• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
dyarok אמר:
פיירו נגר על- העובדה שהוא מגיע למצבים - בגלל היכולות הפיזיות, או בגלל מה שתרצו- זה יופי.
בסוף צריך לשים את הכדור ברשת.
לפנמ הגול שלו אתמול, היו לו 3-4 מצבים שהיה חייב להבקיע והחמיץ את כולם.
נגד ביתר לדוגמא החמיץ מצבים דומים ואז לא ניצחנו.
מותר לחלוץ להחמיץ, אבל אצלו זה הסיסטם.
מזכיר לי בזמנו על גוחסה, שהיה מאד פרווה אצלינו ושיבחו את זה שהוא "פותח קווי מסירה".

לגבי וייסמן- אנחנו חייבים חלוץ. הבעייה איתו שהוא גם נגר וגם יגיע כישראלי בכיר.
מתכון בטוח לגב בלתי נגמר מהתקשורת, ציפייה שיפתח כל משחק ואז כשהוא יחמיץ- תמיד יהיה מי שיתרץ למה זה לא באשמתו.
סוגייה לא קלה

וואלה.. וכמה כדורים הוא הכין לדין או לשרי שהחליטו לבעוט או לשמיים או לגלגל לידיים של השוער. נו די כבר אתם עיוורים ברמות. היתה לו החטאה גדולה אחת (כל משחק יש לו אחת כזאת) ועדיין תראה אותו מבחינת נתונים אמיתיים של המשחק מול החלוץ הטוב ביקום ערן זהבי, תופתע מאוד.

ההודעה של בית"ר לא רלוונטית, סעיף כזה לא מחזיק בשום תוקף משפטי בארץ

Apoc אמר:

זה מן הסתם
סתם מצחיקה ההודעה שלהם, בין ההודעות ההזויות שנכתבו אי פעם על ידי מועדון מקצועי בארץ.

קיצר אני רוצה לראותאןתם משווים הצעות של 400-450 אלף שאנחנו והצהבת נציע לו

ToniKroos אמר:
Apoc אמר:

זה מן הסתם
סתם מצחיקה ההודעה שלהם, בין ההודעות ההזויות שנכתבו אי פעם על ידי מועדון מקצועי בארץ.

קיצר אני רוצה לראותאןתם משווים הצעות של 400-450 אלף שאנחנו והצהבת נציע לו

תמיד מעניין אותי אם אשכרה עמדנו לאבד להם את אצילי כשחזר מקפריסין כמו שטענו בזמנו בתקשורת שזה מאוד קרוב ויש התלבטות גדולה בינינו לבינם, או שזה סתם היה הנפצות של התקשורת

זה הזוי בעיני שהם חושבים שהם יכולים להתחרות איתנו או עם מכבי ת"א על שחקנים בכלל

אם מצליחים להחזיר את וייסמן אני לא בטוח שהייץי משאיר את המגדלור אם הוא מקבל הצעה בינואר. למען האמת אני די בטוח שאני לא משאיר אותו מהסיבה שינואר הוא הכנה לעונה הבאה.

את קינדה לא צריך. סבע לא פחות טוב ממנו. אבל אם מבחינה כלכלית לא ניפגע אז אין לי בעיה עם המהלך הזה כי גם קינדה אחלה שחקן וטיפה יותר צעיר וגם כי וסבע התחיל צולע את העונה.

מה שהכי צריך זה קשר באמצע וחלוץ.

סבע כבר איבד קרדיט מדגו לפני כל העניין של הפוסט
ברור שהמועדון רק חיפש על מה להתיר את החוזה.
אני את האמת בלי קשר לסיפור של אישתו לא רוצה אותו במועדון, משדר אנרגיות לא טובות, עושה תמיד פרצופים על חילופים, וגם לא היה טוב מקצועית.
אם יש אופציה להביא את קינדה על סבע זה מהלך טוב מכל הבחינות

כמו שאמרו פה עם קינדה בא על חשבון סבע זה מצוין לנו, הוא גם יודע לשחק את ה8 מה שייתן לנו קישור מאוזן יותר.

יענקל׳ה עוד יוותר על קינדה מתוך ג׳נטלמניות כלפי בית״ר

העובדה שהבבונים האלה מרשים לעצמם לדבר אחרי כל הטובות שעשינו להם זה חרפה בפני עצמה

וצריך גם מגן שמאל טבעי מחליף, אבל לא יגיע כמובן.
אבל מבחינת סדר עדיפות אנחנו צריכים הכי הרבה קשר אמצע, אחר כך חלוץ, בלם ומגן שמאל (בלי קשר לסבע).
מגן שמאל לא יגיע, ככה שחלון ריאלי וטוב זה להביא את אזולאי וקינדה במקום סבע, ואיזה חלוץ ישראלי שלישי גנרי מחליף. חלון וואו יהיה גם להיפטר משימיץ' ולהביא מישהו במקומו (אין לי מושג מה גיל כהן עשה העונה ואיזה בלמים ישראלים יש בשוק).

אליאור אמר:
אבל מבחינת סדר עדיפות אנחנו צריכים הכי הרבה קשר אמצע, אחר כך חלוץ, בלם ומגן שמאל (בלי קשר לסבע).
מגן שמאל לא יגיע, ככה שחלון ריאלי וטוב זה להביא את אזולאי וקינדה במקום סבע, ואיזה חלוץ ישראלי שלישי גנרי מחליף. חלון וואו יהיה גם להיפטר משימיץ' ולהביא מישהו במקומו (אין לי מושג מה גיל כהן עשה העונה ואיזה בלמים ישראלים יש בשוק).
המגן השמאלי זה סייף

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
המגן השמאלי זה סייף

אני מבין אבל הוא לא טבעי

רואה שהרבה מדברים על שילוב של רכש ינואר כזה או אחר, אז חשוב לעשות סדר:
החלון נפתח ב-10 בינואר, ונסגר ב-6 פברואר.

קרי, סייף לדוגמא, וכנ"ל כל רכש אחר, יכול לשחק החל מהמשחק מול מכבי ת"א (10.1)

https://www.transfermarkt.com/daniil-lesovoy/profil/spieler/315252

מלפפון יהודי חדש ע"פ ערוץ הספורט. ווינגר שמאל.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=456411

לטענתם הוא יותר קרוב אלינו, אבל הגרמנים מנסים להציע יותר כסף, ולהשתמש בדסה שישכנע אותו.

ביצועים:
https://youtu.be/sZ0GQzXBOGo?si=p5K2gU1_H-1LAI_Q

עלה גם אצל וייס

https://sports.walla.co.il/item/3630583

הוא אגב לא מזכיר את מכבי ת"א בהקשר שלו, רק אותנו.

מישהו שקצת מכיר אותו ויכול לפרט?

אגב, המהלך של ינואר יכול להיות דווקא על גלזר אם הכוכב מחזירה את בוריאן.

אליאור אמר:
מישהו שקצת מכיר אותו ויכול לפרט?

אגב, המהלך של ינואר יכול להיות דווקא על גלזר אם הכוכב מחזירה את בוריאן.
אין שום סיכוי בעולם

לדעתי כבר בינואר או בקיץ הוא עובר לליגה בכירה

עשה קמפיין טוב באלופות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה