ירוק רפואי
שחקן העונה
אם יענקלך ישבור את תקרת הזכוכית ויציע 2 מיליון על פטרוזיליה, היום בלילה הוא נוחת פה.
אבל לא נכניס את עצמנו לאשליות, זה לא יקרה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אל תהיה בטוח. לא כל הקבוצות הן לוזריות לא תחרותיות שמוכנות למכור את הכוכבים שלהם ללא תחליף אחרי שהחלון כבר נסגר. רק פה ברגע שיש הצעה על שחקנים אי אפשר לעמוד בדרכם.ירוק רפואי אמר:אם יענקלך ישבור את תקרת הזכוכית ויציע 2 מיליון על פטרוזיליה, היום בלילה הוא נוחת פה.
Nirgreen אמר:וויס יצא ליצן רציני
NOSFERATU ZODD אמר:Nirgreen אמר:וויס יצא ליצן רציני
למה?
KevinDurant אמר:המאמן של ראפיד, מריוס שומודיקה, התייחס לאפשרות שפטרילה יעזוב והפתיע:
"לא היה דיון על עזיבתו של פטרילה. מה זה השטויות שאני שומע, אני לא רוצה להיכנס לפרטים. לא היה דיון איתי, וניתקתי עכשיו את הטלפון עם מר שיט, אני מדבר עם מר אנג'לסקו. אני חושב שאנחנו מדברים 10 פעמים ביום, לא הייתה שום בעיה שפטרילה יעזוב או משהו כזה.
לא שמעתי כלום על ההעברה הזו, ואני לא חושב שהגיע הזמן שגם פטרילה יעזוב. זה גם לא ענייני מתי פטרילה יעזוב או אם פטרילה יעזוב. אני מאמן, אני מאמן את מה שיש לי, אבל אני חושד ששאלו אותי, זה נושא שאפילו לא היה קיים", הצהיר.
Nirgreen אמר:גל אלברמן כמנהל משא ומתנים מסתמן כאחד הכושלים שיש.
היו צריכים להתחיל את המומ עם 1.7 מיליון יורו ואז אחרי כמה ימין ל2 מיליון יורו ופטרילה היה פה. אבל שהמועדון הכושל הזה מציע 1.3 שלא יתפלאו למה שחקנים לט מגיעים לפה..
אני עדיין אומר שיגיע רק סברינה.
HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני רק רוצה להדגיש פה משהו.HaifaWave אמר:מסכים איתו לחלוטין ואני גם כתבתי את זה. למעט זה שנהואל לא שווה 2.5, אבל שחקנים אחרים שדיברו עליהם בהקשר שלנו בהחלט כן.
עם השכר המגמה יותר גרועה אפילו.
הכי קל לדבר פה על כסף ושכר ויענקל'ה קמצן. במקרה של פטרילה (ואין לי ספק שבעוד מקרים), העסקה נפלה מהתנהלות שגויה של מכבי חיפה ולא משום סיבה אחרת.
בהצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.7 פטרילה היה פה ב2.7 ופותח מול סבאח בקונפרנסליג, שלא יספרו סיפורים.
כשאתה מגיע לסוף החלון שכל הקבוצות כבר משחקות בליגה וסגרו סגלים, ברור שאף אחד לא יעמוד בתור למכור שחקנים משמעותיים שלו
ומאיפה אתה יודע שלא פנו אליו קודם כי רצו למכור את פיירו לפני כן? אולי חיכו למכור אותו במחיר גבוה יותר כדי שיוכלו להביא גם אותו, גם כנף שמאל וגם חלוץ במקומו, במחירים שהמכירה שלו כולם יחד תכסה עליהם?
התחושה שלי היא שההדחה מאירופה טרפה את הקלפים מבחינה תקציבית.
Smile אמר:HaifaWave אמר:KevinDurant אמר:אני רק רוצה להדגיש פה משהו.
הכי קל לדבר פה על כסף ושכר ויענקל'ה קמצן. במקרה של פטרילה (ואין לי ספק שבעוד מקרים), העסקה נפלה מהתנהלות שגויה של מכבי חיפה ולא משום סיבה אחרת.
בהצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.7 פטרילה היה פה ב2.7 ופותח מול סבאח בקונפרנסליג, שלא יספרו סיפורים.
כשאתה מגיע לסוף החלון שכל הקבוצות כבר משחקות בליגה וסגרו סגלים, ברור שאף אחד לא יעמוד בתור למכור שחקנים משמעותיים שלו
ומאיפה אתה יודע שלא פנו אליו קודם כי רצו למכור את פיירו לפני כן? אולי חיכו למכור אותו במחיר גבוה יותר כדי שיוכלו להביא גם אותו, גם כנף שמאל וגם חלוץ במקומו, במחירים שהמכירה שלו כולם יחד תכסה עליהם?
התחושה שלי היא שההדחה מאירופה טרפה את הקלפים מבחינה תקציבית.
מבחינה תקציבית הקבוצה בפלוס של עשרות מליוני ש"ח מהעונות האחרונות.
די להישאב לשקרים שיוצאים מההנהלה.
הקמצנות התחילה עוד בעונה הקודמת עם המינוי של 'קו ואת ה" מליונים" ששמו על שחקנים, בפועל הביאו כלום ושום דבר.
ירוק רפואי אמר:באמת העמדה שהכי מטריפה אותי זה כנף שמאל, אפילו יותר מכנף ימין וחלוץ.
למרות שגם על חליאלי ידעו וכנל לגבי פיירו כמו שברק אמר.
יודעים מינואר שעבר שחזיזה פצוע ולא חוזר לעצמו, ידעו שלסובוי זה לא הפתרון.
איך הגענו למצב שאנחנו בספטמבר ואין כנף שמאל???
גם זה וגם ימין.ירוק רפואי אמר:באמת העמדה שהכי מטריפה אותי זה כנף שמאל, אפילו יותר מכנף ימין וחלוץ.
KevinDurant אמר:גם זה וגם ימין.ירוק רפואי אמר:באמת העמדה שהכי מטריפה אותי זה כנף שמאל, אפילו יותר מכנף ימין וחלוץ.
החלוץ עוד היה סימן שאלה לגבי פיירו, לא באמת יכולת לעשות משהו עד שזה לא נסגר, אבל בשמאל ובימין אין לך כלום
אם היה לך פה היום 2 שחקני כנף זרים טובים זה עולם אחר וקבוצה אחרת
בוא נחכה שסברינה יחתום בכלל. גם סברינה אם יגיע זה על הבאזר.Smurk אמר:KevinDurant אמר:גם זה וגם ימין.ירוק רפואי אמר:באמת העמדה שהכי מטריפה אותי זה כנף שמאל, אפילו יותר מכנף ימין וחלוץ.
החלוץ עוד היה סימן שאלה לגבי פיירו, לא באמת יכולת לעשות משהו עד שזה לא נסגר, אבל בשמאל ובימין אין לך כלום
ימין יש לך עם סברינה. בשמאל לא יהיה לך כלום לפחות עד ינואר.
KevinDurant אמר:בוא נחכה שסברינה יחתום בכלל. גם סברינה אם יגיע זה על הבאזר.Smurk אמר:KevinDurant אמר:גם זה וגם ימין.
ימין יש לך עם סברינה. בשמאל לא יהיה לך כלום לפחות עד ינואר.
אגב גם אם סברינה יהיה שחקן מספיק טוב לשחק בימין ולפתוח בהרכב, זה אומר שאם לא יביאו שחקן לשמאל נצטרך לאלתר עם חג'ג'/חזיזה/חלאיילי/רפאלוב שם