ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כן אבל אצלנו צריכים להביא שחקן בדמות שואו בפי 8 שווי ושכר ממה שהנגר הזה שווה, אתה רוצה שיביאו שחקן טוב שהוא גם מציאה? אל תגזיםSmurk אמר:לפי וואן קנגאווה שהיה בכוכב האדום מועמד לבאר שבע. יכול להיות אחלה אופציה עבורנו
Judokan אמר:Smile אמר:Judokan אמר:בסוף אם נשים תירוצים וסיפורים בצד, במבחן המציאות אנחנו מגיעים בעונה שנייה ברצף למשחק הפתיחה הרשמי של העונה עם אלתורים בהרכב ובמערך, ועם שחקני מפתח במערך שלא הגיעו. בלי הקשר האחורי שצריך, בלי קיצוניים אמיתיים, ועם סיפורים על זרים שקשה להביא (למרות שאנחנו בערך הקבוצה היחידה שלא החתימה זר).
תעודת עניות לאלברמן בדבר הזה. הזחיחות מהעונה הקודמת כנראה לא עברה.
החתמנו את סירוטה.
בגלל שאמא שלו יהודיה או חתכו לו אתה לא סופר אותו?
אני מבין את התסכול של רובכם, אין שמות שעולים בתקשורת וזה מרגיש כאילו לא עושים כלום.
אבל תחכו בסבלנות, יש עוד זמן להנחית שחקנים.
ההתנהלות מסוג "יש עוד זמן" היא הדבר הכי מכעיס שיש.
ראינו במובהק איזה הבדל אדיר יש כשהסגל מוכן מוקדם יחסית, עובר מחנה אימון יחד - לעומת מצב שבו מנחיתים שחקנים כשהעונה כבר התחילה.
המצב השני הוא מתכון נהדר לפגוע בהשתלבות של שחקנים, אפילו כאלה שלכאורה יכולים להיות ממש טובים.
זה שיש זמן בחלון ההעברות לא אומר שצריך ורצוי לנצל את הזמן הזה.
זה לא הגיוני שהקבוצה תצטרך לאלתר מערך במשחקים רשמיים סופר חשובים באירופה בגלל העדר רכש.
בקצה, מסכים אתך.Judokan אמר:בסוף אם נשים תירוצים וסיפורים בצד, במבחן המציאות אנחנו מגיעים בעונה שנייה ברצף למשחק הפתיחה הרשמי של העונה עם אלתורים בהרכב ובמערך, ועם שחקני מפתח במערך שלא הגיעו. בלי הקשר האחורי שצריך, בלי קיצוניים אמיתיים, ועם סיפורים על זרים שקשה להביא (למרות שאנחנו בערך הקבוצה היחידה שלא החתימה זר).
תעודת עניות לאלברמן בדבר הזה. הזחיחות מהעונה הקודמת כנראה לא עברה.
בירקי אמר:זה פשוט חרפה איך שאנו נותנים ליריבה הגדולה שלנו לקנות כל קיצוני מוכשר ( דוידה/ מלדה/ לאיוס) ואנו מסתכלים ממול. אפשר להתווכח שחלקם מוצלחים יותר ( דוידה )וחלקם פחות( מלדה) בסוף הם בונים פה סגל ישראלי חזקים מאוד.
Smurk אמר:מלדה באמת סתמי. ללאיוס ודוידה יש פוטנציאל
כובע קש אמר:אם כבר קיצוני עם דריבל ובלי תכלס הייתי משאיר את שיבלי ולא מביא את לאיוס. ואני אחד שמאוד החזיק מלאיוס בעבר
Smurk אמר:מלדה באמת סתמי. ללאיוס ודוידה יש פוטנציאל
אליאור אמר:כובע קש אמר:אם כבר קיצוני עם דריבל ובלי תכלס הייתי משאיר את שיבלי ולא מביא את לאיוס. ואני אחד שמאוד החזיק מלאיוס בעבר
מועדון כמו מכבי חיפה לא יכול להרשות לעצמו לבנות על שיבלי בשלב הזה של הקריירה שלו.
כובע קש אמר:אליאור אמר:כובע קש אמר:אם כבר קיצוני עם דריבל ובלי תכלס הייתי משאיר את שיבלי ולא מביא את לאיוס. ואני אחד שמאוד החזיק מלאיוס בעבר
מועדון כמו מכבי חיפה לא יכול להרשות לעצמו לבנות על שיבלי בשלב הזה של הקריירה שלו.
כשחקן סגל? למה לא?
הוא ולאיוס מביאים פחות או יותר את אותו הדבר ולאיוס כבר שנתיים שחקן הרכב בליגה ולא הראה שום התקדמות.
זה שאין ידיעות מראה לי שלא עובדים, לא שעובדים בשקט.Smile אמר:Judokan אמר:Smile אמר:החתמנו את סירוטה.
בגלל שאמא שלו יהודיה או חתכו לו אתה לא סופר אותו?
אני מבין את התסכול של רובכם, אין שמות שעולים בתקשורת וזה מרגיש כאילו לא עושים כלום.
אבל תחכו בסבלנות, יש עוד זמן להנחית שחקנים.
ההתנהלות מסוג "יש עוד זמן" היא הדבר הכי מכעיס שיש.
ראינו במובהק איזה הבדל אדיר יש כשהסגל מוכן מוקדם יחסית, עובר מחנה אימון יחד - לעומת מצב שבו מנחיתים שחקנים כשהעונה כבר התחילה.
המצב השני הוא מתכון נהדר לפגוע בהשתלבות של שחקנים, אפילו כאלה שלכאורה יכולים להיות ממש טובים.
זה לא הגיוני שהקבוצה תצטרך לאלתר מערך במשחקים רשמיים סופר חשובים באירופה בגלל העדר רכש.
לא אמרתי שצריך למרוח את הזמן.
מצד שני אין ידיעות וזה אומר שעובדים בשקט וזה הכי טוב.
מוכן לספוג את זה שיקח זמן התקאלמות אם באמת ינחתו פה זרים ברמה כמו סק וקורנו.
אליאור אמר:כובע קש אמר:אליאור אמר:מועדון כמו מכבי חיפה לא יכול להרשות לעצמו לבנות על שיבלי בשלב הזה של הקריירה שלו.
כשחקן סגל? למה לא?
הוא ולאיוס מביאים פחות או יותר את אותו הדבר ולאיוס כבר שנתיים שחקן הרכב בליגה ולא הראה שום התקדמות.
לאיוס יותר בשל ויותר טוב משיבלי לדעתי.
כשחקן סגל אני לא בטוח שאני בעד זה או זה. יש לנו בצד שמאל את חג'ג' שהוא טוב משניהם. אנחנו לא צריכים מישהו פחות טוב כדי לעבות את הסגל. אנחנו צריכים מישהו יותר טוב כדי להוסיף איכות ובנוסף לעבות את הסגל.
Ganjot אמר:זה שאין ידיעות מראה לי שלא עובדים, לא שעובדים בשקט.Smile אמר:Judokan אמר:ההתנהלות מסוג "יש עוד זמן" היא הדבר הכי מכעיס שיש.
לא אמרתי שצריך למרוח את הזמן.
מצד שני אין ידיעות וזה אומר שעובדים בשקט וזה הכי טוב.
מוכן לספוג את זה שיקח זמן התקאלמות אם באמת ינחתו פה זרים ברמה כמו סק וקורנו.
בשורה התחתונה חוץ מדילן וסק שהם מקרה שונה (קצרים בזמן, אלופות וכו), מי פה הוחתם בלי שהיו שמועות עליו במשך תקופה?