Apoc
יו״ר הבורד
ירוק רפואי אמר:מה עם הפולני לא שווה לעשות עליו מהלך?
בשלב הזה הכל שווה
אבל סביר מאוד שהוא לא רוצה להגיע לפה בגלל המצב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:מה עם הפולני לא שווה לעשות עליו מהלך?
Nadav אמר:GreenGlory אמר:אם תיפתח מערכה/מלחמה אפשר לחזלש הכל והכיוון הולך לשם.
איזה מזל יש לנהואל רק הגיע וכבר אנחנו לקראת מערכה או מלחמה
לא יהיה כלום
Smurk אמר:לא מאמין שלא יהיה כלום. הימור שלי עד סופש הבא אזעקה בחיפה
תקן אותי אם אני טועה, אבל על האזעקה ההיא בחיפה צהל דיווח כשווא. לדעתי תהיה שם יותר מאזעקה, כמה מטחים יפים.Kaka אמר:Smurk אמר:לא מאמין שלא יהיה כלום. הימור שלי עד סופש הבא אזעקה בחיפה
נניח וכן, מה זה שונה מהמצב שכבר היה? היו אזעקות גם בחיפה וגם בקריות כולל יירוטים (אני יודע כי אני מהאזור).
רואים ששני הצדדים לא רוצים מלחמה, זה יותר בכיוון של עימות עם גבולות שכל אחד מציב. הם כן מותחים את הגבולות אבל נזהרים מהסלמה שתוביל למלחמה.
היו גם שווא והיו גם אזעקות אמת כולל יירוטים שנשמעו חזק בחיפה והקריות.Smurk אמר:תקן אותי אם אני טועה, אבל על האזעקה ההיא בחיפה צהל דיווח כשווא. לדעתי תהיה שם יותר מאזעקה, כמה מטחים יפים.Kaka אמר:Smurk אמר:לא מאמין שלא יהיה כלום. הימור שלי עד סופש הבא אזעקה בחיפה
נניח וכן, מה זה שונה מהמצב שכבר היה? היו אזעקות גם בחיפה וגם בקריות כולל יירוטים (אני יודע כי אני מהאזור).
רואים ששני הצדדים לא רוצים מלחמה, זה יותר בכיוון של עימות עם גבולות שכל אחד מציב. הם כן מותחים את הגבולות אבל נזהרים מהסלמה שתוביל למלחמה.
כולל ההעברות החופשיות?Apoc אמר:MH13 TILL I DIE אמר:עד מתי החלון בארץ?
עד אתמול ב19:00
סדר:MH13 TILL I DIE אמר:כולל ההעברות החופשיות?Apoc אמר:MH13 TILL I DIE אמר:עד מתי החלון בארץ?
עד אתמול ב19:00
אני רוצה לראות ששחקן בטיקט של יובטיץ' יגיע ויתחילו לדבר על השכר שלוJudokan אמר:מעניין שזה ששילמו לסבע 600 אלף יורו לא פגע בחדר ההלבשה. הפגיעה הזו סלקטיבית
כן, אין ספק שאם היית מציע לשבדי משהו באזור ה1.5 מיליון יורו הוא היה בא לפה בוודאותDaniel123 אמר:אם היו מציעים לשוודי יותר כסף הוא היה מגיע למרות הלחצים.
הכל זה כסף.
אבל פוחדים שזה לא יפגע בחדר ההלבשה.
בחיים לא נעשה את הקפיצת מדרגה כל עוד זו המדיניות, שבמועדון יפנימו את זה.
NOSFERATU ZODD אמר:בקצב הזה נחכה לינואר.
Kozmo אמר:NOSFERATU ZODD אמר:בקצב הזה נחכה לינואר.
ואז בינואר יפמפמו שבינואר אין מציאות