• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=455763
לאיוס שחקן עם פוטנציאל גדול מביא בלי לחשוב פעמיים
לגבי בנימין, לא ראיתי מספיק אבל אני מעדיף אותו על גוני נאור בלי שאלה בכלל.

ירוק רפואי אמר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=455763
לאיוס שחקן עם פוטנציאל גדול מביא בלי לחשוב פעמיים
לגבי בנימין, לא ראיתי מספיק אבל אני מעדיף אותו על גוני נאור בלי שאלה בכלל.

כן אבל זו כתבה שלא אומרת כלום. מה זה שוקלים? אני יכול להעלות כתבה מחר "מכבי חיפה שוקלת להחתים את ערן זהבי בסוף העונה, השכר הגבוה עלול להוות בעיה".
ברור ששוקלים וברור שכולם מועמדים. השאלה היא כמה באמת מתכוונים לעשות מהלך.

לגבי לאיוס - כבר מהקיץ כתבתי שצריך להביא אותו בגלל שאנחנו דלילים מאוד בכנפיים והוא שחקן עם פוטנציאל.

אלוהים ישמור מחזירים אותנו 10 צעדים אחורה. איזה שמות..
עוד פעם להעמיס את הסגל בבינוניים שגם ככה עכשיו הוא בינוני?
חוץ מלביא וויסמן אף אחד לא ראוי

לא הייתי מתרגש כרגע מהשמות שעולים. הרבה מזה זה קליקבייטים ועבודת סוכנים. מה שכן, העובדה שמדברים על שחקני כנף מסמנת לנו מה כן חושבים להביא.

אני מנסה לחשוב מה בעיני הכי קריטי, אבל יש כל כך הרבה פאקים בסגל והזדמנויות שוק כל כך מעטות. סביר שיחזקו את הקבוצה באופן רה-אקטיבי, יגיבו להזדמנויות ופחות ייזמו עסקאות על שחקנים שסימנו.

אליאור אמר:
הייתי מנסה ללכת על חייקין.
מה צריך את חייקין שכיוף מתחיל להוכיח את עצמו? ברור שהוא יעשה טעויות ונשלם מחיר אבל בגדול הוא מראה פוטנציאל מצוין.

Hulk אמר:
אליאור אמר:
הייתי מנסה ללכת על חייקין.
מה צריך את חייקין שכיוף מתחיל להוכיח את עצמו? ברור שהוא יעשה טעויות ונשלם מחיר אבל בגדול הוא מראה פוטנציאל מצוין.

לכיוף יש בעיה קשה בכדורי גובה. הוא לא מספיק טוב כרגע ועד שישתפר בזה.

מרגיש לי שסייף זה ניפוח שתוך שנה שנתיים נחפש איזו קבוצה תרצה לקלוט אותו.

shayhagai אמר:
מרגיש לי שסייף זה ניפוח שתוך שנה שנתיים נחפש איזו קבוצה תרצה לקלוט אותו.

סביר להניח. לא סתם המועדון לא רצה אותו בחלונות הקודמים למרות דחיפה אגריסיבית של סוכנים. מצד שני, אין באמת הרבה אופציות והוא כנראה עדיף על הקיים לזמן הקרוב.

מן הסתם עדיף להביא שחקנים מתאימים יותר אם יימצאו כאלו, אבל השוק הישראלי מזעזע וקבוצות שלא יביאו שחקנים בשלים מבית יירדו ברמה לאורך זמן. לצורך העניין, למכבי ת״א אין עוד שחקנים בשלים לשלב והם החזירו את כל הליגיונרים, כך שאם יהיו להם שחקנים שירצו לצאת לחו״ל (מה שלא נראה שיקרה) הרמה שלהם תרד. בב״ש כבר רואים את הנסיגה כשהסגל המבוגר שלהם יורד ברמה ואין תחליף מתאים. אצלנו מנסים עכשיו להתמודד עם זה בעזרת שילוב של צעירים, אבל נראה שקפצו מעל הפופיק ובנו סגל עם יותר מדי צעירים שחלקם עדיין לא בשלים.

סייף בחוזה קצר עם אופציה להארכה זה סבבה לא מחזיק ממנו אבל לפחות יכול לתת לנו קצת גיבוי לאגף שמאל ועוד טיפה עומק לסגל המאוד דליל שלנו.
המפתח לינואר זה אם אפשר להביא זרים איכותיים לארץ, כי אם זרים יסכימו לבוא לפה אז אפשר לעשות שינוי ולהתחזק משמעותית.
אחרת הרכש היחיד שבאמת יכול לשדרג זה נטע.

לא מבין מה קופצים על כיוף כאילו גוש או משפתי היו שוערי על, אני זוכר טוב מאוד את הטעות הקבועה של גוש במשחקי עונה.
וכיוף מראה פוטנציאל גדול וכן חסר יציבות או טעויות של חוסר ניסיון טבעי שייקרו.

Hulk אמר:
לא מבין מה קופצים על כיוף כאילו גוש או משפתי היו שוערי על, אני זוכר טוב מאוד את הטעות הקבועה של גוש במשחקי עונה.
ג'וש שוער הרבה יותר טוב מכיוף בכל דבר בערך, בעיקר בביטחון

לגבי משפתי אני לא חושב שיש הרבה הבדל מכיוף, הוא עשה פה טעויות ענקיות ואנשים קצת שוכחים מזה

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
ג'וש שוער הרבה יותר טוב מכיוף בכל דבר בערך, בעיקר בביטחון

לגבי משפתי אני לא חושב שיש הרבה הבדל מכיוף, הוא עשה פה טעויות ענקיות ואנשים קצת שוכחים מזה
לא מסכים לכיוף יש משחק רגל טוב יותר משל גוש, גוש כן שוער יציב ועם ביטחון יותר מכיוף ואחד שאפשר לסמוך עליו, אבל לדעתי התקרה של כיוף הרבה יותר גבוהה ובטח שלא מחפש להביא שוער במקומו.
יש עמדות הרבה יותר דחופות לחיזוק

לא הייתי מביא שוער עכשיו בעיקר כי אין מי להביא.

וכן אני מסכים, יש עמדות יותר דחופות לחיזוק

Hulk אמר:

לא קופצים עליו ולא כלום. אני טענתי שגם ג'וש לא מספיק טוב אבל אני כן חושב שהוא טוב מכיוף.
כיוף לא מראה פוטנציאל גדול בינתיים אלא בעיקר אינסטינקטים טובים. זה אמנם מעודד אבל יש לו בעיה קשה בכדורי גובה וגם בקבלת החלטות כי אני חושב שהיו לו היום הדיפות לא טובות במשחק שנבעו מזה. יכול להיות שהוא ישתפשף ויהיה טוב יותר ויכול להיות שלא, אבל בכל מקרה זה לא צריך להיות במכבי חיפה. צריך להשאיל אותו שוב ולהביא שוער טוב יותר. לאו דווקא בינואר כי זו לא העמדה הכי דחופה בקבוצה אבל כן לעונה הבאה.

אפשר לתת לכיוף לרוץ עד סוף העונה גם לצהבת יש שוערים לא משהו ואין לנו משבצת פנויה להביא שם מישהו

יותר דחוף שחקן התקפה של מספרים, קשר, מגן שמאלי ובלם.

לא הייתי מביא שוער עכשיו, כיוף שוער עם פוטנציאל גדול אני יחסית רגוע שהוא בשער.
יש עמדות הרבה יותר חשובות לחיזוק
חסר מגן שמאלי, חסר בלם נורמלי במקום שימיץ העגלה וחייבים עוד קשר אמצע ושחקן התקפה
בקיצור סייף נטע וייסמן ובלם זר זה חלום, בפועל לא יקרה בחיים

כרגע אין שוער על המדף, ובעמדות הזרים אנחנו די סגורים, בלי קשר שיהיה קשה מאוד להביא לפה זרים.
ככה ששוער זה לא משהו שהייתי מנסה בכלל.

כיוף/ניצן זה די אותו דבר מבחינתי. אני לא באמת חושב שיש הבדל. העניין הוא שהקהל נגד ניצן, ואוטוטו הקהל יחזור, אז עדיף באיזה שהוא מקום את כיוף שכשחקן בית תהיה יותר סבלנות אליו.
שוער שיש לו קהל שנגדו מאחוריו זה סופר קשה עד בלתי אפשרי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה