ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מסכים עם כל מילה, אני רק חושב שהפתרון לבור ששרי משאיר צריך להיכנס רעיון שונה בדמות קשר אמצע אינטנסיבי ולא קשר 10.Kozmo אמר:Liberman אמר:כמה מילים על סבע כי נראה שיש בלבול קל לגביו
אם ננתק שניה את מה שקרה ונדבר נטו כדורגל
אז אני אומר את זה בלי בושה - הוא השחקן הכי טכני והכי חכם בקבוצה שהייתה לנו אולי שני לצ׳ירון שרי.
שחקן עם בעיטה משוגעת, ראיית משחק, דריבל טוב, יציאה ממקום ופריצה טובה (למרות המשקל).
בתאכלס, הבעיה היחידה שלו זה להיות מקצועי והגישה שלו למשחק. אם הוא רוצה הוא מסיים פה מלך שערים בהליכה.
אני מסכים עם מרבית הדברים שכתבת.
אני מנתק את ההתעסקות סביב סוגיות לא מקצועיות (שלדעתי מלכתחילה היו מיותרות אבל לא רלוונטי כרגע, נשים בצד).
סבע שחקן נהדר, מתאים לנו כמו כפפה ליד לקבוצה שרצה, עיין ערך עונה שעברה שהוא אחד מהגורמים המרכזיים לרוח חיים שנכנסה כשהקבוצה דשדשה.
אבל לפי הפרסומים השונים מייעדים לו פה להיות שחקן מרכזי, הברומטר שלנו במקום שרי. אני חושב שגם אם מבחינת יכולת הוא כמו שרי ( והוא לא) הוא לא יכול להיות המנהיג שלנו בהתקפה, זה שעליו אנחנו מסתכלים בימים שלא הולך כלום שיבוא להושיע אותנו.
כעוד שחקן בסגל, ואפילו כשחקן מוביל הוא לגמרי שם. והוא יכול לנפק מספרים יפים מאוד.
כ״ה״שחקן המוביל- הוא לא. ואם זה מה שיטילו על הכתפיים שלו- זה עלול להגמר לא טוב.
התפקיד של שרי בקדנציה שלו פה הייתה לא רק התרומה המספרית למשחק השוטף. הוא היה הדבק פה. המנהיג עם הסרט ובלי הסרט (כשלא היה קפטן רשמי). עם כל אהבתי לרפאלוב הנהדר הוא גם לא הצליח להכנס לנעליים של שרי.
המחליף של שרי לא יכול להיות סבע. ולא קומבינציה של ליאור וסבע.
ה10 במערך של ברק משמעותי מאוד. זה צריך להיות אחד bad ass רציני. אחד שיודע לסחוב קבוצה על הכתפיים שלו. מקווה שבונים על אחד כזה ולא יתפשרו על טאלנט חסר נסיון.
מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואיםHulk אמר:בכר לא לומד ממקרה קוואנקה
כמו שאמרו מעליי צריך להביא 50/50 ושחקני כנף
סבבה מקבל, עדיין זה לא זר איכותי מספיק.KevinDurant אמר:מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואיםHulk אמר:בכר לא לומד ממקרה קוואנקה
על זה אפשר להתווכח, גם סתם התקשורת מטעה שהוא "גדל בברצלונה"Hulk אמר:סבבה מקבל, עדיין זה לא זר איכותי מספיק.KevinDurant אמר:מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואיםHulk אמר:בכר לא לומד ממקרה קוואנקה
מתי הפועל חיפה הביאה שחקן שנתן 9 שערי ליגה בסגנית אלופת פולין?Smurk אמר:זה שחקן ששיא הקריירה שלו זה 9 שערי ליגה בקבוצה מהליגה הפולנית. עכשיו אני לא אומר שהוא בהככרח רע אבל זה פרופיל שגם הפועל חיפה יכולה להביא
מעולה, עכשיו אחרי שרשמת את זה אני בטוח שהוא שובר שיוויון ומעל הליגה, הלוואי יגיע.Hulk אמר:סבבה מקבל, עדיין זה לא זר איכותי מספיק.KevinDurant אמר:מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואיםHulk אמר:בכר לא לומד ממקרה קוואנקה
תחשוב מה שבא לך אחי, לקחת אתזה קשה כאילו אתה בן משפחה של אצילי..GreenGlory אמר:מעולה, עכשיו אחרי שרשמת את זה אני בטוח שהוא שובר שיוויון ומעל הליגה, הלוואי יגיע.Hulk אמר:סבבה מקבל, עדיין זה לא זר איכותי מספיק.KevinDurant אמר:מה הקשר בינו לבין קוואנקה? הוא היה מושאל לברצלונה ב' מויאריאל, אין לו שום קשר לברצלונה עצמה ולא שיחק בברצלונה, סתם שיחק במועדון המילואים
כמו שאמרתי, הקיץ הזה כל מה שתגיד ההפך הוא נכון, ממי שאומר שאצילי זה לקרדה במקרה הטוב אי אפשר לקחת דעות שלו על שחקנים ברצינות
עוד נקודה, הוא האריך חוזה לפני כמה חודשים עד 2027.רק מכבי אמר:המועדון הוציא לכל הכתבים את השם של נהואל.
כל הכתבים שמסקרים את מכבי חיפה כבר העלו את השם, ובחלק מהאתרים כבר יש כתובת פרופיל עליו.
2 נקודות עיקריות לגביו.
א. מדובר בשחקן לא יציב ברמה המנטלית. מקבל המון צהובים על מריבות, דיבורים שלא מסתדר בחדרי הלבשה.
רק העונה היה בחוץ ל-5 משחקים על זה שנגח בשחקן יריב.
ב. עבר פציעות קשות בברכיים. אחרי שחזר מהפציעות, הסיטו אותו מעמדת הכנף למתחת לחלוץ. נפגעו לו היכולות לשחק בצורה איכותית בקו.
באוברול אני חושב שזה לא סוג השחקן שאנחנו רוצים.
באופן כללי לא הייתי מזלזל בליגה הפולנית. אפשר להביא משם שחקנים טובים.
זה דוגמה שלא אומרת כלום, כי אם בעונה קודמת הוא לא הגיע אז הוא לא יגיע בשום מקרה, בלי קשר לזה שהלכנו אחורה.בירקי אמר:לפחות לורן אברג׳יל לא ילווה אותנו… האריך חוזה בלוריין. דוגמא מעולה למי שצריך- מי שלא בא לפה שנה שעברה כשהיינו מועמדים לצמפיונס ומצב בטחוני טוב יותר…. לא יבוא השנה.
בירקי אמר:לפחות לורן אברג׳יל לא ילווה אותנו… האריך חוזה בלוריין. דוגמא מעולה למי שצריך- מי שלא בא לפה שנה שעברה כשהיינו מועמדים לצמפיונס ומצב בטחוני טוב יותר…. לא יבוא השנה.
אמת. אבל שלונסק זו קבוצה שיש עליה כל הזמן דיבור על בעיות כלכליות. ככה שזה לא סוגר לגמרי את האפשרות עליו מהבחינה הזאת.KevinDurant אמר:עוד נקודה, הוא האריך חוזה לפני כמה חודשים עד 2027.רק מכבי אמר:המועדון הוציא לכל הכתבים את השם של נהואל.
כל הכתבים שמסקרים את מכבי חיפה כבר העלו את השם, ובחלק מהאתרים כבר יש כתובת פרופיל עליו.
2 נקודות עיקריות לגביו.
א. מדובר בשחקן לא יציב ברמה המנטלית. מקבל המון צהובים על מריבות, דיבורים שלא מסתדר בחדרי הלבשה.
רק העונה היה בחוץ ל-5 משחקים על זה שנגח בשחקן יריב.
ב. עבר פציעות קשות בברכיים. אחרי שחזר מהפציעות, הסיטו אותו מעמדת הכנף למתחת לחלוץ. נפגעו לו היכולות לשחק בצורה איכותית בקו.
באוברול אני חושב שזה לא סוג השחקן שאנחנו רוצים.
באופן כללי לא הייתי מזלזל בליגה הפולנית. אפשר להביא משם שחקנים טובים.