• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
HaifaWave אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
זה לא מדד לשום דבר. בטרנספר מרקט המחיר של חזיזה הוא 1.2 ושל קינדה 1.4 וברור לכולם פה שאף אחד לא ישלם סכום כזה. מכבי ת''א משחררת את דן ביטון בחינם ובטרנספר מרקט השווי שלו מיליון יורו.
מסכים

יש פה גם הרבה חשיבות לליגה שאתה נמצא בה ושטויות כאלה.

המדד המתאים לגבי פטרילה זה שהם רכשו אותו ב750 אלף יורו לפני פחות משנה, אין שום סיבה שימכרו אותו בפחות מכפול 2 מהמחיר ושאתה בא אחרי שהחלון נסגר המחיר עולה עוד יותר.

מסכים.
גם אם אתם צודקים וזה לא מדד, עדיין אין היגיון להם בלמכור אותו בסכומים כאלה. כדי לפתות אותם צריך להציע יותר. לפחות 2.
ברור. הם לא קבוצה קטנה ברומניה והם קנו שחקנים בכסף ומכרו שחקנים ב6-7 מיליון יורו

ה1.5 מיליון יורו האלה לא ישברו את המועדון וכשאתה מביא שחקן בסיטואציה של היום אתה צריך לשלם יותר מהשווי שוק שלו לקבוצה כדי להוציא שחקן במצב כזה.

אין לי ספק שאם היו פונים לגביו ביוני-יולי המחיר היה נמוך יותר ויכולת להביא אותו במיליון יורו או קצת יותר.

היום, אחרי שהוא פתח את העונה בצורה טובה, שחקן מוביל שם ושאתה פונה *אחרי* שהחלון נגמר, אתה צריך לשלם כמו שאמרת באזור ה2 מיליון יורו או לתת בונוסים ריאלים מאוד לעסקה אם אתה עושה עסקה מבוססת בונוסים.

ואין פה שום עניין של רוצים או לא רוצים למכור, יש פה בסוף עניין של כסף.

הכל זה כסף .
אפילו הכתב הרומני סייג הכל ורשם שאם יציעו יותר כסף המצב יכול להשתנות.

NOSFERATU ZODD אמר:
הכל זה כסף .

יותר מעניין הכסף יש פה את עניין הטיימינג
אם היו מדברים איתם לפני חודש כנראה שגם מיליון יורו היו מספיקים
ברור שאם תשים להם 80 מיליארד יורו על השולחן על חצי כרטיס הם יגידו כן, תמיד יש מספר כלשהו שאף אחד לא יגיד לו לא, אבל מהבחינה הלוגית זה לא עניין של כסף.

היום בלילה סברינה אמור לנחות לפי הפרסומים.
הבעיה שאין שום טיסה נכנסת מסרביה היום בלילה/מחר בבוקר.
לא פוסל שהוא יגיע לבוקרשט / בודפשט / סופיה (משם כן יש טיסות שאמורות לנחות פה בשעות הלילה/בוקר מוקדמות), או עם עצירה בקפריסין.
התרחיש היותר סביר - סברינה לא באמת מגיע.

Smile אמר:
היום בלילה סברינה אמור לנחות לפי הפרסומים.
הבעיה שאין שום טיסה נכנסת מסרביה היום בלילה/מחר בבוקר.
לא פוסל שהוא יגיע לבוקרשט / בודפשט (משם כן יש טיסות שאמורות לנחות פה בשעות הלילה/בוקר מוקדמות), או עם עצירה בקפריסין.
התרחיש היותר סביר - סברינה לא באמת מגיע.

מגיע להתרשמות

NOSFERATU ZODD אמר:
אולי הוא מגיע מהולנד?

למה שיגיע מהולנד?
ובכל מקרה גם מהולנד אין שום טיסה נכנסת ב24 שעות הקרובות.

luluwpp.gif

Apoc אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
הכל זה כסף .

יותר מעניין הכסף יש פה את עניין הטיימינג
אם היו מדברים איתם לפני חודש כנראה שגם מיליון יורו היו מספיקים
ברור שאם תשים להם 80 מיליארד יורו על השולחן על חצי כרטיס הם יגידו כן, תמיד יש מספר כלשהו שאף אחד לא יגיד לו לא, אבל מהבחינה הלוגית זה לא עניין של כסף.
בול.

עניין הטיימינג פה בעיקר מצביע על התנהלות גרועה של המועדון ששם את עצמו עם הגב לקיר.

זה שחקן שהיה רלוונטי לפני חודש כמו שאמרת, וגם לפני חודשיים וגם לפני שבועיים כנראה.

אין לי ספק שאם היו מציעים את הסכום המדובר לפני חודשיים הוא היה פה.

הוכחה נהדרת כמו שאני ו[smention u=192]Judokan[/smention] אמרנו, לא הכל זה כסף, יש פה התנהלות גרועה לכל אורך החלון.

כל האשליה שלנו (לפחות שלי) שלמועדון ולאלברמן יש מועמדים, תכניות מסודרות ו-"אלטרנטיבות" מתנפצת אל מול העיניים כשפונים לקבוצה שאין סיכוי שתמכור (לפחות לא בסכומים של המועדון) כדי להביא שחקן בניסיון שהוא כל כך long shot וחסר סיכוי, פשוט ניסיון חסר אונים שלנו להביא שחקן.

לדעתי זה מוכיח יותר מהכל שאין שום דברים מאחורי הקלעים ושום תכניות. פונים לשחקן ומתפללים לטוב.

HaifaWave אמר:
כל האשליה שלנו (לפחות שלי) שלמועדון ולאלברמן יש מועמדים, תכניות מסודרות ו-"אלטרנטיבות" מתנפצת אל מול העיניים כשפונים לקבוצה שאין סיכוי שתמכור (לפחות לא בסכומים של המועדון) כדי להביא שחקן בניסיון שהוא כל כך long shot וחסר סיכוי, פשוט ניסיון חסר אונים שלנו להביא שחקן.
אגב גם לא יכולים לחרטט אותך פה שזה מועמד של חודשיים ושהצענו וחזרנו. הכתב הרומני שם חזק מאוד בעניינים ופרסם כל שלב ושלב במו''מ פה.

התנהלות מביכה של כל הנוגעים בדבר לא יודע איך הגנו למצב הזה שבוע לסוף החלון

איזה יופי שאנחנו לא היחידים שרואים את זה שמשתינים עלינו מהמקפצה.

https://www.facebook.com/reel/800061255390383

הוא אומר בדיוק את מה שחברי הפורום פה אומרים.

HaifaWave אמר:
שיטה גאונית להציע על שחקן סכום נמוך יותר מהשווי שלו אחרי שהחלון במדינה שלו נגמר כבר. אפשר למנף את זה הרבה יותר גבוה אגב ולהציע לריאל 10 מיליון יורו על אמבפה, מבלי להיות מוטרדים בכלל שמא הם בטעות יקבלו את ההצעה.

לא יודע מה הייתה המטרה של כל זה. בשיא הרצינות. אבל זה מוכיח שהמערכת מתנהלת בהרבה יותר כאוס וחובבנות לאלה מאיתנו שעוד חשבו שהכינו אלטרנטיבות מראש. בפועל זה סתם נראה שמנסים את מזלם עם כל מיני הצעות על שחקנים שהסיכוי שיגיעו אפסי ואם זה לא הולך עוברים למועמד הבא.

הבעיה היא לא שלקבוצה השנייה נסגר החלון בשביל לנסות low ball. מהצד שלהם, אפשר למשוך את המו״מ גם חודש קדימה. הבעיה היא שהחלון נסגר אצלנו וכל הצעה נמוכה מעכבת את הסגירה עוד. אנחנו בשלב שאין בו זמן למשחקי מו״מ, אלא אם מנהלים מספר מו״מים במקביל כדי לפזר סיכונים.

Smile אמר:

מסכים איתו לחלוטין ואני גם כתבתי את זה. למעט זה שנהואל לא שווה 2.5, אבל שחקנים אחרים שדיברו עליהם בהקשר שלנו בהחלט כן.
עם השכר המגמה יותר גרועה אפילו.

HaifaWave אמר:
Smile אמר:

מסכים איתו לחלוטין ואני גם כתבתי את זה. למעט זה שנהואל לא שווה 2.5, אבל שחקנים אחרים שדיברו עליהם בהקשר שלנו בהחלט כן.
עם השכר המגמה יותר גרועה אפילו.
אני רק רוצה להדגיש פה משהו.

הכי קל לדבר פה על כסף ושכר ויענקל'ה קמצן. במקרה של פטרילה (ואין לי ספק שבעוד מקרים), העסקה נפלה מהתנהלות שגויה של מכבי חיפה ולא משום סיבה אחרת.

בהצעה של 1.5 מיליון יורו ב1.7 פטרילה היה פה ב2.7 ופותח מול סבאח בקונפרנסליג, שלא יספרו סיפורים.

כשאתה מגיע לסוף החלון שכל הקבוצות כבר משחקות בליגה וסגרו סגלים, ברור שאף אחד לא יעמוד בתור למכור שחקנים משמעותיים שלו

אחד הדברים שהמועדון צריך לעשות בסיום החלון זה לאתר סקאוט מקצועי שימלא את החלל שבורג השאיר. נשגב מבינתי איך חשבו להתמודד עם חלון כזה בזמן מלחמה כשיש לנו רק סקאוט מנוסה אחד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה