דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
מי מארגן לינק לצפייה היום ???
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני לא מעוניין לשחק 2 חלוצים בטווח הארוךsilvas אמר:KevinDurant אמר:למה צריך עוד חלוץ? יש את פיירו, דין, שוראנוב (שעל הנייר נראה בסדר בהכנה) וגם עומר דהן יכול לשחק את החלוץ השלישי. לדעתי אם היו רוצים להביא חלוץ נוסף היו סוגרים את קייס גאנם אבל נראה שזה לא רלוונטי.silvas אמר:עד עכשיו 2 החתמות טובות מאוד. סירוטה ואזולאי.
השוער השני לא ברור, נראה.
צריכים להמשיך לחזק.
2 קיצוניים ועוד חלוץ.
ד"א איזה תפקיד איאד ח'לאילי?
לגבי חלאיילי, כנף שמאל
נראה לי קצת לא רלוונטי. הם לא משחקים באירופה בעונה הבאה, לא אחד מארבעת המועדונים הגדולים ביוון וגם כלכלית לא נראה שדרוג גדול לפיירו.Apoc אמר:אריס הגישה הצעה רשמית על פיירו
בן דור טוען שאנחנו דורשים 3.5 מיליון אירו
גם יש להם חלוץ ספרדי שהבקיע הרבה שנה שעברה ולא נראה כמו מישהו שהולך להימכר (בן 30)
לגבי שאלתך למה צריך עוד חלוץ -
אם נשחק 5-3-2 הרי פיירו ודוד יהיה צמד החלוצים ושוראנוב יישב על הספסל (לפחות בשלב הראשון).
עכשיו בהנחה ואחד מהם נפצע/צהובים/אדום ופותחים עם צמד חלוצים, לא נשאר חלוץ בכיר בספסל.
אולי לא הכי קריטי, אבל לטעמי חשוב.
Hulk אמר:היוונים אוהבים לדבר אבל לא לשלם כמו שראינו עם מילסון.
4 מיליון אני מסיע אותו לנתב״ג עם כל הכבוד לתרומה שלו
Hulk אמר:היוונים אוהבים לדבר אבל לא לשלם כמו שראינו עם מילסון.
Shocking4U אמר:חזיזה שוב לא משחק בגלל ״עומסים״
כל מי שמתייחס אליו עדיין כשחקן משמעותי בקבוצה פוגע במכבי חיפה. מוטב למכבי חיפה לא לבנות עליו בשום צורה.
האמת שמהרבה שחקנים שאצלנו בסגל, מאצילי שיצא ממכבי חיפה מאוד מחזיק אבל אני פשוט לא בטוח שיחזור ברמה של השחקן שיצא, שנה עם מעט כדורגל זה לא משהו מבוטל.greenguy אמר:Hulk אמר:היוונים אוהבים לדבר אבל לא לשלם כמו שראינו עם מילסון.
אתה לא מחזיק מאצילי,לא מיחזקאל ורוצה להעיף את החלוץ הטוב ביותר שלנו.
ממי אתה כן מחזיק?
Smurk אמר:בואנה ביתר החתימו זר מרשים מאוד ביחס לסטנדרט שלהם
Smurk אמר:בואנה ביתר החתימו זר מרשים מאוד ביחס לסטנדרט שלהם
Hulk אמר:Smurk אמר:בואנה ביתר החתימו זר מרשים מאוד ביחס לסטנדרט שלהם
בכללי הם עושים חלון מאוד מרשים ביחס לתקציב שלהם.
אלמוג כהן לא פראייר ויצחקי הרשים אותי באיך שהוא העמיד אותם שנה שעברה ונראה שיש לו פוטנציאל להיות מאמן טוב.
הם טובים מבש כרגע ופייבוריטים למקום שלישי.
ירוק רפואי אמר:אם זה נכון, יענקל'ה צריך לתת לו מטוס פרטי לשם.
אם יצליחו למכור אותו בסכום שנרכש, כולל עלות החוזה, זאת עסקה ברמה של חליאלי למועדון.
Smurk אמר:ירוק רפואי אמר:אם זה נכון, יענקל'ה צריך לתת לו מטוס פרטי לשם.
אם יצליחו למכור אותו בסכום שנרכש, כולל עלות החוזה, זאת עסקה ברמה של חליאלי למועדון.
אין סיכוי שימכרו אותו. האידיאל זה שיקחו את החוזה שלו