מלמד. אבל כל דבר פחות מ6 זרים זה חרפהברק.י אמר:לגופו של עניין - מלמד, גאנם או אופציה אחרת ישראלית אחרת? מה עדיף לדעתכם?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מלמד. אבל כל דבר פחות מ6 זרים זה חרפהברק.י אמר:לגופו של עניין - מלמד, גאנם או אופציה אחרת ישראלית אחרת? מה עדיף לדעתכם?
תן לי את זה ומכתב פיטורים לאלברמן ואני חותםSmurk אמר:קונה בעיניים עצומות נהואל ומלמד.
Shocking4U אמר:תן לי את זה ומכתב פיטורים לאלברמן ואני חותםSmurk אמר:קונה בעיניים עצומות נהואל ומלמד.
Liberman אמר:וואי וואי וואיShocking4U אמר:הודעה מדודו בזק בקבוצת וואטסאפ של הפורום (וכן זה מאומת שזה דודו ב100 אחוז):
[offtopic] ערב טוב לכולם,
קראתי הכל.
אני מבין את התסכול, האכזבה וחוסר הודאות. החלון הזה טרם הסתיים, יש עוד לא הרבה זמן ונעשים מאמצים לחזק את הסגל. נעשו בחלון הזה לא מעט פעולות שעל חלקם הגדול יש לא מעט שאלות. עם סיום החלון הנוגעים בדבר ובראשם ראש מחלקת הכדורגל, גל אלברמן והמאמן ברק בכר יצטרכו להשיב לשאלות שהקהל דורש להן תשובות ובצדק.
גם לכך נגיע.
בשלב זה אני יכול להגיד שנעשים מירב המאמצים לחזק את הסגל.
אני רוצה שנסיים ראשית את החלון ואז נסכם אותה.
לילה טוב, חברים.[/offtopic]
נראה לי זאת הודעה שאומרת לכם המון על המצב של הקבוצה, המועדון ומה אפילו בתוך המועדון חושבים על מה שהולך כרגע.
דודו פתח חזק מאוד על גל ובכר
Shocking4U אמר:בסוף כל הקשקושים על הסעיף העברות ועדיין לפי הקבוצה הפולנית והתקשורת שם אנחנו בכלל לא הצענו מעל ל1.8 מיליון יורו. אז לא מבין למה מזיינים לנו את השכל על הסעיף הזה וכמה הוא חוקי וזה
דם ירוק!!! אמר:זלאטנוביץ ממכבי נתניה עלה כאופציה.
כובע קש אמר:זלאטנוביץ' לא נוגע. אם כבר חלוץ מהליגה אז רק מלמד