שהגיעו בינואר לא נראה לי שיש אפילו זר אחד ברמת הסביר, זה מסוג הזרים שמביאים כי מבינים את הסיטואצייה ואומרים זה מה יש.

סדר עדיפויות:
1.אצילי
2.יחזקאל
3.וארגס(לא מחזיק ממנו)

Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

היה קשה להביא לפה זרים עוד לפני המלחמה אז אחרי שהתחילה המלחמה ועם המצב בצפון ולאחרונה עם איראן זה הולך להיות קשה הרבה יותר. אני לא אומר שאין מצב שתביא, אבל יהיה קשה ולכן אני בספק.
מכל הזרים שהגיעו בינואר לא נראה לי שיש אפילו זר אחד ברמת הסביר, זה מסוג הזרים שמביאים כי מבינים את הסיטואצייה ואומרים זה מה יש.
אין שום מצב עם איראן היום. אם תהיה הידרדרות בצפון אז לא תהיה ליגה וזה לא רלוונטי.

אם מביאים זר ומשקמים אותו בנתניה שלדעתי לא הייתה שם אזעקה אחת במלחמה האחרונה ובפרט לא אמורה להיות באה. בטח ובטח אם יתקרבו למגעים להפסקת אש וכו' מה שיוביל לאקורד הסיום של המלחמה.

בחדרה הגיעו כמה זרים סבירים טובים לרמתם והצליחו להביא זרים לליגה באופן כללי.

אם וכאשר יחליטו ללכת על כנף זר, אני מאמין בסיכויים של המועדון למצוא זר מבחוץ ב3-4 חודשים הקרובים שיהיה יותר טוב מורגאס ובתנאים נוחים יותר כלכלית גם למועדון (בלי דמי העברה גבוהים, בלי חוזה ארוך טווח).

אני פשוט לא מספיק מחזיק ממנו ולא רואה הבדל בינו לבין פלומיין או מרמנטיני לדוגמה שהסתובבו בליגה בשנים האחרונות.

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
KevinDurant אמר:

אין שום מצב עם איראן היום. אם תהיה הידרדרות בצפון אז לא תהיה ליגה וזה לא רלוונטי.

אם מביאים זר ומשקמים אותו בנתניה שלדעתי לא הייתה שם אזעקה אחת במלחמה האחרונה ובפרט לא אמורה להיות באה. בטח ובטח אם יתקרבו למגעים להפסקת אש וכו' מה שיוביל לאקורד הסיום של המלחמה.

בחדרה הגיעו כמה זרים סבירים טובים לרמתם והצליחו להביא זרים לליגה באופן כללי.

אם וכאשר יחליטו ללכת על כנף זר, אני מאמין בסיכויים של המועדון למצוא זר מבחוץ ב3-4 חודשים הקרובים שיהיה יותר טוב מורגאס ובתנאים נוחים יותר כלכלית גם למועדון (בלי דמי העברה גבוהים, בלי חוזה ארוך טווח).

אני פשוט לא מספיק מחזיק ממנו ולא רואה הבדל בינו לבין פלומיין או מרמנטיני לדוגמה שהסתובבו בליגה בשנים האחרונות.
אחי אתה צריך להבין שמה שאתה אומר לא רלוונטי לגבי זרים שמעולם לא היו פה. אותם לא מעניין אם היום יש משהו עם איראן או הטילים של נסראללה אי פעם הגיעו לנתניה או חדרה. מה שמעניין אותם זה שיש מלחמה והמצב הביטחוני גרוע מאוד ועם מה שהם שומעים וקוראים באינטרנט בכל יום יכולה להתחיל גם מלחמה עם איראן. יהיה קושי גדול להביא זרים, המצב הזה יימשך עוד הרבה זמן.

מכל הנאמר למעלה- צריך לרדת מההגדרה של זר שישי.
כל הזרים צריכים להיות כאלה שמשדרגים את הקבוצה, ועולים בהרכב החמישה שצריך , לפי הכושר, ההתאמות, הרחקות, פציעות וכו'
ברגע שנכנס לתודעה המושג זר שישי מקבלים כל מיני למלמים כמו שואו (במקרה הזה כיוונו גבוה ובסוף נשארנו עם השואו ביד, אני כותב באופן עקרוני.)

בכל אופן לפי המסרים שעולים בתקשורת עושה רושם שבכר ואלברמן יושבים חזק מאוד על יחזקאל ורוצים אותו ומאוד ולדעתי זה הצעד הנכון.

סונדגרן עושה רעשים של מרמור בסטורי שלו באינסטגרם

אולי רוצה חוזה חדש?

Shocking4U אמר:
סונדגרן עושה רעשים של מרמור בסטורי שלו באינסטגרם

אולי רוצה חוזה חדש?

דגו הדפקט הוציא אותו מהסגל
בטח הם יעלו מול ריינה ב3-5-2 ואז אין צורך במגנים
אבל זו החלטה דבילית כי תוך כדי משחק אפשר לשנות מערך
וסונדגרן הוא בכל מקרה המגן הימני הכי טוב בארץ
החלטה תמוה מאוד

בעיני, זה מנופח ברמה מוגזמת בגלל דניאל, בהנחה וזה בגלל שיבוץ הסגל להיום.
קורה שעושים רוטציה ושחקן יוצא מהסגל. אין טעם גם בו וגם בפיינגולד על הספסל ואני מבין למה לתת דקות לפיינגולד. הוא פתח במשחקים האחרונים וסביר שיפתח שוב במשחק הבא.

אם זה בגלל שלא רוצים להאריך לו חוזה, אני לגמרי איתו.
הוא המגן הימני הטוב בליגה והוא ישראלי. עם כל הרצון לקדם את פיינגולד, אין סיבה לוותר על הישגים מקצועיים.

כנראה בונים שנה הבאה אל רועי אלימלך ופיינגולד מגנים

ברק.י אמר:
קורה שעושים רוטציה ושחקן יוצא מהסגל. אין טעם גם בו וגם בפיינגולד על הספסל ואני מבין למה לתת דקות לפיינגולד. הוא פתח במשחקים האחרונים וסביר שיפתח שוב במשחק הבא.

הוא המגן הימני הטוב בליגה והוא ישראלי. עם כל הרצון לקדם את פיינגולד, אין סיבה לוותר על הישגים מקצועיים.

אין מה לעשות רוטציה כשמשחקים פעם בשבוע ומאמינים שעדיין אפשר לסיים ראשונים בעונה הזו. זו הזיה של דגו שהוא לא בסגל, מהסיבות שכתבו פה (המגן הימני הכי טוב בארץ פלוס אפשרות לעבור לארבעה שחקני הגנה).
זה השחקן השלישי שדגו לא מסתדר איתו בעונה אחת (צ'יבוטה, סונדגרן וכנראה גם סבע). שניים כבר עזבו בגללו (מאמין שגם סבע זה בעיקר בגלל שלא הסתדר עם דגו, או שלפחות היה לזה חלק בזה). מזל שהוא עוזב לפני שכל הסגל פה הולך ונישאר רק עם רפאלוב שישחק ויהי מה.

צ'יבוטה לא נספר פה עוד בימי בכר והאמת שדי בצדק.
סבע זה לא קשור לדגו, זה בגלל אשתו והקהל והמועדון חיפש איך לצאת מזה.

ברק.י אמר:

סונדגרן כבר חתם על חוזה בקיץ עד 2025, אין פה שום עניין של להאריך.

פיינגולד לא שיחק במשחקים האחרונים בכלל וגם לא ישחק במערך של 3 בלמים.

להשאיר שחקן כמו סונדגרן מחוץ לסגל זה הצהרת כוונות, בטח שמדובר בשחקן בכיר מאוד ומהשחקנים הבולטים בחדר הלבשה.

ברור שדגו עושה את זה כי הוא יודע שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה ואין לו בעיה להסתכסך עם שחקנים כי הוא לא יהיה פה גם ככה בהמשך.

KevinDurant אמר:
israel017 אמר:
כנראה בונים שנה הבאה אל רועי אלימלך ופיינגולד מגנים
מה זה בונים? זה נטו החלטה של דגו.
אולי זה הוראה דרך בכר,לקדם את פיינגולד

אליאור אמר:
ברק.י אמר:

אין מה לעשות רוטציה כשמשחקים פעם בשבוע ומאמינים שעדיין אפשר לסיים ראשונים בעונה הזו. זו הזיה של דגו שהוא לא בסגל, מהסיבות שכתבו פה (המגן הימני הכי טוב בארץ פלוס אפשרות לעבור לארבעה שחקני הגנה).
זה השחקן השלישי שדגו לא מסתדר איתו בעונה אחת (צ'יבוטה, סונדגרן וכנראה גם סבע). שניים כבר עזבו בגללו (מאמין שגם סבע זה בעיקר בגלל שלא הסתדר עם דגו, או שלפחות היה לזה חלק בזה). מזל שהוא עוזב לפני שכל הסגל פה הולך ונישאר רק עם רפאלוב שישחק ויהי מה.

לא חושב שזו רוטציה בעקבות עייפות, אלא עניינים של ניהול סגל. רק השבוע יצאה כתבה על המרמור של פיינגולד וכנראה דגו לא רוצה לאבד אותו, אז הוא ״מקריב״ את דניאל למשחק אחד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה