Kozmo אמר:אז הקריצה של חסן הייתה בסוף על נאוהל?
השאלה למה הייתה רק אחת עד כה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kozmo אמר:אז הקריצה של חסן הייתה בסוף על נאוהל?
KevinDurant אמר:לא אתפלא אם בסוף יגיע חלוץ זר שהשם שלו לא פורסם (שזה די מפתיע נוכח העובדה שפורסמו כבר מיליון שמות)
מבחינת חלוצים חופשיים, יש בערך 2-3 חלוצים "ברמה" ששלושתם לדעתי לא ממש רלוונטיים
Kozmo אמר:מה לגבי חלוץ?
את מי אנחנו הכי רוצים מה4 שפורסמו?
https://www.transfermarkt.com/maxi-gomez/profil/spieler/396894Smurk אמר:בעד למצוא איזה חלוץ דובר ספרדית שיהיה חבר לנהואל בחדר ההלבשה
KevinDurant אמר:https://www.transfermarkt.com/maxi-gomez/profil/spieler/396894Smurk אמר:בעד למצוא איזה חלוץ דובר ספרדית שיהיה חבר לנהואל בחדר ההלבשה
גם בחינם כמו שאוהבים
Nirgreen אמר:המועדון במשא ומתן מתקדם עם החלוץ מהליגה הצרפתית סייבה ועוד חלוץ כנראה מאפוטה שאיתו המצב טיפה מסובך מבחינת דמי העברה
הקנדי נכון לכרגע לא רלוונטי
Nirgreen אמר:המועדון במשא ומתן מתקדם עם החלוץ מהליגה הצרפתית סייבה ועוד חלוץ כנראה מאפוטה שאיתו המצב טיפה מסובך מבחינת דמי העברה
סייבה משחק בליגה הראשונה?Nirgreen אמר:המועדון במשא ומתן מתקדם עם החלוץ מהליגה הצרפתית סייבה ועוד חלוץ כנראה מאפוטה שאיתו המצב טיפה מסובך מבחינת דמי העברה
netanel412 אמר:סייבה משחק בליגה הראשונה?Nirgreen אמר:המועדון במשא ומתן מתקדם עם החלוץ מהליגה הצרפתית סייבה ועוד חלוץ כנראה מאפוטה שאיתו המצב טיפה מסובך מבחינת דמי העברה
ואם כבר חייבים לעשות הכל בשביל להחתים את מאפוטה
Smurk אמר:Nirgreen אמר:המועדון במשא ומתן מתקדם עם החלוץ מהליגה הצרפתית סייבה ועוד חלוץ כנראה מאפוטה שאיתו המצב טיפה מסובך מבחינת דמי העברה
סייבה הכוונה למייסה בה?
netanel412 אמר:לא מבין למה הפועל תל אביב רוצים את שוראנוב
יש להם בהתקפה את מקאריץ, סהר, טוריאל, רן בנימין, אלקוקין, רוטמן ,קורין והם רוצים גם את אחמד עבאד
אם דין דוד לא ישחק מול בית"ר נצטרך כנראה שוב לשחק עם דהן ורואים שהוא לא ברמה.
חייבים להשאיר את שוראנוב כחלוץ שלישי
לא דומה לעונה שעברה. עונה שעברה שיחקת במערך של שני חלוצים ושיחקת בעוד מסגרת. הפעם אתה אמור לשחק עם חלוץ אחד ובמסגרת אחתKozmo אמר:netanel412 אמר:לא מבין למה הפועל תל אביב רוצים את שוראנוב
יש להם בהתקפה את מקאריץ, סהר, טוריאל, רן בנימין, אלקוקין, רוטמן ,קורין והם רוצים גם את אחמד עבאד
אם דין דוד לא ישחק מול בית"ר נצטרך כנראה שוב לשחק עם דהן ורואים שהוא לא ברמה.
חייבים להשאיר את שוראנוב כחלוץ שלישי
לדעתי שוראנוב יכול להיות שיחוק בשבילם, אני מחזיק ממנו.
הייתי משאיר בכיף להיות חלוץ רוטציה פה, וזה דבר שגורם לי לתהות מה הכיוון שלנו בסוגיה הזו של החלוצים, כי בהנחה ואכן הוא יושאל, מי יהיה החלוץ השלישי (בהנחה ואכן זר יגיע)? עם כל הכבוד לדהן אני חושב שהוא צריך להשתפשף קצת לפני.
כבר ראינו בעונה הקודמת שהכוכבים הסתדרו לרעה כשדינדה ופיירו היו פצועים ולא היה לנו חלוץ. זה קרה גם בשבת נגד ריינה.
חייבים שיהיה עוד חלוץ לרוטציה שיוכל לקבל דקות משחק ולהשאיר את הרמה של הקבוצה.