ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:מישהו שקצת מכיר אותו ויכול לפרט?
אגב, המהלך של ינואר יכול להיות דווקא על גלזר אם הכוכב מחזירה את בוריאן.
silvas אמר:שחקן אחרי קרע בצולבת שלא שיחק כמעט בשנתיים האחרונות... לא יודע...
הוא שיחק מעט כי הוא שיחק בליגה ובקבוצה יותר גדולה ממכבי חיפה.silvas אמר:שחקן אחרי קרע בצולבת שלא שיחק כמעט בשנתיים האחרונות... לא יודע...
אם יחשב לישראלי, יש מצב אתה צודק ובלבד שלא יחתום ל 4 שנים.KevinDurant אמר:הוא שיחק מעט כי הוא שיחק בליגה ובקבוצה יותר גדולה ממכבי חיפה.silvas אמר:שחקן אחרי קרע בצולבת שלא שיחק כמעט בשנתיים האחרונות... לא יודע...
בלי קשר, הוא יהודי ולא נחשב כזר, אין פה יותר מדי מה להפסיד
Apoc אמר:שוב מקרה ואן אובריים?
ברק.י אמר:Apoc אמר:שוב מקרה ואן אובריים?
או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
לי זה נשמע מוזר שמביאים בנוסף לסייף וקינדה עוד קיצוני לקאדר באמצע העונה כשיש עמדות אחרות שמחייבות עיבוי (והאי לא יהיו פה 5 שחקנים חדשים בינואר).
גם בוואן וגם בוואלה שעשו פולו לידיעה לא צירפו את מכבי ת''א בנושא.רק מכבי אמר:בתוך כך, הקיצוני של דינמו מוסקבה, דניל לסובוי, שמשחק עם אלי דסה, נמצא ברשימות של מכבי חיפה. לפי שעה טרם נעשתה פניה רשמית לשחקן, אבל במועדון כבר החלו לבחון את אפשרות הצטרפותו. בקבוצה מאשרים כי לסובוי נמצא תחת הרדאר כבר מספר חודשים וינסו לצרפו ללא קשר לרצון לצרף את גדי קינדה.
עלה עכשיו גם אצל דורון בן דור בוואן.
יש איתות מ-3 האתרים.
אגב, אין שום דיווח כרגע בחו"ל.
סלב לקח כתבה מיולי האחרון, ממש לא עדכנית.
חזיזה אמור לחזור לאימונים בערך בחודש הקרוב.רק מכבי אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:שוב מקרה ואן אובריים?
או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
לי זה נשמע מוזר שמביאים בנוסף לסייף וקינדה עוד קיצוני לקאדר באמצע העונה כשיש עמדות אחרות שמחייבות עיבוי (והאי לא יהיו פה 5 שחקנים חדשים בינואר).
השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.
בהנחה והם מעריכים שהוא לא רלוונטי לחודשים הבאים, אז מאוד הגיוני להביא שחקן כנף שמאל.
סייף הוא כנף ימין, לא שמאל.
בשמאל הוא עדיף כווינג בק או מגן שמאלי.
קינדה הוא יותר 10/8 שיכול לשחק גם בשמאל.
אלו לא שחקני כנף שמאל טבעיים בניגוד ליהודי.
רק מכבי אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:שוב מקרה ואן אובריים?
בהנחה והם מעריכים שהוא לא רלוונטי לחודשים הבאים, אז מאוד הגיוני להביא שחקן כנף שמאל.
ברק.י אמר:רק מכבי אמר:ברק.י אמר:או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
אני לא נגד ההחתמה. אני חושב שיש נחוצות ממנה ומאמין שהמועדון לא יעשה הרבה רכישות באמצע העונה. לכן הבחירה נראית לי מוזרה.
Smile אמר:ברק.י אמר:רק מכבי אמר:השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.
אני לא נגד ההחתמה. אני חושב שיש נחוצות ממנה ומאמין שהמועדון לא יעשה הרבה רכישות באמצע העונה. לכן הבחירה נראית לי מוזרה.
יגיעו לפחות 3 שחקנים כולל סייף.
ברק.י אמר:Smile אמר:ברק.י אמר:אני לא נגד ההחתמה. אני חושב שיש נחוצות ממנה ומאמין שהמועדון לא יעשה הרבה רכישות באמצע העונה. לכן הבחירה נראית לי מוזרה.
יגיעו לפחות 3 שחקנים כולל סייף.
אתה רוצה להאמין או יודע?
כי אני פסימי ומסתכל חלונות ינואר האחרונים כרפרנס. חושב שיגיעו לכל היותר 3.
Smile אמר:ברק.י אמר:Smile אמר:יגיעו לפחות 3 שחקנים כולל סייף.
אתה רוצה להאמין או יודע?
כי אני פסימי ומסתכל חלונות ינואר האחרונים כרפרנס. חושב שיגיעו לכל היותר 3.
אופטימי. הרבה בגלל הביקורת שאלברמן קיבל בזמן האחרון.
Shocking4U אמר:הוא קיבל גם מלא ביקורת כל הקיץ האחרון ומה קיבלנו?