Hulk אמר:
לא מדבר על המספרים בכלל, ממה שראיתי בטרנספר מרקט מבחינת רזומה, ומהניתוח של רק מכבי שאני מחזיק מאוד מהדעה שלו מסתמן שחקן בינוני.
קאיו הגיע בתקופה שהמועדון היה רקוב ואימן אותו שרלטן וגם לא התלהבתי ממנו אבל מודה שלא ציפיתי שייראה כלכך רע.
שחקנים כמו הקשר משבדיה שפורסם עליו לפני שבועיים זה שחקנים בפרופיל שצריך לכוון אליו גיל 23-26 מליגות בדרג שלנו שבאים אחרי עונה טובה.
נהואל שהוזכר הוא בגיל 27 מליגה בדרג שלנו שבא אחרי עונה טובה אז אני לא מבין בדיוק מה אתה רוצה.
אם היה לו 15 שערים ו10 בישולים הוא היה הולך לשחק במקום יותר טוב ממכבי חיפה.
לגבי הבחור שהזכרת, לא מכיר אותו כמובן, אבל בעונה המלאה האחרונה שהוא עשה (הם עכשיו באמצע העונה בגלל שהם ליגת חורף), היו לו 6 שערים ו7 בישולים בליגה השבדית שלדעתי היא באותו סדר גודל של הליגה הפולנית. אז למעט זה שהוא בן 25 ונהואל בן 27, מה ההבדל הגדול?
אומנם באיידו נמצא ברצף קצת יותר טוב בקריירה בשנתיים האחרונות ונראה בסוג של מגמת עלייה, אבל בכל זאת, לא תשכנע אותי שהפרופיל שלו אדיר ומרשים לעומת נהואל.
אגב, אם הייתי אומר לך שנהואל הזה הוא הדריבליסט הכי טוב בפער בליגה הפולנית והוא שחקן מהיר מאוד בכנפיים ומוביל את הליגה הפולנית במסירות מפתח, עדיין היית חושב שהוא בינוני?