Kaka אמר:
KevinDurant אמר:
אם מצליחים להביא זרים לרוסיה ואוקראינה יצליחו להביא גם זרים לישראל וגם בינואר שהיינו בשיא המלחמה קבוצות בליגה הצליחו להביא לא מעט זרים.
ואני יודע שזה לא פשוט, אבל נכנס המון כסף העונה ובעונה שעברה (והשנה במיוחד מבחינת מכירת שחקנים) ואפשר להפנות אותו לרכש ישראלי ויש העונה לא מעט שחקנים שיכולים להיות רלוונטיים והשמות ידועים
שחקן כמו ורגאס מעבר לדמי העברה זה חוזה ל3-4 שנים ושחקן שעוד לא פרץ ולדעתי הוא לא שווה מקום של זר במכבי חיפה ואפשר למצוא יותר טוב במשך חלון העברות שלם.
הוא שחקן בלי מספרים, שכמעט ולא מאיים על השער ויוצר וזה אולי רכש שאתה עושה באוגוסט שאתה מבין שדברים אחרים לא מסתדרים, בטח לא משהו שעושים בתחילת החלון
היה קשה להביא לפה זרים עוד לפני המלחמה אז אחרי שהתחילה המלחמה ועם המצב בצפון ולאחרונה עם איראן זה הולך להיות קשה הרבה יותר. אני לא אומר שאין מצב שתביא, אבל יהיה קשה ולכן אני בספק.
מכל הזרים שהגיעו בינואר לא נראה לי שיש אפילו זר אחד ברמת הסביר, זה מסוג הזרים שמביאים כי מבינים את הסיטואצייה ואומרים זה מה יש.
אין שום מצב עם איראן היום. אם תהיה הידרדרות בצפון אז לא תהיה ליגה וזה לא רלוונטי.
אם מביאים זר ומשקמים אותו בנתניה שלדעתי לא הייתה שם אזעקה אחת במלחמה האחרונה ובפרט לא אמורה להיות באה. בטח ובטח אם יתקרבו למגעים להפסקת אש וכו' מה שיוביל לאקורד הסיום של המלחמה.
בחדרה הגיעו כמה זרים סבירים טובים לרמתם והצליחו להביא זרים לליגה באופן כללי.
אם וכאשר יחליטו ללכת על כנף זר, אני מאמין בסיכויים של המועדון למצוא זר מבחוץ ב3-4 חודשים הקרובים שיהיה יותר טוב מורגאס ובתנאים נוחים יותר כלכלית גם למועדון (בלי דמי העברה גבוהים, בלי חוזה ארוך טווח).
אני פשוט לא מספיק מחזיק ממנו ולא רואה הבדל בינו לבין פלומיין או מרמנטיני לדוגמה שהסתובבו בליגה בשנים האחרונות.