ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:https://www.transfermarkt.com/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=14&land_id=alle&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=2024&yt0=Show
אם יגיע מישהו אז מפה… בגדול לגבי כולם מתקיים לפחות תנאי אחד :
1) ממש זקנים
2) אחרי פציעה קשה
3) היו שחקני ספסל בשנים האחרונות
4)שנה שעברה היה שכר מאוד גבוה
נראה שsuccess יכול להיות Successful transfer בהתחשב בסחורה
Shocking4U אמר:מה אתם אומרים, להשאיר את השרשור פתוח כל עוד הדיבור על הבאת חלוץ זר באוויר?
חזיזוש אמר:HaifaWave אמר:מי אחראי לזה שלא הביאו את מלמד? בכר, אלברמן או שחר שסגר את הברז?
זה קריטי לדעת מי הפקיר ככה את הקבוצה.
הוציאו 7.5 מיליון יורו על רכש ועוד ברקע יביאו עוד חלוץ זר
הקבוצה מופקרת ונסגר הברז (7 וחצי מיליון יורו) כי מלמד לא הגיע? אתה קורא מה אתה כותב? אתה חושב שהטילו וטו על להביא את מלמד בגלל כסף?
מה אתה חושב שקורה באמת מה אתה מדמיין?
אלברמן ושחר יושבים ואומרים ״יאללה בוא נמשיך תעונה בלי חלוץ אחי זין על האוהדים אח. אנחנו לא רוצים להצליח אחי בוא נעשה דווקא ולא נביא את מלמד״ ?
כובע קש אמר:מלמד לא הגיע כי לא רצו אותו. יואב בעצמו אמר שאף אחד לא פנה אליו.
אם היו רציניים ובאים אליו עם הצעה של חצי מיליון הוא היה מוכר אותו.
Nadav אמר:כובע קש אמר:מלמד לא הגיע כי לא רצו אותו. יואב בעצמו אמר שאף אחד לא פנה אליו.
אני חושב שזה נפל על עניין השכר, הוא מרוויח בהפועל חיפה 260-300 אלף דולר
בשביל שירצה לעבור אתה צריך לשדרג אותו. במצב הנוכחי לא היה ברירה אבל בכל יום אחר אני לא נותן לגיא מלמד בגיל 32 350 אלף דולר.
Smurk אמר:אתמול לפי בן דור זה היה מומ מתקדם עם יצחק, היום זה רק מומ בלי איזכור בכותרת המשנית. בקיצור ספין
כובע קש אמר:Nadav אמר:כובע קש אמר:מלמד לא הגיע כי לא רצו אותו. יואב בעצמו אמר שאף אחד לא פנה אליו.
אני חושב שזה נפל על עניין השכר, הוא מרוויח בהפועל חיפה 260-300 אלף דולר
בשביל שירצה לעבור אתה צריך לשדרג אותו. במצב הנוכחי לא היה ברירה אבל בכל יום אחר אני לא נותן לגיא מלמד בגיל 32 350 אלף דולר.
אם זה העניין אז המועדון צודק פה.
מלמד לא שווה יותר מ300 אלף לעונה
זה בסדר, אין אף חלוץ זר על הפרק.Nirgreen אמר:השחקן השבדי ירד מהפרק
השווי שלו היה 3 מיליון עם רזומה יותר מרשים מסקסס
לפי הסלב