ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:במקום לשים 400 אלף שכר כנראה לכמה שנים על שחקן שנראה שלא התאושש מצולבת, מעולם לא היה שחקן של מספרים ולא נתן גול איזה 3 שנים וכבר להביא את חמודי כנעאן וזהו? אם כבר מהמרים על שחקן שחוזר מפציעה יש פה בליגה שחקן משמעותית יותר טוב ואפשר גם לנצל את הפציעה כדי להוריד את ג׳קי משמעותית במחיר. זה הימור הרבה יותר הגיוני מלשים את הכסף על שחקן כנף שנראה שלא מצטיין בשום דבר, אין לו מספרים בשיט ובקושי שיחק בשנים האחרונות.
Shocking4U אמר:הוא קיבל גם מלא ביקורת כל הקיץ האחרון ומה קיבלנו?
וכמה זמן חזיזה מפספס כל עונה?ברק.י אמר:זה גם לא אותו הימור מבחינת פציעות כמו כנעאן.
נראה שהרוסי לא עבר עוד פציעות קשות.
כנעאן מחסיר בכל עונה לפחות שליש.
יש הרבה סימני שאלה סביב הרכישה הזו (יכולת, מספרים, כשירות, התאקלמות וכו׳), אבל צריך לתת לה צ׳אנס. בסופו של דבר, מדובר בשחקן בגיל טוב שיחשב ישראלי. רע זה כנראה לא יהיה.
Shocking4U אמר:וכמה זמן חזיזה מפספס כל עונה?ברק.י אמר:זה גם לא אותו הימור מבחינת פציעות כמו כנעאן.
נראה שהרוסי לא עבר עוד פציעות קשות.
כנעאן מחסיר בכל עונה לפחות שליש.
יש הרבה סימני שאלה סביב הרכישה הזו (יכולת, מספרים, כשירות, התאקלמות וכו׳), אבל צריך לתת לה צ׳אנס. בסופו של דבר, מדובר בשחקן בגיל טוב שיחשב ישראלי. רע זה כנראה לא יהיה.
רק מכבי אמר:סייף חסנש''ב
רק מכבי אמר:רק מכבי אמר:סייף חסנש''ב
לוסובוי חסנש"ב
Shocking4U אמר:צריך חלוץ, קינדה ובלם. לא צריך את הרוסי שלא זוכר מתי הוא נתן גול. חסר להם גם אם הם מתקמצנים שוב עם הרכש. הסגל שלנו זה בדיחה עצובה. תסתכלו על הספסל היום
אליאור אמר:Shocking4U אמר:צריך חלוץ, קינדה ובלם. לא צריך את הרוסי שלא זוכר מתי הוא נתן גול. חסר להם גם אם הם מתקמצנים שוב עם הרכש. הסגל שלנו זה בדיחה עצובה. תסתכלו על הספסל היום
הייתי מביא גם קשר. לסובוי באמת לא צריך. הדבר היחיד שצריך בכנפיים זה קיצוני לימין עם רגל שמאל כדי שיתן גיוון.
הייתי הולך על מדמון, קינדה, אזולאי ובלם ישראלי כלשהו שאין לי מושג מי יכול להיות טוב ואיך גיל כהן העונה. בקיץ אפשר יהיה להשלים את מה שחסר עם זרים חדשים במקום שלושת המיותרים.
הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc אמר:לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
הכי חשוב זה בלם במקום שימיץ' (לא בנוסף). אם הם לא מחליפים את שימי גם כשרואים שדגו מוכן לעלות עם פיירו בלם ולא איתו זה אבסורד בקטע אחר.
חלוץ חייב עוד אחד כי אי אפשר רק עם שניים כששורא גמר עונה, וקינדה כמובן גם קריטי לנו לדעתי.
Shocking4U אמר:הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc אמר:לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
הכי חשוב זה בלם במקום שימיץ' (לא בנוסף). אם הם לא מחליפים את שימי גם כשרואים שדגו מוכן לעלות עם פיירו בלם ולא איתו זה אבסורד בקטע אחר.
חלוץ חייב עוד אחד כי אי אפשר רק עם שניים כששורא גמר עונה, וקינדה כמובן גם קריטי לנו לדעתי.
הקטע עם חלוץ גם אבסורד כי אני מניח שבגלל שסק איננו ישחקו 3 בלמים עם 2 חלוצים ואז יש לך רק 2 חלוצים בסגל ודין כבר עכשיו סוחב פציעה זה אבסורד
Smile אמר:Shocking4U אמר:הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc אמר:לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
הקטע עם חלוץ גם אבסורד כי אני מניח שבגלל שסק איננו ישחקו 3 בלמים עם 2 חלוצים ואז יש לך רק 2 חלוצים בסגל ודין כבר עכשיו סוחב פציעה זה אבסורד
יחלטרו עם שרי/חלאילי בחוד ליד פיירו
באמת חסר בקבוצה הזאת עוד חלטוריםSmile אמר:Shocking4U אמר:הם לא יביאו זרים. מסכים איתך אבל.Apoc אמר:לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.
יחלטרו עם שרי/חלאילי בחוד ליד פיירו
מסכיםApoc אמר:לסובוי שיבוא כדי שיוציאו את פודגוראנו להשאלה, הוא לא יפרח פה. וגם את שיבלי.