קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
בכר לא רצה אותו פה בעונה שעברה אז אלברמן עושה דווקא השנה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין מה להשוות בין שתי הרכשים האלה והמהירות. גם פיירו לא מהיר בלשון המעטה, חיפשו חלוץ כבד ואיטי ואלברמן ודגו אוהבים את זה.Shocking4U אמר:קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
Shocking4U אמר:בכר לא רצה אותו פה בעונה שעברה אז אלברמן עושה דווקא השנה
מדמון לא חלוץ כבד ואיטי והם רצו אותו. הם מביאים את חמד כי הוא בא בחינם, יסכים לבוא עם חוזה לחצי שנה ויבין את המעמד שלו כחלוץ שלישי וגם זה ״סגירת מעגל״ לא מעבר.GreenGlory אמר:אין מה להשוות בין שתי הרכשים האלה והמהירות. גם פיירו לא מהיר בלשון המעטה, חיפשו חלוץ כבד ואיטי ואלברמן ודגו אוהבים את זה.Shocking4U אמר:קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
אם כבר השטויות שבן דור אומר על זה שקארצב לא יגיע בגלל שאלברמן אומר שהוא איטי צריך להשוות לגוני נאור שכן אלברמן רצה, שהוא באמת יוסיין בולט הלבן, כנל שואו. לבן דור לא נמאס מהשטויות שהוא מוציא מהפה
Smile אמר:אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
יש לנו כרגע רק 2 חלוצים בסגל ושניהם סוחבים פציעה.
לא רואה בעיה בלהביא חלוץ נוסף כמו חמד שיקבל דקות שהמשחקים גמורים
רק מכבי אמר:הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
להבנתי אחד הפתרונות שהועלו מאושר ע''י אופ''א והגורמים השונים, והבנקים בישראל נטו להיענות לבקשה, אך ביקשו זמן תגובה לתת תשובה סופית.
נכון אבל זה יותר רצון של משפחת שחר.Shocking4U אמר:מדמון לא חלוץ כבד ואיטי והם רצו אותו. הם מביאים את חמד כי הוא בא בחינם, יסכים לבוא עם חוזה לחצי שנה ויבין את המעמד שלו כחלוץ שלישי וגם זה ״סגירת מעגל״ לא מעבר.GreenGlory אמר:אין מה להשוות בין שתי הרכשים האלה והמהירות. גם פיירו לא מהיר בלשון המעטה, חיפשו חלוץ כבד ואיטי ואלברמן ודגו אוהבים את זה.Shocking4U אמר:קארצב לא מספיק מהיר מזל שחמד ממש אצן
אם כבר השטויות שבן דור אומר על זה שקארצב לא יגיע בגלל שאלברמן אומר שהוא איטי צריך להשוות לגוני נאור שכן אלברמן רצה, שהוא באמת יוסיין בולט הלבן, כנל שואו. לבן דור לא נמאס מהשטויות שהוא מוציא מהפה
Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
להבנתי אחד הפתרונות שהועלו מאושר ע''י אופ''א והגורמים השונים, והבנקים בישראל נטו להיענות לבקשה, אך ביקשו זמן תגובה לתת תשובה סופית.
התנהלות חובבנית של אלברמן אם מה שאתה אומר נכון.
Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
בירקי אמר:Nirgreen אמר:רק מכבי אמר:הדיווח הרוסי לפחות מדבר על זה שהעסקה לא נפלה עדיין, והצדדים ממשיכים לדון בנושא.
נירגרין מה עם קארצב
DelPiero אמר:חמד יגיע כחלוץ שלישי במצבנו הנוכחי ורביעי ברגיל.
סוגרים חור ולא נראה לי יש לנו מה להתעסק בזה יותר מדי.
אני לא מאמין שיראה יותר מדי דשא.
הוא יתאמן ואם יראו שיש לו מה לתת ישחק. אם לא, ישימו את חלייאלי בחוד אם צריך. זה פתרון עקום, אבל באמת שקשר אמצע הרבה יותר מלחיץ אותי עכשיו.
Apoc אמר:DelPiero אמר:חמד יגיע כחלוץ שלישי במצבנו הנוכחי ורביעי ברגיל.
סוגרים חור ולא נראה לי יש לנו מה להתעסק בזה יותר מדי.
אני לא מאמין שיראה יותר מדי דשא.
הוא יתאמן ואם יראו שיש לו מה לתת ישחק. אם לא, ישימו את חלייאלי בחוד אם צריך. זה פתרון עקום, אבל באמת שקשר אמצע הרבה יותר מלחיץ אותי עכשיו.
in before מחתימים את כיאל
Smile אמר:אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
יש לנו כרגע רק 2 חלוצים בסגל ושניהם סוחבים פציעה.
לא רואה בעיה בלהביא חלוץ נוסף כמו חמד שיקבל דקות שהמשחקים גמורים