• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני חושב שכל עניין השמועות על יובטיץ זה עבודה של דודו בזק, אני די בטוח בזה.
לדעתי זה שטויות כדי שיוכלו להגיד במסע"ת שעדיין מנסים או שיש שמות גדולים שעובדים עליהם.
במיוחד אחרי הפשלה של דודו שזרק את בכר ואלברמן מתחת לאוטובוס אז הוא מפמפם שם גדול כאילו יגיע אלינו. עוד מעט אם צריך הוא גם יבקש מהכתבים לפרסם שהתעניינו בבאלוטלי וצופו מוטינג

פורת עייאש בדרך לצהבת, מרגיש לי עוד פרוספקט ישראלי שהפסדנו להם

איך עוד פעם מכבי תל אביב קונים כישרון צעיר( מסכנין) ואנו כלום.

חחחחחחחחחחחחחחחחח אם אלברמן היה מביא את פורת עייאש כולם פה היו נכנסים לטילט רציני על מה אתם מדברים בכלל

כובע קש אמר:
חחחחחחחחחחחחחחחחח אם אלברמן היה מביא את פורת עייאש כולם פה היו נכנסים לטילט רציני על מה אתם מדברים בכלל

לגמרי

כובע קש אמר:
בנתיים הם משאילים אותו לעונה, אבל לפחות הם עושים מהלכים על שחקנים עם עתיד לעומתנו שמביאים את קייס גאנם

netanel412 אמר:
כובע קש אמר:
בנתיים הם משאילים אותו לעונה, אבל לפחות הם עושים מהלכים על שחקנים עם עתיד לעומתנו שמביאים את קייס גאנם

מעדיף את חליאלי ג'וניור מאשר "כישרון" מסכנין

כובע קש אמר:

אתה יכול לצחוק. בסוף אין 100 אחוז הצלחה. תעשה כמה מהלכים כאלה, חלקם תצליח חלקם לא.

כובע קש אמר:
netanel412 אמר:
כובע קש אמר:

מעדיף את חליאלי ג'וניור מאשר "כישרון" מסכנין
לא דיברתי עליו ספציפי אני גם מעדיף את חליאלי אבל יש שחקנים שכדאי להסתכל עליהם.

בירקי אמר:
כובע קש אמר:

אתה יכול לצחוק. בסוף אין 100 אחוז הצלחה. תעשה כמה מהלכים כאלה, חלקם תצליח חלקם לא.

שיתמקדו בחלוץ ולא בלחפש כשרונות שאולי יצליחו בליגה

וואו גאנם … העברה סטייל איתמר ניצן…או כמו שהביאו את תומר חמר למרות שהיה ברור שלא יתרום

איבדתי כל אמון כבר בכדורגלן הישראלי.
תראו את סולומון מה עשו ממנו, הבן אדם קורס בצ'מפיונשיפ.
אולי מגלוך עוד יצא משהו, למרות שגם הוא כרגע מאכזב ואני לא רואה ממנו משהו שגורם לי לחשוב שהוא יכול להצליח באחת מהליגות הבכירות באירופה.
תכף יתחילו לדבר על תורג'מן כהיורש של קרים בנזמה בריאל מדריד.
פירפר את אור בלוריאן וחושבים שהוא כבר הדבר הבא באירופה.

בגדול זה כיוון טוב שאני אוהב ללכת על שחקנים צעירים, אבל לגופו של שחקן לא ראיתי ממנו משהו מיוחד ולשים עליו 700ֶ בלי שהשאיר שום חותם בליגה נראה לי מוזר

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
מעבר דייגו נפל בעקבות פציעות של הקבוצה שלו

אם יהיה פה חלוץ זר בנוסף לגאנם זה יסביר את המהלך
רשמתי פה כבר אתמול שלא יהיה, לא סתם לא כתבו עליו כבר.

אגב, בכר מת על החלוצים מהסגנון של גאנם, זה בדיוק הפרופילים שהוא מביא כל הזמן. גבוה, חזק, מהיר, יודע לשחק עם הגב

גבוה, מהיר, חזק, יודע לשחק עם הגב - ואיכשהו לא עושה אף אחד מהדברים האלה תוך כדי משחק. שחקן של סיפורי מעשיות על הכישורים שלו ופועל הוא כישלון גמור שהשיא שלו הוא 5 גולים בעונה בריינה
שטויות. מסכים שהוא לא וואו אבל ב45 דק' מולנו ראו ממנו בדיוק את התכונות האלה. עשה הרבה בלאגן לחלוצים שלנו במאבקים.

מלמד זה חלוץ שאני יכול לחיות איתו עד ינואר. אפשר עוד איכשהו להישאר במאבק האליפות עם מלמד בהרכב איזה 7-8 משחקים. עם גאנם אני לא חושב שזה המצב. רכש הזוי.

אין להם קצת בושה להמשיך להתעקש על הכלומניק הזה שלא רוצה להיות כאן? אשכרה מכבי חיפה מושפלת על ידי חלוץ שהוא כלום ושום דבר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה