Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Kaka אמר:מועמד חדש לפי יגאל, דייגו ולנסיה.
נאחל שהתיאוריה של אפוק נכונה גם פה, וזה שהוא דווח כמועמד אומר שהוא לא רלבנטי.
מועמד עם רקורד די מביך.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:מועמד חדש לפי יגאל, דייגו ולנסיה.
הוא לא הצטרף, הוא שייך לקבוצה כבר כמה שנים והיה בהשאלה ביוון בעונה שעברהSmurk אמר:העונה הצטרף לשם וגם שיחק, יכול לעבור מבחינה חוקית?
Smurk אמר:העונה הצטרף לשם וגם שיחק, יכול לעבור מבחינה חוקית?
Kandaurov אמר:אשאל זאת כך, ולנסיה הזה או גאנם?
Apoc אמר:ולנסיה שחקן בירידה שלטעמי לפחות בימים נורמלים לא היה מועמד למכבי חיפה אבל ברור לנו שהם נשארו בלי כדורים בקנה ומחפשים מתחת לבלטות
Judokan אמר:Apoc אמר:ולנסיה שחקן בירידה שלטעמי לפחות בימים נורמלים לא היה מועמד למכבי חיפה אבל ברור לנו שהם נשארו בלי כדורים בקנה ומחפשים מתחת לבלטות
תהייה פילוסופית: האם אפשר להיות שחקן בירידה אם הוא מעולם לא היה שחקן בעלייה?
ירוק רפואי אמר:מישהו יודע מה הוא שווה?
סגנון משחק? או שלא שווה להתאמץ הוא גם ירד מהפרק עוד 5 דקות
מה שבטוח, שם של שחקן יש לו
KevinDurant אמר:אם נניח היו מציעים לך לשחק בדונייצק בידיעה שלא הייתה שם אזעקה כל השנה הזאת שהמדינה במלחמה ושהחיים מתנהלים רגיל ויש 30 אלף אנשים בכל משחק ויש טיסות והמדינה בשגרה, זה עדיין היה משפיע?Apoc אמר:Judokan אמר:אתה בתור ישראלי מבין את ההבדל בפרטים. שחקן זר רק יודע שיש פה מלחמה שנמשכת כבר x חודשים כי זה מה שמדווח אצלו. זה מקביל לזה שתשמע על התפתחויות דרמטיות במלחמה באוקראינה - כמה זה כבר ישפיע עליך מבחינת מה שכבר ידעת?
שוב, לא יכול שלא להסכים פחות. זה תלוי בפרטים המדוברים.
אני אסביר. אם אני בתור ישראלי שלא מתעניין יותר מדי בקונפליקט שלהם יודע שאוקראינה ברובה מרוחקת מהמלחמה ומתנהלים שם חיים יומיומיים, ואז אני שומע שתוקפים את כל אוקראינה מכל הכיוונים עכשיו בניגוד לעבר, אז זה ישפיע על הרצון שלי להגיע לשם.
אם בחדשות של המדינה של אותו זר יתחילו סיפורים עכשיו על זה שאלפי טילים נורים על תל אביב וחיפה עכשיו, בניגוד לעבר, ושיש מלחמה באינטנסיביות פי כמה יותר גבוהה ממה שהיה עד אמצע ספטמבר, אז וואלה זה לא רק יכול להשפיע, זה מוכרח להשפיע.
ברור שאם הייתי רואה כותרת של אלפי ומיליוני טילים הייתי מנסה לברר ואולי קצת נרתע, אבל עובדתית כבר היו דברים כאלה וזרים שפה נשארו.
אני מניח שמי שעושה לפה את המעבר עושה את כל הבדיקות האפשריות ומברר עם זרים שנמצאים פה וגם הסוכנים אמרו שהם מאוד שקופים בדבר הזה
אני מניח ששחקן שמגיע זה לא שחקן ששלחת לו הודעה היום בבוקר. אם שחקן מגיע זה כנראה משהו שמתפתח, דברים לא קורים כל כך מהר כשמדובר בישראלhezildo אמר:KevinDurant אמר:אם נניח היו מציעים לך לשחק בדונייצק בידיעה שלא הייתה שם אזעקה כל השנה הזאת שהמדינה במלחמה ושהחיים מתנהלים רגיל ויש 30 אלף אנשים בכל משחק ויש טיסות והמדינה בשגרה, זה עדיין היה משפיע?Apoc אמר:שוב, לא יכול שלא להסכים פחות. זה תלוי בפרטים המדוברים.
אני אסביר. אם אני בתור ישראלי שלא מתעניין יותר מדי בקונפליקט שלהם יודע שאוקראינה ברובה מרוחקת מהמלחמה ומתנהלים שם חיים יומיומיים, ואז אני שומע שתוקפים את כל אוקראינה מכל הכיוונים עכשיו בניגוד לעבר, אז זה ישפיע על הרצון שלי להגיע לשם.
אם בחדשות של המדינה של אותו זר יתחילו סיפורים עכשיו על זה שאלפי טילים נורים על תל אביב וחיפה עכשיו, בניגוד לעבר, ושיש מלחמה באינטנסיביות פי כמה יותר גבוהה ממה שהיה עד אמצע ספטמבר, אז וואלה זה לא רק יכול להשפיע, זה מוכרח להשפיע.
ברור שאם הייתי רואה כותרת של אלפי ומיליוני טילים הייתי מנסה לברר ואולי קצת נרתע, אבל עובדתית כבר היו דברים כאלה וזרים שפה נשארו.
אני מניח שמי שעושה לפה את המעבר עושה את כל הבדיקות האפשריות ומברר עם זרים שנמצאים פה וגם הסוכנים אמרו שהם מאוד שקופים בדבר הזה
אין זמן לעשות את הבדיקות, החלון נגמר מחר. אם היו סוגרים אם שחקנים בזמן לא היתה בעיה. לשכנע מישהו להגיע לישראל
עם כל מה שקורה עכשיו, כשיש לו פחות מיום לעשות את כל הבדיקות (ואני אפילו לא מדבר על המו"מ הרגיל) זה לא אפשרי.
KevinDurant אמר:לא יגיע ולנסיה
KevinDurant אמר:אני מניח ששחקן שמגיע זה לא שחקן ששלחת לו הודעה היום בבוקר. אם שחקן מגיע זה כנראה משהו שמתפתח, דברים לא קורים כל כך מהר כשמדובר בישראלhezildo אמר:KevinDurant אמר:אם נניח היו מציעים לך לשחק בדונייצק בידיעה שלא הייתה שם אזעקה כל השנה הזאת שהמדינה במלחמה ושהחיים מתנהלים רגיל ויש 30 אלף אנשים בכל משחק ויש טיסות והמדינה בשגרה, זה עדיין היה משפיע?
אין זמן לעשות את הבדיקות, החלון נגמר מחר. אם היו סוגרים אם שחקנים בזמן לא היתה בעיה. לשכנע מישהו להגיע לישראל
עם כל מה שקורה עכשיו, כשיש לו פחות מיום לעשות את כל הבדיקות (ואני אפילו לא מדבר על המו"מ הרגיל) זה לא אפשרי.
זה לא מעבר בתוך הליגה או אפילו בתוך אירופה שזה דברים יותר דינמים