• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מתקשה להבין את העסקה עם בית״ר ואת הטיימינג שלה.

דהאן לא יישאר פה, אבל כרגע אנחנו פותחים את העונה בלי סק ושון. יכלו לחכות עם זה עד שאחד מהשניים יחזור.

את ירין לוי משאילים, כמו צעירים אחרים, אבל משום מה בית״ר עתידה לקבל 50% מהכרטיס שלו. לא ברור למה.

ברק.י אמר:

דהאן לא יישאר פה, אבל כרגע אנחנו פותחים את העונה בלי סק ושון. יכלו לחכות עם זה עד שאחד מהשניים יחזור.

את ירין לוי משאילים, כמו צעירים אחרים, אבל משום מה בית״ר עתידה לקבל 50% מהכרטיס שלו. לא ברור למה.
אני גם צריך הסבר של זה. נשמע כאילו כרגיל יענקל׳ה מוכר את האינטרסים של מכבי חיפה בשביל לעזור לבית״ר.

אני יכול להכיל את השקרים על אי השקעה ברכש זר אם תפרוץ מלחמה…. אני לא יכול להכיל את הבלוף למה אין פה ישראלים- איתן אזולאי והישאם לאיוס היו צריכים להיות פה אתמול.

בנתיים לא רואים שום התקדמות גם בגזרת הישראלים ששם אפשר לרכוש אבל בכר הוא קדוש אז לא נשמע טיפת ביקורת לעומת הטנטרום שעבר על הפורום בקיץ שעבר.

ברק.י אמר:

בול.
הולכים לשחק נגד הסאביח עם שימיץ,רמי ופיינגולד בלמים (כי אף אחד לא יעז לשחק עם שימיץ ואחד מהשניים בלבד). הזיה.

dyarok אמר:
ברק.י אמר:

בול.
הולכים לשחק נגד הסאביח עם שימיץ,רמי ופיינגולד בלמים (כי אף אחד לא יעז לשחק עם שימיץ ואחד מהשניים בלבד). הזיה.
פיינגולד באולימפיאדה, הוא לא יהיה נגדם.

אגב מה שלא פחות מדהים עד כה שאנחנו כבר חודש בערך בעונת מלפפונים ועלה רק שם אחד זר בהקשר שלנו, אפילו שמועות אין שזה משהו די מטורף

Hulk אמר:
בנתיים לא רואים שום התקדמות גם בגזרת הישראלים ששם אפשר לרכוש אבל בכר הוא קדוש אז לא נשמע טיפת ביקורת לעומת הטנטרום שעבר על הפורום בקיץ שעבר.

בכר המנהל המקצועי של מכבי חיפה?

Smurk אמר:
Hulk אמר:

בכר המנהל המקצועי של מכבי חיפה?
הנרטיב היה שבכר יודע ללחוץ על הקודקודים ואיתו ההתנהלות בקיץ תיראה אחרת לא?

הסרבי הצהוב לא קיבל את הדיווח מנחמני שתכף מתחילה מלחמה כוללת ואסור להחתים זרים?

KevinDurant אמר:
dyarok אמר:
ברק.י אמר:

בול.
פיינגולד באולימפיאדה, הוא לא יהיה נגדם.

אגב מה שלא פחות מדהים עד כה שאנחנו כבר חודש בערך בעונת מלפפונים ועלה רק שם אחד זר בהקשר שלנו, אפילו שמועות אין שזה משהו די מטורף

אני ממש סקפטי לגבי הבאת זרים בקיץ הזה.
מקווה שהולכים בכל הכח על ישראלים ויהודים

בן דור מפרסם שיגישו הצעה על אזולאי במסגרת טרייד וכסף

וייס מפרסם שנעשים גישושים בגזרה של טוקלומטי

גם גולדשטיין מצטרף לדיווח של בן דור וטוען שכבר נעשתה פנייה.

ToniKroos אמר:
איתן אזולאי הזה באמת שחקן?
כן, הוא יכול להיות אבו פאני הבא.
הוא טוב התקפית מאבו פאני ותורם יותר, הגנתית צריך להשתפר, בעיקר בניצול מרכז הכובד הנמוך שלו כמו אבו פאני בשביל להרוויח כדור ולשמור עליו יותר.
הטכניקה והדריבל שלו טובה מיזו של אבו פאני.
בצד ההגנתי צריך עדיין להשתפר, גם בבעיטות שלו.

לגמרי יכול להיות אבו פאני הבא, ואפילו טוב ממנו, בעיקר בגלל שהוא יותר טוב התקפית ותורם יותר מספרים (חוץ מהעונה האחרונה של אבו פאני שהייתה חריגה, ברור שעובדים איתו על זה שם בהונגריה כי השיפור הוא מטורף)

כמו שנאמר, יש לאזולאי מה לשפר, עיתוי הסגירות שלו טעון שיפור, מאחר ולכן לעיתים גולש לאגרסיביות.
אבל נראה חומר גלם טוב ובהנתן המצב הנוכחי- חייב להיות פה.

אזולאי אוברייטד אבל במצב השוק הקיים והמלחמה רכש מתבקש טוב לראות שבמועדון עובדים

בתור קשר 3/4 ברוטציה הוא הכי טוב שאפשר להביא, בטח אם מסתכלים על השוק הישראלי

ווטפורד רוצים את פיירו
לפני חודש הייתי אומר למכור בלי לחשוב אבל עכשיו כשרואים כמה השוק מת אני לא מוכר אלא אם כן זה סכום באמת יוצא דופן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה