KevinDurant
נשיא המועדון
למה צריך לדחוק? אם הם יהיו טובים הם ישחקו, זה לא שהקבוצה פה יותר מדי עמוקה.ברק.י אמר:KevinDurant אמר:יש לנו צורך מיידי בעמדת החלוץ, חלאיילי משחק בכנף ולגבי שוראנוב עם הצולבת אי אפשר לדעת מה יהיה. מה גם שאתה לא יודע מה יהיה עם פיירו בינואר/קיץ וכו'ברק.י אמר:יש לו פריצה מטורפת ממש, אבל ראינו פה כבר שחקנים שפרצו ולא הייתה המשכיות ליכולת שלהם, אם מסיבות מקצועיות ואם מסיבות כשירותיות. אם זה לא ימשיך לאורך זמן, זה לא יהיה שווה הרבה ואם זה ימשיך לאורך זמן, המחיר יהיה גבוה בשביל שיענקלה ירצה לשלם עליו.
מה גם שבעונה הבאה שוראנוב יחזור וחלאיילי עוד אולי יהיה פה, אז לא ימהרו להביא צעיר נוסף לעמדה.
מהמשחק אתמול ראיתי שהוא שחקן מאוד איכותי אבל אם תשימו לב אחרי הגול הוא התחיל לשחק בשחצנות, עקבים, מסירות עם הכתף ודברים כאלה. נותן לי וייבים של שועה
ברור שצריך חלוץ במיידי, גם אם חלוץ שלישי. אני אומר שלא ידחקו שני שחקנים צעירים הצידה בעונות הבאות לטובתו. יעדיפו לחכות לקיץ ויביאו חלוץ שלישי או זר במקום פיירו. לצד זאת, הייתי שמח אם היו מחתימים אותו ואפילו משאילים עד סוף העונה. השוק הישראלי כזה דל שכל ישראלי טוב צריך להביא לפה בהזדמנות הראשונה. רק חושב שלא ישקיעו בו את הכסף שידרשו עליו. מעבר לזה, כמו שאתה ציינת, יש שאלות שקיימות סביבו עדיין כי לא ראינו אותו מספיק - אופי, המשכיות, כשירות וכו׳.
אם הייתי יודע בוודאות שהברגים אצל מדמון מסודרים בראש ויש לו אופי טוב ונוח הייתי מחתים אותו ב8.1 ומוציא הודעה במקום.
חדרה בדרכ לא יותר מדי גרידיים עם כסף ואפשר לתת להם שחקנים כמו סוף ושיבלי שיעבדו עם אחלה מאמן וזה ווין ווין עבורנו לדעתי.
אגב קינדה לדעתי יושב בול אצלנו על עמדת ה8.אליאור אמר:אז נשארנו עם קינדה בחלון הזה, כשיהיה צריך בקיץ להביא עוד קשר.
אם באמת רפאלוב נכנס לעניינים ומביאים את קינדה אנחנו נהיה עם מוחמד, ג'אבר, שרי, רפאלוב וקינדה על המשבצת של האמצע ועם גוני ושואו על העמדה הזאת, אמור להיות בסדר.