• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נו באמת
בואו תביאו את רועי קהת וזהו

מועדון שלא לומד ולא רוצה ללמוד מטעויות

וולקאם קני. בהצלחה. ילבש את החולצה מס' 15.

הימור שלי: הולך להפתיע לא מעט אנשים.

32.jpeg

5.JPG

3.JPG

רכש מתבקש. לא מבין את האנטי על ההחתמה הזו. לא כל החתמה צריכה להיות מפוצצת. הוא שדרוג לכל מגן שמאלי מחליף שהיה לנו בשנים האחרונות כולל רז מאיר וסאן מנחם, ועדיף בהרבה לטעמי על בלטקסה שחפרו עליו כל הקיץ או על אילתורים בסגל הקיים כמו גרשון, גולדברג, קנדיל או חזיזה. תוסיפו לזה כבונוס שהוא "כולבויניק" שיכול לסתום חורים כמעט בכל תפקיד על המגרש.
וולקאם

רק מכבי אמר:

32.jpeg

5.JPG

3.JPG

אני לא מהמר נגד הקבוצה שלי אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות סיפור הצלחה.
הבנאדם עבר לא מעט קבוצות ובאף אחת הוא לא השאיר חותם

אחלה קני
אבל חסר לפחות עוד 5 שחקנים, נראה מה יביאו

רכש טוב ביחס למצב הקיים בסגל. יכול לשחק גם ככנף שמאל וחסר לנו איכות ועומק בכנפיים. להזכירכם הכנפיים שלנו כרגע מורכבות מחלאילי, חג'ג', סוף ואילתור של דין. הוא יותר טוב מכל השלושה האחרונים בכנף

לא הבנתי. חלון העברות כבר פתוח? הוא יכול לשחק?
הוא אמנם שחקן חופשי אבל השתחרר מחוזה לאחרונה

אחלה שחקן עם ניסיון עם יכולת וישראלי.
לא מבין את האנטי, יכול רק לתרום לנו.

Adi81 אמר:
רק מכבי אמר:

32.jpeg

5.JPG

3.JPG

אני לא מהמר נגד הקבוצה שלי אבל לא נראה לי שהוא הולך להיות סיפור הצלחה.
הבנאדם עבר לא מעט קבוצות ובאף אחת הוא לא השאיר חותם

מסכים שהוא הסתובב הרבה, אבל לרוב זה היה בגלל פציעות, והחלטות לא מספיק טובות שהוא עשה בקריירה.
כן יש לו ברזומה מס' עונות טובות.
התקופה הכי טובה שלו הייתה בגנט, זכור שם כשחקן שמאוד אהבו (מעל 80 הופעות), והגיעו להישגים יפים בליגה המקומית (אליפות) וגם באירופה (רבע גמר ליגה אירופית אחרי שהדיחו את טוטנהאם בשמינית).
גם הקדנצייה בנפצ'י הייתה טובה, הוא עזב שם לא על רק מקצועי. מעריכים אותו שם.

onn אמר:
רכש מתבקש. לא מבין את האנטי על ההחתמה הזו. לא כל החתמה צריכה להיות מפוצצת. הוא שדרוג לכל מגן שמאלי מחליף שהיה לנו בשנים האחרונות כולל רז מאיר וסאן מנחם, ועדיף בהרבה לטעמי על בלטקסה שחפרו עליו כל הקיץ או על אילתורים בסגל הקיים כמו גרשון, גולדברג, קנדיל או חזיזה. תוסיפו לזה כבונוס שהוא "כולבויניק" שיכול לסתום חורים כמעט בכל תפקיד על המגרש.

מסכים מאוד.
ואני אומר שוב. כל עוד אצילי לא חוזר (ולהבנתי הוא לא רוצה לחזור בנקודת הזמן הנוכחית) וסבע לא נשאר, אין לנו בסגל שחקן רגל שמאל שיודע לשחק על קו ימין. וזה משהו שלדעתי בולט במשחק ההתקפה שלנו, חד הגווניות של חלאיילי שאוהב למשוך לקו. מאוד חסר שחקן שייעשה תנועה פנימה עם רגל חזקה. וסייף יודע לעשות את זה מצוין. שאר שחקני קו ימין הם לא באמת שחקני קו ימין וזה אילוץ (סוף, חג'ג' מעדיפים לשחק בשמאל).

אז אחרי שעזבו אצילי אבו פאני נטע גוש דילן
ועכשיו גם סבע
הגיע קני

אחלה אלברמן

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
אגב גם באשדוד הוא היה טוב ומהשחקנים הבולטים שם.

לא כל מה שמתאים לאשדוד מתאים לנו
גם לא טענתי את זה, פשוט נכתב קודם שהוא לא היה בולט באף קבוצה שהוא היה בה בקריירה

שחקן חופשי, הרוויח בארה''ב 850 אלף דולר בעונה והקבוצה הציעה לו חוזה חדש והוא סירב, כנראה המרחק עשה את שלו.

לא פשוט להיות היום שחקן בMLS עם כל ההייפ של מסי ואם יש לו ביקוש (ועוד כזר לדעתי) זה כבר אומר דברים די טובים עליו

לא חושב שקינדה יגיע ומאמין שזה יותר קליקבייט.
מה גם שיש תפקידים שיותר נחוצים לנו כרגע מקשר התקפי שיכול לשחק גם באגף.
ראינו כבר איך דגו מתקשה עם זה כשהיו לנו את שרי, ליאור ודיא יחד.
אם כבר מחפשים שחקן התפה, אז חלוץ/קיצוני.

מה גם שבינתיים אין דיווחים על שחקני הגנה וקישור פוטנציאליים (אם נשים בצד את עניין החלוץ), שזה מאד מדאיג.

לטעמי קינדה מיותר. צריך להשאיר את סבע ולהתמקד בקשר אמצע וחלוץ.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה