• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כל שם שפורסם בתקשורת לא לא חתם פה בגלל שלא הציעו לו 900 אלף יורו שכר. גם במסגרת השכר הנוכחית יש מיליון זרים שיכלו להביא פה, זה תירוץ הכי קל בעולם לדבר על משכורות.

לא ראיתי שהזרים שמכבי ת''א הביאו מרוויחים 900 אלף יורו

Daniel123 אמר:
לא ייאמן שהם אשכרה בחשיבה ש״לא נביא שחקן במשכורת של 800-900 אלך יורו כי זה יפגע בחדר ההלבשה״
הם לא שמעו על המושג היררכיה בקבוצת כדורגל?
מה זו החשיבה התבוסתנית והמיושנת הזאת?
מה יהיה מה?
הגענו למצב שמחר עומר דהן פותח בהרכב.

זה חרטוט שליאור נשלח למכור לקהל הרחב. הבעיה שלנו בהחתמת שחקנים לא הייתה שצריך לשלם 900 אלף יורו. זיוני מוח מביכים כדי לתרץ כשלים ניהוליים מחפירים.
נהואל למשל סיכם את כל התנאים שלו, והסיבה שהוא לא פנה זה שלא מוכנים לשלם דמי העברה. אבל מה לעשות שזה לא נשמע כתירוץ טוב לשכפץ את שחר.

לא ראיתי שהזרים שהצהבת החתימו (ואיכשהו כן מוכנים להגיע לארץ) דרשו מהם לשלם 800 אלף יורו לעונה.

שקרנים חסרי בושה, שאם היו משקיעים 30% מהמאמץ שהם משקיעים בלחרטט את הקהל ובתירוצים על ניהול, הייתה פה קבוצה לליגת האלופות כל עונה.

Judokan אמר:
Daniel123 אמר:
לא ייאמן שהם אשכרה בחשיבה ש״לא נביא שחקן במשכורת של 800-900 אלך יורו כי זה יפגע בחדר ההלבשה״
הם לא שמעו על המושג היררכיה בקבוצת כדורגל?
מה זו החשיבה התבוסתנית והמיושנת הזאת?
מה יהיה מה?
הגענו למצב שמחר עומר דהן פותח בהרכב.

זה חרטוט שליאור נשלח למכור לקהל הרחב. הבעיה שלנו בהחתמת שחקנים לא הייתה שצריך לשלם 900 אלף יורו. זיוני מוח מביכים כדי לתרץ כשלים ניהוליים מחפירים.
נהואל למשל סיכם את כל התנאים שלו, והסיבה שהוא לא פנה זה שלא מוכנים לשלם דמי העברה. אבל מה לעשות שזה לא נשמע כתירוץ טוב לשכפץ את שחר.

לא ראיתי שהזרים שהצהבת החתימו (ואיכשהו כן מוכנים להגיע לארץ) דרשו מהם לשלם 800 אלף יורו לעונה.

שקרנים חסרי בושה, שאם היו משקיעים 30% מהמאמץ שהם משקיעים בלחרטט את הקהל ובתירוצים על ניהול, הייתה פה קבוצה לליגת האלופות כל עונה.
מלך.

אגב אני יכול להבין גם למה לא רוצים לשלם על נהואל 2.5 מיליון יורו (לדעתי הוא לא שווה את הסכום הזה וגם אם כן, ההחלטה לשלם עד 2 מיליון יורו גם היא לגיטימית גם אם אנחנו לא אוהבים אותה).

זה שמחפשים כנף זר מחודש מרץ בתקציב של 1.5 מיליון יורו רכישה על 500 אלף יורו שכר ולא בא לפה אף שחקן זה כישלון עצום וזה שמדברים על שכר של 800 אלף יורו לא יסתיר את זה.

גם אם היה שכר של 800 אלף יורו לתת לשחקן הם עדיין היו מוצאים תירוץ אחר.

שחקן כמו פטריליה מראפיד מרוויח שם 130 אלף יורו, אתה חושב שצריך 800 אלף יורו כדי לשכנע אותו להגיע? אתה יודע כמה שחקנים חופשיים היה אפשר להביא פה בלי דמי העברה בכלל? הכל זה תירוצים על גבי תירוצים.

הכי קל להגיד שצריך 2 מיליון יורו וצריך מיליון יורו שכר, זה התירוץ הכי קל כדי להסתיר התנהלות מביכה

אני ממש ממש ממש ממש מקווה שאנחנו לא בשלב של מועמדים עם כל השמות האלה שמפורסמים בתקשורת וגם לא בשלב של מגעים או מו"מ. בשלב הזה כבר היינו צריכים להיות עם שחקנים שעולים על המטוס, אז לפחות שדברים יהיו לקראת סיום.

אליאור אמר:
אני ממש ממש ממש ממש מקווה שאנחנו לא בשלב של מועמדים עם כל השמות האלה שמפורסמים בתקשורת וגם לא בשלב של מגעים או מו"מ. בשלב הזה כבר היינו צריכים להיות עם שחקנים שעולים על המטוס, אז לפחות שדברים יהיו לקראת סיום.
בטח הגישו על פטריליה הצעה של מיליון יורו ואמרו לרומנים לישון על זה יום-יומיים לפני שהם מחזירים תשובה

בירקי אמר:
Nirgreen אמר:
אם ינחת פה עוד זר חוץ מסברינה זה נס גדול

אז השתכנעת והוא נוחת בסוף?

מתי אמרתי שלא נוחת? היה אמור לנחות ברביעי ורצו שמועות שנפלה העסקה.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
בטח הגישו על פטריליה הצעה של מיליון יורו ואמרו לרומנים לישון על זה יום-יומיים לפני שהם מחזירים תשובה
1.5 מיליון יורו והןא פה רק חבל שמי שמנהל את המשא ומתנים בלי כושר שכנוע..

אליאור אמר:

לדעתי אנחנו שם
לא חושב שאין לפחות שחקן אחד (שהשם שלו כנראה עוד לא יצא החוצה) שאנחנו כבר לקראת סגירה איתו

Nirgreen אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
אם זה הסיפור הוא צריך לקבל כבר כרטיס טיסה.

עסקה נוחה מאוד למכבי חיפה ובדיוק העסקאות שלא עולות למועדון ביוקר. דמי העברה טובים ומשכורת לא גבוהה.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

מה יש למהר כשיש לנו מכסה בלתי מוגבלת מהנוער. אבל הולכים בכל הכוח על האליפות כן?

ההצהרות האלה של "מתמודדים על כל התארים", או יותר נכון הסיסמאות האלה, מעולם לא היו חלולות יותר.

KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
KevinDurant אמר:
אם זה הסיפור הוא צריך לקבל כבר כרטיס טיסה.

עסקה נוחה מאוד למכבי חיפה ובדיוק העסקאות שלא עולות למועדון ביוקר. דמי העברה טובים ומשכורת לא גבוהה.

לצערי הקיץ הזה אלברמן נכשל והוא לא מסוגל לנהל משא ומתנים.

אם יש זר סגור שאנחנו לא יודעים עליו אני צנצנת

Smurk אמר:
אם יש זר סגור שאנחנו לא יודעים עליו אני צנצנת
אם היה סגור היו מוציאים הודעה. אני כן בטוח שהם במגעים מתקדמים עם שחקנים כלשהם ומנהלים שיחות וחושבים שזה קרוב לסגירה.

שמישהו ירים את היד אם הוא חושב שיגיע 2 זרים עד רביעי

Nirgreen אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
למיטב ידיעתי ה1.5 לא נכון אגב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה