שאפו אגב לגדי ליפקין שפירסם על שרי ראשון בפודקאסט של וואן והיה עקבי לגבי זה לאורך כל הדרך.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:Ganjot אמר:כנעאן ויחזקאל על המדף...
יחזקאל לא על המדף. בכלל לא ברור המצב החוזי שלו. ובכנעאן אף אחד לא רוצה לגעת.
חוץ מזה שיחזקאל בכלל לא בעמדות שאנחנו צריכים שחקנים. יחזקאל משחק באגף ימין.
אגב, הצהובים סגרו את קארצב בהשאלה עם אופציית רכישה של מ' יורו. עסקה טובה מאוד.
Ganjot אמר:רק מכבי אמר:Ganjot אמר:כנעאן ויחזקאל על המדף...
יחזקאל לא על המדף. בכלל לא ברור המצב החוזי שלו. ובכנעאן אף אחד לא רוצה לגעת.
על המדף, עניין של רצון. הוא יכול לשחק אצלנו קיצוני בשמאל בכיף\לתת מנוחה לענאן פה ושם ואם אני לא טועה שם הוא התחיל את הקריירה שלו (תקנו אותי אם אני טועה). בלי קשר לזה שיותר מסביר שענאן ימכר בקיץ וצריך להסתכל לטווח רחוק אלא אם כן אצילי סגור פה ואנחנו לא מודעים לזה אבל גם במקרה כזה הייתי מחתים אותו, השוק דל.
כנעאן - אנחנו נראה בקרוב אם "אף אחד" לא רוצה לגעת בו, טעות חמורה שלנו.
Adi81 אמר:אצלנו אוהבים אתגרים. בגלל זה ברגע שאנחנו עושים קולות של הצלחה משחררים או מוותרים על שחקנים שיכולים לעזור לנו
רק מכבי אמר:Ganjot אמר:רק מכבי אמר:יחזקאל לא על המדף. בכלל לא ברור המצב החוזי שלו. ובכנעאן אף אחד לא רוצה לגעת.
על המדף, עניין של רצון. הוא יכול לשחק אצלנו קיצוני בשמאל בכיף\לתת מנוחה לענאן פה ושם ואם אני לא טועה שם הוא התחיל את הקריירה שלו (תקנו אותי אם אני טועה). בלי קשר לזה שיותר מסביר שענאן ימכר בקיץ וצריך להסתכל לטווח רחוק אלא אם כן אצילי סגור פה ואנחנו לא מודעים לזה אבל גם במקרה כזה הייתי מחתים אותו, השוק דל.
כנעאן - אנחנו נראה בקרוב אם "אף אחד" לא רוצה לגעת בו, טעות חמורה שלנו.
יחזקאל היה כוכב בטורקיה, לפני הפרשה הוא היה מועמד לכל גדולות שם. אתה חושב שהוא בא לפה להיות מחליף של חלאיילי?
אם הוא חוזר לב''ש וגם אם הוא הולך למכבי ת''א הוא נהיה שחקן הרכב.
לדעתי בכלל לא יחזור לארץ ויחפש משהו בחו''ל. הוא יכול להשיג קבוצה.
ושוב, הוא לא על המדף עדיין כי יש בעיות חוזיות מולו והטורקים, וזה לא סיפור פשוט.
וברמה המקצועית הוא למעלה משלוש שנים משחק בצד ימין, ונראה שם מצוין. זלפני כן שיחק בעיקר חלוץ. זה שהוא שיחק בעבר בשמאל לא ממש עוזר לי.
לדעתי ב4-5 שנים האחרונות אולי יש לו 7-8 משחקים כשחקן אגף שמאל. מעדיף את לסובוי שהוא שחקן אגף שמאל, מאשר לסרס את יחזקאל.
אף קבוצה גדולה לא תיקח את כנעאן כשזה הרזומה פציעות שלו. יצטרך להראות תקופה יציבה בלי פציעות, ואולי אחת הגדולות תסתכל אליו.
אם לא יצא לחו''ל לפני כן לקבוצה בינונית כלשהי.
קינדה הגיע במקום סבע ושרי כמובן.Liberman אמר:העזיבה של שרי טורפת את הקלפים לגמרי
אלא אם במועדון ידעו, תכננו וייעדו איכשהו את קינדה לשם מבעוד מועד או את חזרתו של סבע.
Ganjot אמר:כנעאן ויחזקאל על המדף...
מאוחר מדי, לא יעבוד.כובע קש אמר:Liberman אמר:Daniel123 אמר:וייס מפרסם ששוקלים להחזיר את סבע
חחח כפי שפורסם לראשונה
יש הרגשה שהתחילו להכין את השטח
המועדון הזה שקוף
הלוואי סבע יחזור
הסלב בפייסבוק אומר שזה דיווח מרוסיהרק מכבי אמר:גולדשטיין מדווח שלוסובוי בארץ ולא טס (כמו שפורסם) והייתה התקדמות עם העברות הכספים.
לטענתו, החתימה מתקרבת.
dyarok אמר:המועדון אלוף בלפספס עסקאות קלות בעמדות שקריטיות לנו - קארצב - העסקה הכי קלה ואצלנו בטוחים שיביאו מישהו טוב יותר.
"חכו חכו - ששואו יחזור, גוני יגדל ביצים וג'אבר תוך שבועיים בסגל..."
מי ישחק 6? דניאל יעבור הסבה? נביא איזה זר נכה שמוכן להגיע לכאן בינואר? מה עובר להם בראש שם?