• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GKagelmacher אמר:
לא מתלהב ממדמון עדיין. צריך לחכות לסוף העונה לסכם אותו.

איזה טעות אדירה עם שימיץ ושואו בקיץ פשוט ביזיון.

יש לו פריצה מטורפת ממש, אבל ראינו פה כבר שחקנים שפרצו ולא הייתה המשכיות ליכולת שלהם, אם מסיבות מקצועיות ואם מסיבות כשירותיות. אם זה לא ימשיך לאורך זמן, זה לא יהיה שווה הרבה ואם זה ימשיך לאורך זמן, המחיר יהיה גבוה בשביל שיענקלה ירצה לשלם עליו.

מה גם שבעונה הבאה שוראנוב יחזור וחלאיילי עוד אולי יהיה פה, אז לא ימהרו להביא צעיר נוסף לעמדה.

ברק.י אמר:
GKagelmacher אמר:

יש לו פריצה מטורפת ממש, אבל ראינו פה כבר שחקנים שפרצו ולא הייתה המשכיות ליכולת שלהם, אם מסיבות מקצועיות ואם מסיבות כשירותיות. אם זה לא ימשיך לאורך זמן, זה לא יהיה שווה הרבה ואם זה ימשיך לאורך זמן, המחיר יהיה גבוה בשביל שיענקלה ירצה לשלם עליו.

מה גם שבעונה הבאה שוראנוב יחזור וחלאיילי עוד אולי יהיה פה, אז לא ימהרו להביא צעיר נוסף לעמדה.
יש לנו צורך מיידי בעמדת החלוץ, חלאיילי משחק בכנף ולגבי שוראנוב עם הצולבת אי אפשר לדעת מה יהיה. מה גם שאתה לא יודע מה יהיה עם פיירו בינואר/קיץ וכו'

מהמשחק אתמול ראיתי שהוא שחקן מאוד איכותי אבל אם תשימו לב אחרי הגול הוא התחיל לשחק בשחצנות, עקבים, מסירות עם הכתף ודברים כאלה. נותן לי וייבים של שועה

לא להאמין שבקיץ שעלו השמות של פלאניץ׳ ורודריגז היה קונצנזוס שצריך לכוון לשמות יותר טובים ( ובצדק )
והיום הייתי מעדיף בהרבה אותם על שימיץ ושואו

מדמון מאוד מוכשר צריך לרכוש לפני שיהיה מאוחר מידי, אני הייתי משאיל להם אותו חזרה ומוסיף עוד 2 בינוניים מהסגל שלנו ומוזיל את דמי ההעברה.

גולדשטיין מחזק את רק מכבי ורושם שעסקת לסובוי נסגרה עקרונית

מישהו פה עקב אחרי לייש בעפולה? שלמה וייס כתב היום ששוקלים להחזיר אותו מההשאלה כגיבוי (מה שרק מראה כמה לא מחזיקים משימיץ)

מיליון יורו על שחקן גמור
תעיפו את שואו ושימיץ ותביאו 2 זרים ואצילי

התנהלות של חובבנים

Shocking4U אמר:
מישהו פה עקב אחרי לייש בעפולה? שלמה וייס כתב היום ששוקלים להחזיר אותו מההשאלה כגיבוי (מה שרק מראה כמה לא מחזיקים משימיץ)

מאוד בינוני. פתח את העונה כשחקן הרכב וירד לספסל במשחקים האחרונים

יהודי או לא יהודי להביא שחקן שבפעם האחרונה נתן גול בליגה לפני 3 שנים במיליון יורו נשמע לי מופרך לחלוטין

‏מאמין שזה לא באמת המספרים ושאת הסכום האמיתי נגלה בהמשך

לא צריך להביא כל מי שסבתא שלו יהודיה ועוד לשלם מיליון יורו עליו. עדיף להביא את מדמון/אזולאי.

אליאור אמר:
לא צריך להביא כל מי שסבתא שלו יהודיה ועוד לשלם מיליון יורו עליו. עדיף להביא את מדמון/אזולאי.

זה ההבדל בין להביא את כל מי שסבתא שלו יהודיה ולשלם עליו מיליון יורו ללהביא את כל מי שסבתא שלו יהודיה והוא גם אזרח ישראלי ולשלם עליו 2 מיליון יורו.
אם לסובוי הזה היה משחק בנתניה והיינו רוצים אותו הוא לא היה עולה מיליון יורו.

Apoc אמר:
אליאור אמר:

זה ההבדל בין להביא את כל מי שסבתא שלו יהודיה ולשלם עליו מיליון יורו ללהביא את כל מי שסבתא שלו יהודיה והוא גם אזרח ישראלי ולשלם עליו 2 מיליון יורו.

נכון, אבל יש עוד הבדלים שמצדיקים את המחירים הגבוהים יותר על שחקנים ישראלים, גם אם הם מוגזמים. באופן כללי שחקן שהוכיח את עצמו בליגה זה תמיד עדיף על שחקן אחר, ובאופן ספציפי אני לא מתרשם מהנתונים של לסובוי וחושב שעדיף להשקיע במישהו אחר גם אם זה אומר לשלם קצת יותר על שחקן כמו אזולאי (בהנחה וזה לא 1.6 מיליון יורו במזומן וצפונה) או גם אם זה אומר לשלם על מישהו שנתן רק עשרה משחקי ליגה טובים כמו מדמון (כי עדיף להסתכן עכשיו ולקנות אותו מאשר שהמחיר יעלה וזה יהיה בלתי אפשרי).

אליאור אמר:
Apoc אמר:
אליאור אמר:

נכון, אבל יש עוד הבדלים שמצדיקים את המחירים הגבוהים יותר על שחקנים ישראלים, גם אם הם מוגזמים. באופן כללי שחקן שהוכיח את עצמו בליגה זה תמיד עדיף על שחקן אחר, ובאופן ספציפי אני לא מתרשם מהנתונים של לסובוי וחושב שעדיף להשקיע במישהו אחר גם אם זה אומר לשלם קצת יותר על שחקן כמו אזולאי (בהנחה וזה לא 1.6 מיליון יורו במזומן וצפונה) או גם אם זה אומר לשלם על מישהו שנתן רק עשרה משחקי ליגה טובים כמו מדמון (כי עדיף להסתכן עכשיו ולקנות אותו מאשר שהמחיר יעלה וזה יהיה בלתי אפשרי).
אזולאי להערכתי ומההערכת מקרי עבר זה 1.6 מיליון יורו צפונה.

לגבי מדמון הוא נראה מוכשר וגם הסכומים שם יהיו באזור של המיליון יורו לדעתי אבל אני חושב שיש שם בעיה מנטלית סטייל שועה.

ולהערכתי לוסובוי לא יעלה מיליון יורו, גם נחמני אמר על זה משהו. הם קנו אותו לפני 3 שנים ב1.8 מיליון יורו ומאז עונת בכורה מצוינת הוא בקושי משחק ושחקן ספסל בעיקר, כולל אחרי שעבר קריעת צולבת.

KevinDurant אמר:

לגבי מדמון הוא נראה מוכשר וגם הסכומים שם יהיו באזור של המיליון יורו לדעתי אבל אני חושב שיש שם בעיה מנטלית סטייל שועה.

ולהערכתי לוסובוי לא יעלה מיליון יורו, גם נחמני אמר על זה משהו. הם קנו אותו לפני 3 שנים ב1.8 מיליון יורו ומאז עונת בכורה מצוינת הוא בקושי משחק ושחקן ספסל בעיקר, כולל אחרי שעבר קריעת צולבת.

אזולאי נרכש לפני שנה ב600 אלף יורו ממכבי פ"ת על ידי מכבי נתניה
סגל לא ימכור אותו בפחות מ2.5 מיליון יורו לדעתי

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

אזולאי נרכש לפני שנה ב600 אלף יורו ממכבי פ"ת על ידי מכבי נתניה
סגל לא ימכור אותו בפחות מ2.5 מיליון יורו לדעתי

אמת. הוא כבר התייחס לזה בעבר, ואמר שהתג מחיר הוא כמו של קארצב - 2.8 מ'.

אני גם חושב שהוא לא יפרק לצרפתי את הקבוצה בחלון הזה.

ומעל הכל, וזה דבר שלדעתי לא מדברים עליו מספיק.
יש אולימפיאדה בפריז, וזו במה ענקית. אזולאי יהיה שחקן משמעותי שם. מישהו שקצת מבין בעסקי הכדורגל, וסגל מבין, לא ימכור אותו כעת כשיש לו אפשרות לנפח את הרווח עליו.

אז נשארנו עם קינדה בחלון הזה, כשיהיה צריך בקיץ להביא עוד קשר.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
GKagelmacher אמר:

יש לנו צורך מיידי בעמדת החלוץ, חלאיילי משחק בכנף ולגבי שוראנוב עם הצולבת אי אפשר לדעת מה יהיה. מה גם שאתה לא יודע מה יהיה עם פיירו בינואר/קיץ וכו'

מהמשחק אתמול ראיתי שהוא שחקן מאוד איכותי אבל אם תשימו לב אחרי הגול הוא התחיל לשחק בשחצנות, עקבים, מסירות עם הכתף ודברים כאלה. נותן לי וייבים של שועה

ברור שצריך חלוץ במיידי, גם אם חלוץ שלישי. אני אומר שלא ידחקו שני שחקנים צעירים הצידה בעונות הבאות לטובתו. יעדיפו לחכות לקיץ ויביאו חלוץ שלישי או זר במקום פיירו. לצד זאת, הייתי שמח אם היו מחתימים אותו ואפילו משאילים עד סוף העונה. השוק הישראלי כזה דל שכל ישראלי טוב צריך להביא לפה בהזדמנות הראשונה. רק חושב שלא ישקיעו בו את הכסף שידרשו עליו. מעבר לזה, כמו שאתה ציינת, יש שאלות שקיימות סביבו עדיין כי לא ראינו אותו מספיק - אופי, המשכיות, כשירות וכו׳.

benrey אמר:
לא להאמין שבקיץ שעלו השמות של פלאניץ׳ ורודריגז היה קונצנזוס שצריך לכוון לשמות יותר טובים ( ובצדק )
והיום הייתי מעדיף בהרבה אותם על שימיץ ושואו

חושב שזו גם הייתה השאיפה במועדון ועסקאות נפלי. העניין שהאלטרנטיבות פשוט לא היו מספיק טובות מסתבר.

Shocking4U אמר:

שחקן שנע בין הרכב לספסל.
אני לא הייתי עושה לו את מה שעשו לזערורה, בטח כשהצורך הוא בבלם פותח ולא בגיבוי אחרון לרוטציה כי גרשון פצוע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה