• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
נראה שאין לו מושג באנגלית. מאוד מקווה שיש בצוות מישהו דובר ספרדית שיקל עליו עם ההוראות, תקנו אותי אם אני טועה למיטב הבנתי אין אחד כזה

סולטאני

מישהו מבין עניין שיכול להתערב ולהרגיע את כל החרדתיים פה ?

אולה סטר הנורבגי, חלוצה של רוזנבורג.

בראיון שערך היום במדינתו, אישר סטר כי קיבל הצעה מהירוקים: "גם אם הייתי מקבל הצעה של מיליונים, זה לא היה הופך אותי לשמח יותר. אני שמח איפה שאני נמצא ובטוח בערך שלי ואני שמח שאני חושב שזה לא יהיה נכון לעבור לשם".

סטר המשיך וסיפק אמירה דוחה בנוגע לסיבה שלא הגיע לישראל: "אני לא רוצה כסף שמגואל בדם בחשבון שלי, גם אם יעבירו מיליארדים לחשבון שלי. לא חשבתי לרגע לעבור לשם".

Nirgreen אמר:

בראיון שערך היום במדינתו, אישר סטר כי קיבל הצעה מהירוקים: "גם אם הייתי מקבל הצעה של מיליונים, זה לא היה הופך אותי לשמח יותר. אני שמח איפה שאני נמצא ובטוח בערך שלי ואני שמח שאני חושב שזה לא יהיה נכון לעבור לשם".

סטר המשיך וסיפק אמירה דוחה בנוגע לסיבה שלא הגיע לישראל: "אני לא רוצה כסף שמגואל בדם בחשבון שלי, גם אם יעבירו מיליארדים לחשבון שלי. לא חשבתי לרגע לעבור לשם".
חחח עוד שנה הוא בקטאר הזבל

Shocking4U אמר:
Nirgreen אמר:

חחח עוד שנה הוא בקטאר הזבל

חחחח בול
עוד נאצי לערימת החרא.

נורווגיה מדינה אנטישמית ידועה וחבל שבכלל הציעו את זה אליו
הנחמה היחידה שאולי עכשיו שוראנוב יקבל עכשיו הזדמנות ויביאו חלוץ זר בהעברה חופשית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה