• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
KevinDurant אמר:
בטח הגישו על פטריליה הצעה של מיליון יורו ואמרו לרומנים לישון על זה יום-יומיים לפני שהם מחזירים תשובה
1.5 מיליון יורו והןא פה רק חבל שמי שמנהל את המשא ומתנים בלי כושר שכנוע..
למיטב ידיעתי ה1.5 לא נכון אגב.

אז שיציעו 2. למי אכפת. זה לא שאנחנו בעמדת מיקוח עכשיו. הבאנו את עצמנו למצב שכל מה הם ירצו אנחנו ניתן להם, אז אני לא מבין את כל המילים האלה של משא ומתן או משא ומתן מתקדם.
לצורך העניין אם אני המנהל המקצועי של שלאסק וביום שני אלברמן אומר לי קח 2.5 אני אומר לו תביא 3 או שאני חוסם אותך.

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
אם יש זר סגור שאנחנו לא יודעים עליו אני צנצנת
אם היה סגור היו מוציאים הודעה. אני כן בטוח שהם במגעים מתקדמים עם שחקנים כלשהם ומנהלים שיחות וחושבים שזה קרוב לסגירה.

אתה נותן להם יותר מדי קרדיט ואני לא מבין על סמך מה. יש אפשרות שיש זר בדרך למטוס ויש את האפשרות השנייה שהיא קרובה יותר למציאות שפשוט יש כאוס במועדון ולא יודעים מה עושים כבר.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
1.5 מיליון יורו והןא פה רק חבל שמי שמנהל את המשא ומתנים בלי כושר שכנוע..
למיטב ידיעתי ה1.5 לא נכון אגב.

אז שיציעו 2. למי אכפת. זה לא שאנחנו בעמדת מיקוח עכשיו. הבאנו את עצמנו למצב שכל מה הם ירצו אנחנו ניתן להם, אז אני לא מבין את כל המילים האלה של משא ומתן או משא ומתן מתקדם.
לצורך העניין אם אני המנהל המקצועי של שלאסק וביום שני אלברמן אומר לי קח 2.5 אני אומר לו תביא 3 או שאני חוסם אותך.
זה ברור לי אגב.

זה גם תשובה לכל אלה שאמרו שיש מציאות בסוף החלון וששחקנים נתקעים וכו', בינתיים מי שנתקע זה אנחנו לא הם.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
אם יש זר סגור שאנחנו לא יודעים עליו אני צנצנת
אם היה סגור היו מוציאים הודעה. אני כן בטוח שהם במגעים מתקדמים עם שחקנים כלשהם ומנהלים שיחות וחושבים שזה קרוב לסגירה.

אתה נותן לה יותר מדי קרדיט ואני לא מבין על סמך מה. יש אפשרות שיש זר בדרך למטוס ויש את האפשרות השנייה שהיא קרובה יותר למציאות שפשוט יש כאוס במועדון ולא יודעים מה עושים כבר.
שים לב לבחירת המילים שלי. לא אמרתי שיש זר בדרך למטוס, אמרתי "הם מנהלים שיחות *וחושבים* שזה קרוב לסגירה"

לדעתי מאז שהודחנו מאירופה המועדון מנסה לחסוך כל שקל, להוריד הוצאות ולהגדיל הכנסות. אנחנו רואים את זה בכל ההשאלות שהיו פה.
זו גם אחת הסיבות, אני חושד, ששוראנוב, שהרשים בעונה שעברה, מחוץ לתכניות ושהוא לא פותח מחר, ומעדיפים עליו חלוץ מהנוער.

האתר הרומני שפירסם על פטרילה אומר שהעלינו את ההצעה ל1.3 מיליון יורו ושהוא רוצה להגיע לפה ולא מפחד מהמצב ושהמו''מ נכנס ל24 שעות קריטיות

KevinDurant אמר:
האתר הרומני שפירסם על פטרילה אומר שהעלינו את ההצעה ל1.3 מיליון יורו ושהוא רוצה להגיע לפה ולא מפחד מהמצב ושהמו''מ נכנס ל24 שעות קריטיות

1.5 והוא פה להערכתי

לפי הרומנים שיפרנו את ההצעה על פטרילה שגם רוצה להגיע אבל ראפיד לא רוצים למכור.

https://www.playsport.ro/breaking-news-oferta-de-ultima-ora-pentru-petrila-sucu-poate-lua-dublu-fata-de-cat-a-dat-pe-favoritul-fanilor-petrila-e-tentat-dar-rapid-se-tine-tare-472381

From the information that PlaySport had access to, Maccabi Haifa insists on the player. Petrila is not afraid of the difficult political situation in Israel and is tempted to accept the offer worth 300,000 euros per season, should he get Rapid's approval to leave. Maccabi's offer for the club is 1.3 million euros and final negotiations are expected to take place in the next 24 hours.

Rapid insists that Petrila is not for sale. He is among Şumudica's favorites and is one of the public's favorites in the current team. Although Șumi has solutions on the far left and will receive one more after the integration of N'Jie, Giuleștiul resists the important proposal he has for Petrila. Maccabi Haifa coach Barak Bachar is convinced the player would cope brilliantly in his scheme of play and is therefore keen to see the move completed.

קיצור צדקתי בהקשר של הרומני
העניין הוא שהם לא רוצים למכור שחקן סגל כשהחלון שלהם סגור ולהשאר עם הטאלב ביד
גם אם המועדון שלהם כן רוצה את הכסף, המאמן מטיל וטו

Apoc אמר:
זה אפשרי? חשבתי שחייבים למכור את השחקנים הטובים שלך ברגע שמקבלים עליהם הצעות

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
זה אפשרי? חשבתי שחייבים למכור את השחקנים הטובים שלך ברגע שמקבלים עליהם הצעות

כל תפיסת המציאות של אלברמן מתערערת ברגעים אלו ממש

לפי האתר הרומני הצענו לפטרוזיליה 300 אלף שכר יורו ללא בונוסים
הוא מרוויח שם 130 אלף יורו.

בשביל פי 3 שכר אני הולך לעבוד בצפון קוריאה אצל קים ג'ונג און או איך שלא קוראים לו ואומר לו כל יום שהוא חתיך

בחיים לא ניהלתם מו"מ עם רומנים? תעלה ב-400K והם שולחים את פטרוזיליה במונית.

Apoc אמר:
בשביל פי 3 שכר אני הולך לעבוד בצפון קוריאה אצל קים ג'ונג און או איך שלא קוראים לו ואומר לו כל יום שהוא חתיך
אנשים פה בניתוק מוחלט מהסיטואציה.

הבן אדם משחק בקבוצה שסיימה מקום 6-7 ברומניה שנה שעברה וגם עכשיו במצב לא טוב ומקבל פי 3 בשכר (אצלנו נטו, שם מדברים על ברוטו), בחוזה ארוך טווח ורואה שנמכרו מפה שחקנים לבלגיה, צרפת והולנד באהלן אהלן וגם ספר פה בליגה.

הסיפור פה לדעתי זה נטו הקבוצה, השחקן במשכורת שיקבל פה גם יתגייס למילואים אם צריך

העלו את ההצעה ב300 אלף יורו ממיליון יורו חח
איזה מועדון בדיחה

יופי אז שיעלו את ההצעה לקבוצה עוד ועוד במהלך היום עד שיסגרו עם המועדון שלו שהוא על מטוס מחר בבוקר

Nirgreen אמר:
העלו את ההצעה ב300 אלף יורו ממיליון יורו חח
איזה מועדון בדיחה

וגם חיכו יום שלם. יום שלם במונחים שלנו עכשיו זה כמו לחכות חודשיים ולהעלות את ההצעה. אין לנו את הלוקסוס לזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה