ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא בעיקר מסתמך על מה שנאמר בארץ (נחמני, בן דור). לא הוסיף שום דבר חדש כרגעNirgreen אמר:יש דיווח של כתב פולני שהמועדון הציע על נהואל 2.1 מיליון יורו
לא אבל יש עוד דרך ארוכה לעבורחזיזוש אמר:Smurk אמר:KevinDurant אמר:עושה רושם שנהואל כן יגיע בסוף ממה שמסתמן
לגבי החלוץ, אני בטוח שיביאו מישהו, השאלה מי
לא קונה את מה שמסתמן, במיוחד לא בסאגת נהואל
אתה אומר עובדים עלינו?
KevinDurant אמר:הוא בעיקר מסתמך על מה שנאמר בארץ (נחמני, בן דור). לא הוסיף שום דבר חדש כרגעNirgreen אמר:יש דיווח של כתב פולני שהמועדון הציע על נהואל 2.1 מיליון יורו
מה שכן, הוא טוען "שהפעלנו סעיף"
Smurk אמר:הוא כתב שאחד העיתונאים המובילים בארץ אמר שנהואל 100 אחוז יהיה שחקן מכבי חיפה. מאיפה הוא מביא את החארטות האלה
KevinDurant אמר:הוא בעיקר מסתמך על מה שנאמר בארץ (נחמני, בן דור). לא הוסיף שום דבר חדש כרגעNirgreen אמר:יש דיווח של כתב פולני שהמועדון הציע על נהואל 2.1 מיליון יורו
חחחחחKandaurov אמר:KevinDurant אמר:הוא בעיקר מסתמך על מה שנאמר בארץ (נחמני, בן דור). לא הוסיף שום דבר חדש כרגעNirgreen אמר:יש דיווח של כתב פולני שהמועדון הציע על נהואל 2.1 מיליון יורו
יענקל'ה לצוות
![]()
בגלל זה אני זהירחזיזוש אמר:אין בכלל שאלה שהדיווחים על נהואל הם מתוך המועדון
ויש סיכוי גדול שזו הכנה ללהגיד "ניסינו" (ואני באמת מאמין שמנסים)
Hulk אמר:הגענו לקיץ בידיעה שחסר לנו שחקני כנף עם מהירות ודריבל מה עשה הגאון? הביא עוד שני שחקנים של כדור לרגל בתוספת לסבע שהוא בונה עליו להרכבמעניין מי יעשה תנועה בהרכב שהוא בונה..
ממש לא. כל הסאגה עם פיירו הייתה פחות מחודש. פה אתה מדבר על שם שהוזכר מתחילת הקיץDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:מצטער אבל נהואל זה שחקן שאם יגיע כל כך ברור שזה יהיה בלוף של החיים. אין אף שחקן ששווה כזאת סאגה.
גם עם פיירו היה אותו הדבר אם לא יותר גרוע.