ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מערכת היחסים הזאת במילא כבר שנים חד סיטרית.GreenGlory אמר:אם חשבתם שלוזון היה עצבני כשאלונה לקחה לו את קוזוך אז תחכו לעסקה הזאת, אם נעביר את לוי בסוף לנתניה למרות הרצון הגדול של לוזון אפשר לשכוח מהמערכת היחסים הטובה בין יענקלה ללוזון ובטח מטוקלומטי לדעתי
GreenGlory אמר:אם חשבתם שלוזון היה עצבני כשאלונה לקחה לו את קוזוך אז תחכו לעסקה הזאת, אם נעביר את לוי בסוף לנתניה למרות הרצון הגדול של לוזון אפשר לשכוח מהמערכת היחסים הטובה בין יענקלה ללוזון ובטח מטוקלומטי לדעתי
Judokan אמר:GreenGlory אמר:אם חשבתם שלוזון היה עצבני כשאלונה לקחה לו את קוזוך אז תחכו לעסקה הזאת, אם נעביר את לוי בסוף לנתניה למרות הרצון הגדול של לוזון אפשר לשכוח מהמערכת היחסים הטובה בין יענקלה ללוזון ובטח מטוקלומטי לדעתי
מי ישמע איזה מערכת יחסים טובה ומועילה. תזכירו לי מה אי פעם קיבלנו כתוצאה ממערכת היחסים הזו?
Shocking4U אמר:למי אכפת מלוזון
המערכת יחסים הכי חד צדדית שאני זוכר בכדורגל חוץ מאולי המערכת יחסים שלנו עם בית״ר
אזולאי רכש טוב, אני מודאג מכמה שאין שיח בכלל סביב שחקני רכש זרים.
בשביל שתפים עם מועדונים בליגה צריך בעלים שהוא לא גנטלמן ומכונת יח״צ דומה לזו שיש בקריית שלום שהכתירה את חוזז, אילון אלמוג נידם הגלזרים ועוד ככוכבי כדורגל וככה יהיה לשחקנים כמו מאור לוי ערך סחיר בשוקברק.י אמר:Shocking4U אמר:למי אכפת מלוזון
המערכת יחסים הכי חד צדדית שאני זוכר בכדורגל חוץ מאולי המערכת יחסים שלנו עם בית״ר
מסכים ומוסיף שבאופן כללי אנחנו לא מנהלים שיתופי פעולה של ממש עם מועדונים בליגה וחבל.
Nirgreen אמר:עסקה בזיונית.
מי ישמע מי זה אזולאי
Shocking4U אמר:למי אכפת מלוזון
המועדון מכחיש שהוא מועמד.Liberman אמר:Shocking4U אמר:למי אכפת מלוזון
דווקא העלו שם של איזה אפריקאי אני חושב מליגה צרפתית שנייה שמשחק בבורדו
זה לא רק זה. אל תתפלא אם בסוף העסקה הזאת תיפול כי מאור לוי יתעקש לשחק במכבי פתח תקווה ואנחנו מכבדים את רצון השחקן.Hulk אמר:בשביל שתפים עם מועדונים בליגה צריך בעלים שהוא לא גנטלמן ומכונת יח״צ דומה לזו שיש בקריית שלום שהכתירה את חוזז, אילון אלמוג נידם הגלזרים ועוד ככוכבי כדורגל וככה יהיה לשחקנים כמו מאור לוי ערך סחיר בשוקברק.י אמר:Shocking4U אמר:למי אכפת מלוזון
מסכים ומוסיף שבאופן כללי אנחנו לא מנהלים שיתופי פעולה של ממש עם מועדונים בליגה וחבל.