• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני מקווה שעובדים בשקט ושלא יהיה קיץ כמו שנה שעברה

נושא הזרים מובן, אבל בהתחשב בכמות הכסף שמועדון הכניס, אני מצפה מהם להגדיל את רף השכר.
לא תהיה להם ברירה, הם יצטרכו לתת סעיף או הסכם עם שחקנים זרים שבמקרה של מלחמה הם יכולים ללכת - לא יודע איך זה עובד משפטית - אבל בטוח יש דרך לעשות את זה ככה ששני הצדדים מבוטחים בצורה סבירה.

אני מקווה שעובדים בשקט ושלא יהיה קיץ כמו שנה שעברה

נושא הזרים מובן, אבל בהתחשב בכמות הכסף שמועדון הכניס, אני מצפה מהם להגדיל את רף השכר.
לא תהיה להם ברירה, הם יצטרכו לתת סעיף או הסכם עם שחקנים זרים שבמקרה של מלחמה הם יכולים ללכת - לא יודע איך זה עובד משפטית - אבל בטוח יש דרך לעשות את זה ככה ששני הצדדים מבוטחים בצורה סבירה.

יישור קו בכל האתרים לגבי נהואל ואזולאי

יש משא ומתן עם הפולנים ומאור לוי במוקד לגבי טריידים אפשריים עם נתניה ופתח תקווה

מאור לוי של שרדינגר הוא בו זמנית בטרייד גם עם מכבי פתח תקווה וגם עם נתניה

[*]
Shocking4U אמר:
מאור לוי של שרדינגר הוא בו זמנית בטרייד גם עם מכבי פתח תקווה וגם עם נתניה

וגם נשאר בקבוצה בדיווחים של בן דור

בספורט 5 דיווח שנתניה רוצה עבור אזולאי 1.3 מיליון ש"ח, את פודגוראנו ואת מאור לוי או ליאור קאסה בהעברה קבועה.
אנחנו לא מוכנים לגביי קאסה, ומאור לוי מעדיף את הלוזוניה.

החלק היותר מעניין הוא שאם לא טרייד, נתניה רוצה 2 מיליון דולר. וואלה במחיר הזה ועם סיבוכי הטרייד למיניהם, שיסגרו איתם על איזה 1.8 מיליון ושלום על ישראל. לא מבין למה להתעקש על טרייד בכוח, לא חסר לנו מזומן.
ובמקביל שיחפשו למכור את מי שיועד לטרייד.

רק שיזכרו לדפוק להם תגי מחיר בהתאם על השחקנים שירצו מאיתנו בעתיד.

במכבי חיפה ממשיכים לנסות ולצרף לשורותיהם את איתן אזולאי, שחקנה של מכבי נתניה והיום (חמישי), היהלומים סיפקו את הדרישה שלהם - נתניה ביקשה 1.3 מיליון ש"ח ואת ליאור קאסה וסוף פודגראנו בהעברה קבועה.

בכרמל מצידם לא הסכימו להצעה הנ"ל ובעיקר לא הסכימו להעברתו של קאסה, ממנו בכרמל מצפים להיות אחד משחקני העתיד של המועדון. עם זאת, פודגראנו מעוניין להחליט בעצמו על עתידו ועדיין לא ברור אם יסכים לנתניה.

בעקבות כך, הנתנייתים ביקשו את מאור לוי ואת אותה כמות כסף, אבל לוי עצמו מעדיף לעבור למכבי פתח תקווה

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=474133

תרשו לי לדלג העונה על כל השלב הזה של המחולל כתבות מכבי חיפה אופטימים של ההוא מספורט 5

סגל חתיכת חזיר מגיע לו להירקב עם השחקנים שלו.
בחיים לא מוותר על קאסה גם לא בהעברה של ראש בראש הוא כישרון הרבה יותר גדול מאזולאי.

GreenGlory אמר:
במכבי חיפה ממשיכים לנסות ולצרף לשורותיהם את איתן אזולאי, שחקנה של מכבי נתניה והיום (חמישי), היהלומים סיפקו את הדרישה שלהם - נתניה ביקשה 1.3 מיליון ש"ח ואת ליאור קאסה וסוף פודגראנו בהעברה קבועה.

בכרמל מצידם לא הסכימו להצעה הנ"ל ובעיקר לא הסכימו להעברתו של קאסה, ממנו בכרמל מצפים להיות אחד משחקני העתיד של המועדון. עם זאת, פודגראנו מעוניין להחליט בעצמו על עתידו ועדיין לא ברור אם יסכים לנתניה.

בעקבות כך, הנתנייתים ביקשו את מאור לוי ואת אותה כמות כסף, אבל לוי עצמו מעדיף לעבור למכבי פתח תקווה

מוזר לנסח את זה בשקלים ולא ביורו.
חושב שאפשר להגיע לעסקה טובה תמורת כסף וסוף, אולי אם אחוזים ממכירה עתידית.

GreenGlory אמר:

לאשפז

קאסה וסוף נרכשו על ידינו ביחד בערך במיליון וחצי יורו ו-1.3 מיליון ש״ח זה 323 אלף יורו. במציאות בשוק הישראלי היום, 1.8 מיליון יורו זו נקודת פתיחה הגיונית מצד סגל למו״מ.

כמובן שלא הייתי מסכים בחיים לעסקה כזו ובטח שלא משחרר את קאסה שהוא פוטנציאל גדול מאד שרק נרכש בינואר. חושב שאפשר להגיע בהמשך לעסקה על סוף וכסף, אולי בתוספת של גוני/אחוזים ממכירה עתידית, משהו בסופי שווי של אזור ה-1.4.

שייתנו להם את סוף וכסף
לא חסר כסף
ואת סוף אנחנו לא צריכים
עסקה מאוד קלה

את מאור לוי שיישמרו לטרייד אופציונאלי עם טוקלומטי, אם המועדון כ מעוניין בו (למרות שלדעתי קצת אוברייטד)

את מי זה מעניין כמה יענקל'ה ישלם?
הוא עשה פה ארגזים של כסף בשנים האחרונות, אזולאי זה רכש מתבקש ונכון עם אופציה למכירה עתידית.
כנ"ל טוקלומטי שלדעתי הוא אוברייטד ולוזון כהרגלו עשה לו יח"צ מטורף, אבל גם הוא עדיין צעיר ויכול להתפתח.
לסיכום יעלו כמה שיעלו זה לא מעניין אנחנו צריכים רכש צעיר איכותי והכי חשוב ישראלי בטח בתקופה הזאת.

שינסו לדחוף את גוני בעסקאות האלו אין לנו צורך בו

טוב הייתי סבלני עד עכשיו אבל הם חייבים להתחיל לעבוד

Shocking4U אמר:
מנחש שגם האולימפיאדה מעכבת הכל גם בישראלים, לא רק, אבל גם. (במקרה של אזולאי וטוקלומטי אני חושב שכן, כי שניהם באולימפיאדה ותהיה להם חשיפה שם)

GreenGlory אמר:
Shocking4U אמר:
מנחש שגם האולימפיאדה מעכבת הכל גם בישראלים, לא רק, אבל גם. (במקרה של אזולאי וטוקלומטי אני חושב שכן, כי שניהם באולימפיאדה ותהיה להם חשיפה שם)
לא מדבר על הישראלים. שומעים כל מיני קולות משופרות ומקורבים של המועדון כאילו יסתפקו ב5 זרים או בלשמר את הזרים הקיימים וינסו להביא איזה אזולאי וטוקלומטי ועוד איזה זר לכנף ובזה זה יסתכם. זה לא מספיק. צריך קשר אחורי זר גם אם אזולאי מגיע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה