• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שאפו אגב לגדי ליפקין שפירסם על שרי ראשון בפודקאסט של וואן והיה עקבי לגבי זה לאורך כל הדרך.

רק מכבי אמר:
Ganjot אמר:
כנעאן ויחזקאל על המדף...

יחזקאל לא על המדף. בכלל לא ברור המצב החוזי שלו. ובכנעאן אף אחד לא רוצה לגעת.
חוץ מזה שיחזקאל בכלל לא בעמדות שאנחנו צריכים שחקנים. יחזקאל משחק באגף ימין.

אגב, הצהובים סגרו את קארצב בהשאלה עם אופציית רכישה של מ' יורו. עסקה טובה מאוד.

על המדף, עניין של רצון. הוא יכול לשחק אצלנו קיצוני בשמאל בכיף\לתת מנוחה לענאן פה ושם ואם אני לא טועה שם הוא התחיל את הקריירה שלו (תקנו אותי אם אני טועה). בלי קשר לזה שיותר מסביר שענאן ימכר בקיץ וצריך להסתכל לטווח רחוק אלא אם כן אצילי סגור פה ואנחנו לא מודעים לזה אבל גם במקרה כזה הייתי מחתים אותו, השוק דל.

כנעאן - אנחנו נראה בקרוב אם "אף אחד" לא רוצה לגעת בו, טעות חמורה שלנו.

אצלנו אוהבים אתגרים. בגלל זה ברגע שאנחנו עושים קולות של הצלחה משחררים או מוותרים על שחקנים שיכולים לעזור לנו

Ganjot אמר:
רק מכבי אמר:
Ganjot אמר:
כנעאן ויחזקאל על המדף...

על המדף, עניין של רצון. הוא יכול לשחק אצלנו קיצוני בשמאל בכיף\לתת מנוחה לענאן פה ושם ואם אני לא טועה שם הוא התחיל את הקריירה שלו (תקנו אותי אם אני טועה). בלי קשר לזה שיותר מסביר שענאן ימכר בקיץ וצריך להסתכל לטווח רחוק אלא אם כן אצילי סגור פה ואנחנו לא מודעים לזה אבל גם במקרה כזה הייתי מחתים אותו, השוק דל.

יחזקאל היה כוכב בטורקיה, לפני הפרשה הוא היה מועמד לכל גדולות שם. אתה חושב שהוא בא לפה להיות מחליף של חלאיילי?
אם הוא חוזר לב''ש וגם אם הוא הולך למכבי ת''א הוא נהיה שחקן הרכב.
לדעתי בכלל לא יחזור לארץ ויחפש משהו בחו''ל. הוא יכול להשיג קבוצה.
ושוב, הוא לא על המדף עדיין כי יש בעיות חוזיות מולו והטורקים, וזה לא סיפור פשוט.
וברמה המקצועית הוא למעלה משלוש שנים משחק בצד ימין, ונראה שם מצוין. זלפני כן שיחק בעיקר חלוץ. זה שהוא שיחק בעבר בשמאל לא ממש עוזר לי.
לדעתי ב4-5 שנים האחרונות אולי יש לו 7-8 משחקים כשחקן אגף שמאל. מעדיף את לסובוי שהוא שחקן אגף שמאל, מאשר לסרס את יחזקאל.

אף קבוצה גדולה לא תיקח את כנעאן כשזה הרזומה פציעות שלו. יצטרך להראות תקופה יציבה בלי פציעות, ואולי אחת הגדולות תסתכל אליו.
אם לא יצא לחו''ל לפני כן לקבוצה בינונית כלשהי.

Adi81 אמר:
אצלנו אוהבים אתגרים. בגלל זה ברגע שאנחנו עושים קולות של הצלחה משחררים או מוותרים על שחקנים שיכולים לעזור לנו

כאילו ברגע שזיהו הזדמנות לאליפות אמרו רגע אחד זה לא מה שתיכננו בואו נפרק את הקבוצה עוד יותר כדי שזה יהיה נוק אאוט, ובגלל זה לא עשו עסקה קלה על קארצב.

הודעת נשיא המועדון:

"לפני כחודשיים, חשף בפנינו קפטן הקבוצה, צ'ירון שרי, על בעיה רפואית משפחתית, הקשורה בבנו הקטן. בעיה המונעת מבני המשפחה להצטרף אליו לישראל.

במהלך תקופה זו, ניסינו במשותף למצוא פתרון, אך לא הצלחנו ולכן נאלצנו לקבל את בקשתו לעבור בהשאלה עד תום העונה למועדון בהולנד ולשוב אלינו לקראת העונה הבאה.

המשחק נגד מכבי נתניה יהיה משחק הבית האחרון של שרי, בעונה זו.

שרי יעזוב להולנד לאחר משחק גמר גביע הטוטו ביום ד' הקרוב.

אנו מאחלים רפואה שלמה לשז קרטר שרי''.

רק מכבי אמר:
Ganjot אמר:
רק מכבי אמר:

יחזקאל היה כוכב בטורקיה, לפני הפרשה הוא היה מועמד לכל גדולות שם. אתה חושב שהוא בא לפה להיות מחליף של חלאיילי?
אם הוא חוזר לב''ש וגם אם הוא הולך למכבי ת''א הוא נהיה שחקן הרכב.
לדעתי בכלל לא יחזור לארץ ויחפש משהו בחו''ל. הוא יכול להשיג קבוצה.
ושוב, הוא לא על המדף עדיין כי יש בעיות חוזיות מולו והטורקים, וזה לא סיפור פשוט.
וברמה המקצועית הוא למעלה משלוש שנים משחק בצד ימין, ונראה שם מצוין. זלפני כן שיחק בעיקר חלוץ. זה שהוא שיחק בעבר בשמאל לא ממש עוזר לי.
לדעתי ב4-5 שנים האחרונות אולי יש לו 7-8 משחקים כשחקן אגף שמאל. מעדיף את לסובוי שהוא שחקן אגף שמאל, מאשר לסרס את יחזקאל.

אף קבוצה גדולה לא תיקח את כנעאן כשזה הרזומה פציעות שלו. יצטרך להראות תקופה יציבה בלי פציעות, ואולי אחת הגדולות תסתכל אליו.
אם לא יצא לחו''ל לפני כן לקבוצה בינונית כלשהי.

לא רשמתי שהוא בא להיות מחליף של ענאן אבל שענאן מקבל מנוחה הוא יכול לשחק בימין במידת הצורך מה שנותן לנו עוד עומק. מצידי הוא יכול להיות גם חלוץ עם איך החלוצים שלנו נראים. הוא מאוד ורסטילי.

כשכנעאן יצליח הוא לא יעלה מיליון יורו+- אלא 3 אז זה סיכון ששווה לקחת לדעתי.

לוסובי - אם שלושה שבועות אל הצליחו להעביר כסף, אני בספק שמשהו ישתנה (ואגב, גם הוא עבר פציעה מאוד קשה ובלי מספרים בשנתיים אחרונות...).

העזיבה של שרי טורפת את הקלפים לגמרי
אלא אם במועדון ידעו, תכננו וייעדו איכשהו את קינדה לשם מבעוד מועד או את חזרתו של סבע.

Liberman אמר:
העזיבה של שרי טורפת את הקלפים לגמרי
אלא אם במועדון ידעו, תכננו וייעדו איכשהו את קינדה לשם מבעוד מועד או את חזרתו של סבע.
קינדה הגיע במקום סבע ושרי כמובן.

בלי קשר, צריך לחזק ולשפר עמדות אחרות שנפגעו גם כן

לא יודע איזה זר הם יכולים להביא, אבל מצפה מהמועדון לשים את ה2 מליון שרצו לשים בקיץ לשים עכשיו על שובר שוויון לעמדת ה6-8. קינדה וליאור זה מעל ומעבר לעמדת ה10.
אין מה לבוא בטענות למועדון על שחרור שרי הם אפילו הכינו חלופה ראויה מפתיחת החלון.
רוצה להאמין שהוויתור על קארצב זה כי הם מתכננים לנצל את המקום שהתפנה לזר לאמצע.

כובע קש אמר:
Liberman אמר:
Daniel123 אמר:
וייס מפרסם ששוקלים להחזיר את סבע

חחח כפי שפורסם לראשונה

יש הרגשה שהתחילו להכין את השטח
המועדון הזה שקוף

הלוואי סבע יחזור
מאוחר מדי, לא יעבוד.
אם היה רצון כזה - היה צריך לטפל בזה אחרת לגמרי - כשהתפוצצה הפרשה, המועדון היה צריך לצאת בהצהרה גורפת שתומכת בו (עם כל מיני ניסוחים מכובסים על אשתו והסבר משלו), להחזיר אותו לסגל ולכושר משחק כששיחקנו באירופה ומול יציעים ריקים כאן.
להחזיר אותו עכשיו - עם עודף משקל, כשהקבוצה רצה וכשחלק משמעותי ורעשני מהקהל נגדו - זה לחבל בקבוצה עוד יותר.
יגע בכדור וחלק ישרקו בוז וחלק יתמכו? מה זה קרקס הזה??

המועדון אלוף בלפספס עסקאות קלות בעמדות שקריטיות לנו - קארצב - העסקה הכי קלה ואצלנו בטוחים שיביאו מישהו טוב יותר.
"חכו חכו - ששואו יחזור, גוני יגדל ביצים וג'אבר תוך שבועיים בסגל..."
מי ישחק 6? דניאל יעבור הסבה? נביא איזה זר נכה שמוכן להגיע לכאן בינואר? מה עובר להם בראש שם?

גולדשטיין מדווח שלוסובוי בארץ ולא טס (כמו שפורסם) והייתה התקדמות עם העברות הכספים.
לטענתו, החתימה מתקרבת.

רק מכבי אמר:
גולדשטיין מדווח שלוסובוי בארץ ולא טס (כמו שפורסם) והייתה התקדמות עם העברות הכספים.
לטענתו, החתימה מתקרבת.
הסלב בפייסבוק אומר שזה דיווח מרוסיה

כמה חוסר ידיעה

1705599831349file_49655.jpg

GEJIkTSXAAc1dQf

dyarok אמר:
המועדון אלוף בלפספס עסקאות קלות בעמדות שקריטיות לנו - קארצב - העסקה הכי קלה ואצלנו בטוחים שיביאו מישהו טוב יותר.
"חכו חכו - ששואו יחזור, גוני יגדל ביצים וג'אבר תוך שבועיים בסגל..."
מי ישחק 6? דניאל יעבור הסבה? נביא איזה זר נכה שמוכן להגיע לכאן בינואר? מה עובר להם בראש שם?

אם יביאו את מזרחי אני בסדר עם זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה