• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם אני לא טועה ביתר אמורים לפתוח מכירת מנויים בקרוב אז כנראה זה סיבוב יח״צ להדליק את הקהל שלהם.
דעתי על אצילי ידועה, הקבוצה הייתה חסרה שנה שעברה דריבל ומהירות לא גולים, דין דוד ופיירו סיפקו את הסחורה מבחינת מספרים ולא על זה נפלנו.
נפלנו על זה שאגף שמאל היה יתום ולא היה שחקנים שייצרו יתרון בדריבל.

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1344734/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3uC2mdkieVwNN51hnV9hmtygcjq8my6SIhfGu2C8SXauVpn-vdLvj9NxU_aem_Ec7H6BOL9Rm-AbiJbIk2cw
האמת שאם הם מביאים את באביקה אז אני לא אתפלא אם הוא מוכן ללכת על זה
מדאיג

Hulk אמר:
אם אני לא טועה ביתר אמורים לפתוח מכירת מנויים בקרוב אז כנראה זה סיבוב יח״צ להדליק את הקהל שלהם.
דעתי על אצילי ידועה, הקבוצה הייתה חסרה שנה שעברה דריבל ומהירות לא גולים, דין דוד ופיירו סיפקו את הסחורה מבחינת מספרים ולא על זה נפלנו.
בתיאוריה בדריבל ומהירות השתדרגת כשאצילי הוחלף בחלאילי..
אני מסכים שצריך פה דריבל ומהירות (מישהו בסגנון מילסון), אבל הבעיה שלנו בעונה שעברה לא נגמרה בזה.
אצילי בניגוד לכל שחקן אחר, הוא לא רק מספרים יבשים של X גולים ו Y בישולים, אלא באיזה שלב של המשחק זה הגיע.
לתת צמדים כמו שדין דוד עושה לרוב במשחקים גמורים זה נחמד אבל זה לא באמת מועיל לקבוצה לרוב.
אצל אצילי לעומת זאת, במשחקים שכלום לא הולך, הוא היה נותן איזה שער ניצחון, או נותן איזה גול שוויון/יתרון מרחוק, נותן בישול ממצב נייח (היינו זוועתיים בזה השנה), או פותח את המשחק עם איזה שער מוקדם.
זה ההבדל בינו לבין רוב השחקנים האחרים ש"נותנים מספרים".
מעדיף שחקן שנותן 10 שערים משמעותיים מאשר מישהו שנותן 20+ שרובם בגארבג טיים של המשחק או גארבג טיים של העונה.

netanel412 אמר:
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1344734/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3uC2mdkieVwNN51hnV9hmtygcjq8my6SIhfGu2C8SXauVpn-vdLvj9NxU_aem_Ec7H6BOL9Rm-AbiJbIk2cw
מדאיג
מי מתייחס לספורט וואו האלה? כל כתבה שלהם יותר מטומטמת מהשנייה

(אם) ועד שאצילי יחתום פה התקשורת תסחט כל קליק והקצבים יסחטו כל שקל. צריכים להיות סבלניים ולהתעלם מכל עדכון בנוגע לו בערך עד החתימה הרשמית.

ככל שאני חושב על זה יותר, אם אצילי מגיע אני משתמש בעמדת הזר לקיצוני שיכול לשחק בשני האגפים. אנחנו לא יכולים להישאר רק עם אצילי בימין ולא יכולים לסמוך על הכשירות של חזיזה וחג׳ג׳. אם יגיע זר רק לאגף אחד, יהיה קשה יותר לנהל רוטציה כי ברור שגם הזר, גם אצילי וגם חזיזה יצפו לדקות משמעותיות, כשגם חג׳ג׳ לא ירצה להיקבר על הספסל ולא צריך להיקבר.

Ganjot אמר:
Hulk אמר:
בתיאוריה בדריבל ומהירות השתדרגת כשאצילי הוחלף בחלאילי..
אני מסכים שצריך פה דריבל ומהירות (מישהו בסגנון מילסון), אבל הבעיה שלנו בעונה שעברה לא נגמרה בזה.
אצילי בניגוד לכל שחקן אחר, הוא לא רק מספרים יבשים של X גולים ו Y בישולים, אלא באיזה שלב של המשחק זה הגיע.
לתת צמדים כמו שדין דוד עושה לרוב במשחקים גמורים זה נחמד אבל זה לא באמת מועיל לקבוצה לרוב.
אצל אצילי לעומת זאת, במשחקים שכלום לא הולך, הוא היה נותן איזה שער ניצחון, או נותן איזה גול שוויון/יתרון מרחוק, נותן בישול ממצב נייח (היינו זוועתיים בזה השנה), או פותח את המשחק עם איזה שער מוקדם.
זה ההבדל בינו לבין רוב השחקנים האחרים ש"נותנים מספרים".
מעדיף שחקן שנותן 10 שערים משמעותיים מאשר מישהו שנותן 20+ שרובם בגארבג טיים של המשחק או גארבג טיים של העונה.

תגובה טובה, אכן הוא יודע לתת את השערים של המאני טיים זה לזכותו.
לדעתי גם סבע עונה על הצורך הזה יכול לקחת כדור ולעשות מכלום גול חוץ ממנו ואולי טיפה רפאלוב וזהו ממי שבסגל.

Ganjot אמר:
netanel412 אמר:
מדאיג
מי מתייחס לספורט וואו האלה? כל כתבה שלהם יותר מטומטמת מהשנייה

זה כתב שעובד בוואלה ספורט וספורט1. הכתבה עלתה גל בוואלה.

די לזרום עם החרטא הזאת של אברמוב, היה צפוי שזה מה שיקרה ושהוא ינסה לפרסם דברים.
בכל מקרה ככה או ככה יש לנו עכשיו תקופה ארוכה איתו עד שיחתום וידיעות יצוצו בלי סוף אבל מאמין שהוא יחתום אצלינו.
היום מתחיל תקופת בין המצרים ביהדות שזה שלושה שבועות עד תשעה באב שלפי היהדות אסור לחתום על דברים ואני מאמין שאצילי מאמין בדברים האלה אז לדעתי בזמן הזה מהרגע שישוחרר עד שהתקופה הזאת תסתיים הוא יסכם הכל ויסגור את כל הסכומים והדברים עם המס והכל ויחתום רק אחרי שהתקופה הזאת תסתיים.
רק אציין שאם מישהו רוצה לשאול משהו על התקופה הזאת אז אין טעם לשאול אותי, אין לי מושג בזה וראיתי מישהו דתי רושם על זה בטוויטר.
אין לי ספק שהרב של אצילי והאמונה שלו לא תיתן לו לחתום בתקופה הזאת.

גם משה חוגג "בחן ברצינות " את ההחתמה של אצילי, ואברמוב "בחן ברצינות" את ההחתמה של קינדה בינואר האחרון, ואפילו נתן הצעה "סופר מכובדת" של 230 אלף יורו.
הבנאדם לא במשחק בכלל - זה הכל משחקים של שופוני לקהל שלהם

לא הייתי מביא עוד חלוץ כי לדעתי ברק הולך לשחק רוב העונה עם חלוץ אחד כשיגיעו הכנפיים ובמקרה של פציעה של דין/פיירו שכרוצים לשחק עם שני חלוצים אני חושב שדיא היה תופס את המשבצת הזו גם אם שוראנוב היה כשיר.

צריך עוד חלוץ ואני אומר את זה מסוף העונה. אי אפשר לבנות על שוראנוב

טוב מסתבר שאפוק צדק בנוגע לאברמוב, ממה שהבנתי מאוהדי בית"ר הוא רציני לגמרי בעניין אצילי.
כן, אנחנו עדיין הפייבוריטים להחתים אותו אבל לא מדובר בספין למכירת מנויים או משהו כזה, הביצה החומה רצינית לגביו.

Smurk אמר:
טוב מסתבר שאפוק צדק בנוגע לאברמוב, ממה שהבנתי מאוהדי בית"ר הוא רציני לגמרי בעניין אצילי.
כן, אנחנו עדיין הפייבוריטים להחתים אותו אבל לא מדובר בספין למכירת מנויים או משהו כזה, הביצה החומה רצינית לגביו.

ברור לכם שאצילי לא הולך לבית״ר כן?
גם אם אברמוב הכי רציני בעולם.

שום דבר לא ברור שמדובר בקצבים. מעניין אותם כסף וכמה שיותר הקהל הבית״רי יעשה עליו לחץ של מלך וכאלה. מבחינתי הוא הכי דפוק אם הוא בכלל יחשוב בכיוון. איך אפשר להשוות אותנו לבבונים מכל הבחינות

אצל הבבונים יש פחות לחץ לאליפות, יוותרו לו אם לא ירד להגנה ובכללי יותר קל לזרוק שם מאשר פה.
והקהל שם מטורף עליו אצלינו יש כמה טהרנים שעדיין מתנגדים לו אני זוכר טוב מאוד את כל הקמפיינים שהם עשו.

דיווח בקפריסין שאומוניה ניקוסיה רוצה את אצילי. הקצבים התחילו לעבוד

Smurk אמר:

אני אף פעם לא אומר דברים סתם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה