• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
לא מכיר את קאסה ופרדה אבל סומך על אלברמן, מדובר פה בשיקול מקצועי ולא כספי.
לא מכיר את קאסה ופרדה ואני לא סומך על אלברמן.

אני מקבל תחושה שלא יבוא קשר בסוף.

מאמין שהם יביאו לפחות אחד מהשניים, והם כמראה בונים על שואו.
בכנות שואו לדעתי כן שחקן שיכול להתברג בהרכב והיה לו כמה משחקים טובים( פנא בסמי במיוחד).
ובסוף חצי מהסגל שהיה אחראי פה על האליפויות עזב ועדיין אנחנו חזק במאבק עם סגל טוב ושלד לעתיד אז מבחינתי כאן נמדד מנהל מקצועי גם אם לא ניקח אליפות העונה..

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
לא מכיר את קאסה ופרדה אבל סומך על אלברמן, מדובר פה בשיקול מקצועי ולא כספי.

בכנות שואו לדעתי כן שחקן שיכול להתברג בהרכב והיה לו כמה משחקים טובים( פנא בסמי במיוחד).
ובסוף חצי מהסגל שהיה אחראי פה על האליפויות עזב ועדיין אנחנו חזק במאבק עם סגל טוב ושלד לעתיד אז מבחינתי כאן נמדד מנהל מקצועי גם אם לא ניקח אליפות העונה..

אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.

אליאור אמר:
Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

אנחנו צריכים קשר 8/50-50 שיודע לתת מספרים גם בחלק הקדמי ולהצטרף. זה משהו שמאוד חסר לנו, בטח אחרי ששרי עזב. ככה שבטח שהשיקול הוא כלכלי כי אזולאי מתאים בול.
לגבי אזולאי אני מסכים, אבל צריך לזכור שהאופציה הכי זולה שיש בשוק היום זה קארצב ורק אחריו הטאלנטים מהפועל י-ם ובסוף אזולאי.

אם זה היה נטו לחסוך, היו הולכים חזק על קארצב

אליאור אמר:
Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

1. יהיו משחקים בעיקר מול הקטנות שקינדה ישחק 8 ורפא 10.
2. אזולאי לא רלוונטי תבינו שכדאי לייצר עסקה עם סגל נצטרך לשלם סכום מופרז+ פרוספקטים בהעברה קבועה כמו שיבלי לצורך העניין, בדיוק כמו בעסקת קניקובסקי.

Hulk אמר:
אליאור אמר:
Hulk אמר:

2. אזולאי לא רלוונטי תבינו שכדאי לייצר עסקה עם סגל נצטרך לשלם סכום מופרז+ פרוספקטים בהעברה קבועה כמו שיבלי לצורך העניין, בדיוק כמו בעסקת קניקובסקי.

אבל אתה לא בונה סגל רק מול הקטנות אתה בונה גם נגד בש ותא, אתה בונה גם לאירופה השנה וגם למוקדמות בעונה הבאה. צריך שיהיה פה 8 שנותן מספרים ושיודע גם להגן וקינדה לא כזה. חוץ מזה שאתה צריך שני שחקנים על כל משבצת אז אם קינדה על ה-8 נשאר רק את רפאלוב ב-10 וזה לא רציני.

ברור שבמועדון עוד מצפים ששואו ישתלב ושההיררכיה תישמר. אחרת היו מביאים שחקן שיענה על הצורך האקוטי שלנו בקשר ולא מעדיפים שחקן משלים עם פוטנציאל להתפתחות. אני בעמדה שונה כמובן.

לצד זאת, התגובות על קאסה בטוויטר מתחילת העונה מאד מאד חיוביות ונשמע שזו לא התפשרות מצד המועדון, כמו חשיבה שאפשר לסחוב את התקופה הזו ועדיף להסתכל לעבר הקיץ, כשג׳אבר אולי שוב יביא הצעה מחו״ל וגוני ישוחרר.

אליאור אמר:
Hulk אמר:
אליאור אמר:

אבל אתה לא בונה סגל רק מול הקטנות אתה בונה גם נגד בש ותא, אתה בונה גם לאירופה השנה וגם למוקדמות בעונה הבאה. צריך שיהיה פה 8 שנותן מספרים ושיודע גם להגן וקינדה לא כזה. חוץ מזה שאתה צריך שני שחקנים על כל משבצת אז אם קינדה על ה-8 נשאר רק את רפאלוב ב-10 וזה לא רציני.

קינדה יתפוס את המשבצת הטקטית של ליאור (כנף שמאל שנכנס לאמצע, 8, ו-10 מחליף) וליאור את של שרי (10 ראשון). במשחקים שבהם אי אפשר יהיה לעלות עם שניהם ישתמשו בעלי וגוני לאמצע כשקאסה הזה מחליף, עד ששואו יחזור ובהמשך, בתקווה, ג׳אבר.

הבעיה היא שכרגע הצורך בקשר לרוטציה הוא אקוטי. אין לנו את הפריווילגיה לחכות עד שקינדה יכנס לכושר משחק ולתיאום כדי להשתמש בו כל כך הרבה ובכל כך הרבה תפקודים שונים ועד שקאסה יהיה ברמה שבה הוא יכול להחזיק את הקישור שלנו (בהנחה והוא עדיין לא בשל לזה).

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
Hulk אמר:

קינדה יתפוס את המשבצת הטקטית של ליאור (כנף שמאל שנכנס לאמצע, 8, ו-10 מחליף) וליאור את של שרי (10 ראשון). במשחקים שבהם אי אפשר יהיה לעלות עם שניהם ישתמשו בעלי וגוני לאמצע כשקאסה הזה מחליף, עד ששואו יחזור ובהמשך, בתקווה, ג׳אבר.

הבעיה היא שכרגע הצורך בקשר לרוטציה הוא אקוטי. אין לנו את הפריווילגיה לחכות עד שקינדה יכנס לכושר משחק ולתיאום כדי להשתמש בו כל כך הרבה ובכל כך הרבה תפקודים שונים ועד שקאסה יהיה ברמה שבה הוא יכול להחזיק את הקישור שלנו (בהנחה והוא עדיין לא בשל לזה).
שואו יחזור הרבה לפני שיהיה פה קשר חדש.

אליאור אמר:
איזו עמדה קאסה בכלל? 8/6/כנף (גם שמעתי)?.

ממה שקראתי, אריה משתמש בו בכל מיני תפקידים, אבל התפקיד הטבעי שלו אמור להיות 8.

עריכה: מוסיף שזה באמת תואם יותר את בחירת הקשרים של המועדון עד כה. יש העדפה ברורה לקשרי אמצע עם איכויות מסוימות של 8 על פני 6 קלאסיים, כמו קארצב. זה גם מסביר למה מבין הקולות על פרדה וקאסה, השם שעולה יותר הוא דווקא של קאסה, הצעיר מבין השניים.

אנשים פה מדברים על קאסה ופרדה כאילו הם עוד שנייה פה. מוכן להתערב שגם אם ירצו לא יצליחו להגיע לסיכום עם קטמון על אף אחד מהם

כרמליסט ירוק אמר:
אנשים פה מדברים על קאסה ופרדה כאילו הם עוד שנייה פה. מוכן להתערב שגם אם ירצו לא יצליחו להגיע לסיכום עם קטמון על אף אחד מהם
נוטה להסכים.

כרמליסט ירוק אמר:

מילים נכונות יותר לא נאמרו מעולם

כובע קש אמר:
רוצים לשמוע סקופ? הסוכן של קאסה הוא אבי זהבי (אח של)

הוא עובד עם הקצבים, נכון?
זה אומר שגם יגיע, זה עניין של זמן עד שיעשו לנו את המוות איתו (במידה ויצליח כאן).

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
dyarok אמר:
אשכרה.
אבל הי, גם לא יהיו בעיות אגו בחדר ההלבשה עם אלה.
החלק הבאמת עצוב שיש לא מעט שקונים את זה. אותם אלה שמכרו להם שגוני נאור יותר טוב מקארצב והם קנו גם את זה בזמנו.

לא יודע אם יש מישהו שחושב ככה. אפשר לדון ביתרונות של בחירת שחקנים אחרים על קארצב, אבל ברור לכולם שזו לא אותה רמה של שחקן, בטח לא כיום.

מי בדק את הנתונים של קראצב? אני בדקתי.. יש סיבה למה הוא לא פה. תבדקו נתונים שלו מהתקופה בנתניה. נתונים של כדורגל וסגנון

ברק.י אמר:
כובע קש אמר:
רוצים לשמוע סקופ? הסוכן של קאסה הוא אבי זהבי (אח של)

הוא עובד עם הקצבים, נכון?
זה אומר שגם יגיע, זה עניין של זמן עד שיעשו לנו את המוות איתו (במידה ויצליח כאן).

נכון

nk1230 אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
החלק הבאמת עצוב שיש לא מעט שקונים את זה. אותם אלה שמכרו להם שגוני נאור יותר טוב מקארצב והם קנו גם את זה בזמנו.

לא יודע אם יש מישהו שחושב ככה. אפשר לדון ביתרונות של בחירת שחקנים אחרים על קארצב, אבל ברור לכולם שזו לא אותה רמה של שחקן, בטח לא כיום.

מי בדק את הנתונים של קראצב? אני בדקתי.. יש סיבה למה הוא לא פה. תבדקו נתונים שלו מהתקופה בנתניה. נתונים של כדורגל וסגנון

התייחסתי לרמת השחקן. לא להתאמה לסגנון.

nk1230 אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

שלח לנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה