• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
greenguy אמר:
רגע אז תעשו סדר מה הדיבור,גם חלוץ וגם נוהאל?

שוקינג אתה אוהב את החלוץ?
הוא שחקן טוב. שונה מאוד מפיירו, זה לא חלוץ פיזי או גבוה. גולר, מיקום טוב. מאוד סטריקי, שחקן שיכול לכבוש לך 6 משחקים ברצף ואז לא להבקיע חצי סיבוב. מקבל הרבה צהובים. מבחינת רזומה זה פחות או יותר השחקן שהיית חושב שיביאו, ליגה צרפתית שנייה. הוא יותר מבוגר מפיירו אז זה לא שיש לו איזה פוטנציאל צמיחה כמו שהיה לפיירו.

סה״כ אם הוא חותם זה החתמה טובה.

תודה על התשובה המפורטת. מעניין מאוד

HaifaWave אמר:
Kaka אמר:
יש חלוץ זר סגור.

אתה יכול רק להגיד אם זה השחקן שגולדשטיין פרסם?

האמת אני לא מבין למה התלהבתם ממנו. הוא פחות או יותר נתן את אותם מספרים שפיירו נתן בצרפתית השנייה לפני שהצטרף.
אני גם פחות אוהב החתמות של שחקני כנף וקיצוניים בני 30 וצפונה.
15 גולים בליגה צרפתית שנייה מי רצית שיביאו?

KevinDurant אמר:
צנצי אומר שמחר מפעילים את הסעיף של נהואל

צנצי אומר זה כבר בע"מ, יענקלך מפעיל סעיף שחרור של 2.5 על שחקן בן 27 אמא של הערבון מוגבל

אם הייתי יודע מי החלוץ הייתי אומר, רשמו לי יש חלוץ סגור וזהו. מבחינתי זה 100%.

HaifaWave אמר:
Kaka אמר:
יש חלוץ זר סגור.

האמת אני לא מבין למה התלהבתם ממנו. הוא פחות או יותר נתן את אותם מספרים שפיירו נתן בצרפתית השנייה לפני שהצטרף.
נו ואתה לא חותם על שחקן שיתן את המספרים של פיירו פה? זה שחקן עם דו ספרתי 2 עונות ברצף בליגה צרפתית שנייה שזה יותר ממה שפיירו נתן.

Kaka אמר:
אם הייתי יודע מי החלוץ הייתי אומר, רשמו לי יש חלוץ סגור וזהו. מבחינתי זה 100%.

תברר על נהואל אבא

יגאל טוען ביציע שמנסים עדיין להוריד את הפולנים בדרישות ולא רוצים להפעיל את הסעיף. יש מו״מ מתקדם עם החלוץ הניגרי קנדי ובמקביל גם שיחות עם מאפוטה. הכתבים לא טוענים שיש חלוץ סגור (לא בקטע של לפקפק או לזלזל ב[mention]kaka([/mention]

חלוץ שנתן 17 גולים בליגה צרפתית שנייה בקבוצת אמצע טבלה, לא יכול להיות חלוץ בינוני לליגה שלנו.
מבחינתי לא משנה אם הוא בן 25 או 30,לפי הרקורד הוא אמור להיות חלוץ טופ בליגה הזאת.

Shocking4U אמר:
יגאל טוען ביציע שמנסים עדיין להוריד את הפולנים בדרישות ולא רוצים להפעיל את הסעיף. יש מו״מ מתקדם עם החלוץ הניגרי קנדי ובמקביל גם שיחות עם מאפוטה. הכתבים לא טוענים שיש חלוץ סגור (לא בקטע של לפקפק או לזלזל ב@kaka(

קאקא יודע יותר טוב מהם. אחד מהם סגור, מחר כנראה נדע מי.

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
Kaka אמר:
יש חלוץ זר סגור.

קודם כל - שאלתי ברצינות למה ההתלהבות.
לגבי מי רציתי - מישהו צעיר יותר. אני מעדיף את הקנדי.

Shocking4U אמר:
HaifaWave אמר:
Kaka אמר:
יש חלוץ זר סגור.

נו ואתה לא חותם על שחקן שיתן את המספרים של פיירו פה? זה שחקן עם דו ספרתי 2 עונות ברצף בליגה צרפתית שנייה שזה יותר ממה שפיירו נתן.

מספרים כן, ברור. ההשוואה הייתה בין מה שעשה פיירו (שחקן שאני עד היום לא מתלהב ממנו) לבין מה שעשה השחקן שמביאים עכשיו.

HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:

30 זה אחלה גיל, בסוף זה עניין של אופי. יכול לבוא מישהו בגיל 30 ורעב כמו שרי ויכולים להגיע חרא של שחקנים כמו שועה

Smurk אמר:
המפוטה הזה 5 רמות מעל הקנדי

לא יודע.
אולי אני מפספס משהו אבל שחקן נבחרת קנדה, זה לא עניין של מה בכך.

HaifaWave אמר:
Shocking4U אמר:
HaifaWave אמר:

מספרים כן, ברור. ההשוואה הייתה בין מה שעשה פיירו (שחקן שאני עד היום לא מתלהב ממנו) לבין מה שעשה השחקן שמביאים עכשיו.
זה כבר עניין של סגנון, אין קשר בין מספרים לסגנון של השחקן.

HaifaWave אמר:
Smurk אמר:
המפוטה הזה 5 רמות מעל הקנדי

לא יודע.
אולי אני מפספס משהו אבל שחקן נבחרת קנדה, זה לא עניין של מה בכך.
שיחק בקנדה דקה וחצי...ולא מזמן שיחק דוקים ולא כדורגל..

KevinDurant אמר:
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:

30 זה אחלה גיל, בסוף זה עניין של אופי. יכול לבוא מישהו בגיל 30 ורעב כמו שרי ויכולים להגיע חרא של שחקנים כמו שועה

לא הייתי שם הרבה כסף על שחקן בגיל הזה. שרי היה מקצוען וגם שיחק בעמדה שדרשה תכונות פיזיות שונות. פה זה חלוץ שנשען גם על מהירות ועל כושר גופני שמבוסס יותר על ספרינטים.

HaifaWave אמר:
Shocking4U אמר:
HaifaWave אמר:

הלוואי שהחלוץ שיגיע יתן מספרים כמו שפיירו נתן פה.אתם כנראה לא מבינים איזה מספרים אדירים היה לבחור וכמה כסף הוא הכניס ליענקלנ גם באירופה וגם מהמכירה שלו. בחור זהב חלוץ שרק ילך וישתפר לטעמי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה