ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:אם לא היו רוצים לתת לכיוף "ביטחון" לפני שמבינים אחרי שנתיים שזה לא זה (כי שנה אחת לא מספיקה כדי להבין את זה) אז הייתי הולך על עומר ניראון אפילו לשנה הבאה קונה אותו מבני יהודה מעכשיו.
Shocking4U אמר:לא הבנתם אחרי צרפתי השוער במונדיאליטו שהרמה הזאת זה ממש לא מדד?
אליאור אמר:אל תשכחו שדיא סבע וחזיזה חזרו ואם אני סופר גם את חג'ג' שלא באמת היה כשיר בעונה שעברה אלה כבר שלושה שחקני רכש בנוסף לשניים שכבר החתימו.
Shocking4U אמר:לא הבנתם אחרי צרפתי השוער במונדיאליטו שהרמה הזאת זה ממש לא מדד?
Judokan אמר:אליאור אמר:אם לא היו רוצים לתת לכיוף "ביטחון" לפני שמבינים אחרי שנתיים שזה לא זה (כי שנה אחת לא מספיקה כדי להבין את זה) אז הייתי הולך על עומר ניראון אפילו לשנה הבאה קונה אותו מבני יהודה מעכשיו.
עומר ניראון שייך לנתניה
אליאור אמר:Judokan אמר:אליאור אמר:אם לא היו רוצים לתת לכיוף "ביטחון" לפני שמבינים אחרי שנתיים שזה לא זה (כי שנה אחת לא מספיקה כדי להבין את זה) אז הייתי הולך על עומר ניראון אפילו לשנה הבאה קונה אותו מבני יהודה מעכשיו.
עומר ניראון שייך לנתניה
הוא מושאל אליהם מבני יהודה לא?
Judokan אמר:אליאור אמר:Judokan אמר:עומר ניראון שייך לנתניה
הוא מושאל אליהם מבני יהודה לא?
הוא הושאל עם אופציית רכישה לחצי שנה בינואר. הוא נשאר בנתניה גם העונה, אז זה אומר שהאופציה מומשה
שוער גבוה שיוצא לכדורים ושולט ברחבה, ואין לו ידי חמאהAmbient אמר:לא יודע מה ראיתם, מקבל את אותם גולים קלים כמו כיוף
Apoc אמר:זה גם נושא שנפתח במרץ... מי פותח נושא מלפפונים במרץ? זה היה מקולקל מלכתחילה
מחר אני אפתח חדש אם אין קופצים