• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זהו נמאס לי מאלברמן הוא הופך להיות פתאטי והזוי. כמו שנה שעברה,מרגיש שהוא עושה דווקא

אם לא היו רוצים לתת לכיוף "ביטחון" לפני שמבינים אחרי שנתיים שזה לא זה (כי שנה אחת לא מספיקה כדי להבין את זה) אז הייתי הולך על עומר ניראון אפילו לשנה הבאה קונה אותו מבני יהודה מעכשיו.

אליאור אמר:
אם לא היו רוצים לתת לכיוף "ביטחון" לפני שמבינים אחרי שנתיים שזה לא זה (כי שנה אחת לא מספיקה כדי להבין את זה) אז הייתי הולך על עומר ניראון אפילו לשנה הבאה קונה אותו מבני יהודה מעכשיו.

עומר ניראון שייך לנתניה

לא הבנתם אחרי צרפתי השוער במונדיאליטו שהרמה הזאת זה ממש לא מדד?

Shocking4U אמר:

קודם כל, צרפתי היה נראה שוער בינוני ומטה עם המון בעיות במשחק עוד מהטורניר הראשון של הנוער, דבר שני ההבדל בין אולימפיאדה לבין טורנירים של נבחרת נוער הם הבדלי שמיים וארץ.

עוד יתרון של ניראון זה שהוא גבוה, משהו שהוא לא אופייני בכלל לישראלי.
חוץ מזה, למה להסתכל על דוגמה אחת רעה (צרפתי), ולא להסתכל על כל שאר הצעירים שכן המליחו מהנבחרות האלה?

אליאור אמר:
אל תשכחו שדיא סבע וחזיזה חזרו ואם אני סופר גם את חג'ג' שלא באמת היה כשיר בעונה שעברה אלה כבר שלושה שחקני רכש בנוסף לשניים שכבר החתימו.

שכחת את שוראנוב, זה 4

Shocking4U אמר:

מצרפתי לא התרשמתי בשום שלב. מניראון כן.
מה גם שכמו שציינו פה זה טורניר קשה וברמה גבוהה יותר וגם ניראון הוא שוער גבוה בצורה חריגה לשוער ישראלי וזה יתרון מאוד גדול.
אני הייתי עושה עליו מהלך בלי לחשוב פעמיים.

Judokan אמר:
אליאור אמר:

עומר ניראון שייך לנתניה

הוא מושאל אליהם מבני יהודה לא?

אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:

עומר ניראון שייך לנתניה

הוא הושאל עם אופציית רכישה לחצי שנה בינואר. הוא נשאר בנתניה גם העונה, אז זה אומר שהאופציה מומשה

Judokan אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:
עומר ניראון שייך לנתניה

הוא הושאל עם אופציית רכישה לחצי שנה בינואר. הוא נשאר בנתניה גם העונה, אז זה אומר שהאופציה מומשה

אם זה ככה אז עוד יותר טוב. לא צריך לחכות שנה ואפשר לשים עליו את הכסף כבר עכשיו.

Ambient אמר:
לא יודע מה ראיתם, מקבל את אותם גולים קלים כמו כיוף
שוער גבוה שיוצא לכדורים ושולט ברחבה, ואין לו ידי חמאה

נראה שבמכבי כבר עובדים על הפמפום הצפוי לשופרים ברגע שיתחילו האזעקות בחיפה והקריות

״לא הבאנו זרים כי כל הזמן ידענו שתהיה מלחמה, הסקאוטים שלנו עשו קורס spy מיוחד שהביא לנו מודיעין יקר מלבנון ועל סמך זה ידענו״

הכל הם עשו הקיץ חוץ מלעבוד המתסכלים האלה

היום בחצות הגיע הזמן לנושא אחר. חודש חדש, נושא חדש. בנתיים זה נושא זוועה (סליחה דוראנט) צריך לרענן

זה גם נושא שנפתח במרץ... מי פותח נושא מלפפונים במרץ? זה היה מקולקל מלכתחילה

מחר אני אפתח חדש אם אין קופצים

Apoc אמר:
זה גם נושא שנפתח במרץ... מי פותח נושא מלפפונים במרץ? זה היה מקולקל מלכתחילה

מחר אני אפתח חדש אם אין קופצים

לך על זה אבא

המגבלה הבאה היא שאי אפשר להביא שחקנים שגרים דרומית לחיפה בעקבות המלחמה כי הם מפחדים לעבור צפונה? ואז זה משאיר אותנו רק עם אלה שצפונית לחיפה ושם בכלל אין שחקנים אז איזה באסה לא נוכל להוציא כסף על רכש הקיץ... טוב נו בקיץ הבא ונקווה שיהיה תירוץ אחר עד אז

עוד רגע טילים על הצפון ואז באמת לא יהיה אפשר להביא זרים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה