ירוק רפואי אמר:מה עם יונס מלדה?
לא שווה לשקול להביא אותו בהשאלה לחצי עונה עם אופציה?
יוסיף עומק בעמדת החלוץ וגם מדובר בסיכון מינימלי למועדון
לא מספיק טוב לדעתי
הייתי שוקל כאופציה רק במידה ומדמון/וייסמן ירדו סופית מהפרק
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוק רפואי אמר:מה עם יונס מלדה?
ניסיתי לעבור על הטרנספרמרקט בדיוק, לפחות לפי הרשימות של מי ישראלי, נולד בישראל, אזרחות ישראליתכובע קש אמר:ירוק רפואי אמר:מה עם יונס מלדה?
לא מספיק טוב לדעתי
KevinDurant אמר:ניסיתי לעבור על הטרנספרמרקט בדיוק, לפחות לפי הרשימות של מי ישראלי, נולד בישראל, אזרחות ישראליתכובע קש אמר:ירוק רפואי אמר:מה עם יונס מלדה?
לא מספיק טוב לדעתי
באמת אין שום אופציות, זה מלדה, רוקאביצה, אוניקאצ'י וסילבה קאני, זה כל השמות שיש בשוק
בן דור כתב היום שוייסמן, בריבו ומדמון לא רלוונטיים.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:ניסיתי לעבור על הטרנספרמרקט בדיוק, לפחות לפי הרשימות של מי ישראלי, נולד בישראל, אזרחות ישראליתכובע קש אמר:לא מספיק טוב לדעתי
באמת אין שום אופציות, זה מלדה, רוקאביצה, אוניקאצ'י וסילבה קאני, זה כל השמות שיש בשוק
מבחינת השוק הישראלי באמת אין אופציות איכותיות
רוקאביצה גמור
אוניקצ'י זה בדיחה בכלל להזכיר את השם שלו כמועמד
סילבה קאני לא חלוץ
מלדה זאת ברירת מחדל, יכול להוסיף לנו מהירות שחסרה לנו בתקפה אבל חוץ מזה אין בו יותר מידי
לא בטוח כמה הוא ריאלי אבל הייתי מוסיף גם את בריבו לרשימה, הוא גם לא איזה חלוץ מטורף אבל מהישראלים הוא יכול להיות אופציה
KevinDurant אמר:בן דור כתב היום שוייסמן, בריבו ומדמון לא רלוונטיים.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:ניסיתי לעבור על הטרנספרמרקט בדיוק, לפחות לפי הרשימות של מי ישראלי, נולד בישראל, אזרחות ישראלית
מבחינת השוק הישראלי באמת אין אופציות איכותיות
רוקאביצה גמור
אוניקצ'י זה בדיחה בכלל להזכיר את השם שלו כמועמד
סילבה קאני לא חלוץ
מלדה זאת ברירת מחדל, יכול להוסיף לנו מהירות שחסרה לנו בתקפה אבל חוץ מזה אין בו יותר מידי
לא בטוח כמה הוא ריאלי אבל הייתי מוסיף גם את בריבו לרשימה, הוא גם לא איזה חלוץ מטורף אבל מהישראלים הוא יכול להיות אופציה
אני מאמין שמנסים גם לעבוד חזק על השוק היהודי ומחפשים כל אפשרות
אני מסכים ואני חושב שיש לנו גם בעיה גדולה בכנף שלא מדברים עליה.רק מכבי אמר:אתם אומרים "לא מספיק טוב" על מלדה, אבל זה קצת מנותק מהמציאות.
כמו שזה נראה וייסמן לא ריאלי, וחדרה לא תסתכן בירידת ליגה.
צריך שחקן מקדימה. הוא יהיה חלוץ שלישי מן הסתם, לא מדובר פה עכשיו על חלוץ פותח במכבי חיפה.
לוקח את מלדה עכשיו, כנ"ל בריבו(למרות שגם הוא נראה די סיכוי קלוש).
השמות שעלו השבוע בתקשורת זה פאקינג קייס גאנם. אז תעשו לי טובה..
חכו, עוד מעט יתחיל פסטיבל חמד ואולי גם "חזרה מרגשת" של רוקאביצה.
מעדיף בכל רגע נתון את מלדה מאשר המצאה גנרית מהליגה.
בסוף החלוץ המחליף שלנו כרגע זה סוף שהוא בכלל לא חלוץ.
Shocking4U אמר:דלפ (?):
מקפיא את שואו ומביא את אוזבולט לחצי עונה. ככה פותר גם את הבעיה של זרים שלא רוצים להגיע לארץ
אז כדאי שיתחיל לעניין אותך כי החלוץ הראשון שלך פצוע ולא כשיר והחלוץ השני שלך פצוע ומשחק תוך כדי פציעה.אליאור אמר:פחות מעניין אותי מי יהיה החלוץ השלישי השנה. מה שחשוב זה להביא את מדמון בקיץ. בכל נגיעה שלו בכדור אפשר לראות שמדובר בשחקן.
KevinDurant אמר:אז כדאי שיתחיל לעניין אותך כי החלוץ הראשון שלך פצוע ולא כשיר והחלוץ השני שלך פצוע ומשחק תוך כדי פציעה.אליאור אמר:פחות מעניין אותי מי יהיה החלוץ השלישי השנה. מה שחשוב זה להביא את מדמון בקיץ. בכל נגיעה שלו בכדור אפשר לראות שמדובר בשחקן.
יש בעיה רצינית בהתקפה ועם שינויים נכונים אפשר לקחת אליפות כבר השנה
Shocking4U אמר:אני גם הייתי פוקח עין על המצב של יחזקאל בטורקיה. הוא יכול להיות אחלה אופציה בכנף ימין שיכול לשחק גם כחלוץ ומגן ימני.
אליאור אמר:לפי דב"ד מצאו פתרון בגזרת לסובוי.
יש משהו חדש בגזרה זו או גזרות אחרות (קארצב/מדמון)?
@Kaka
Apoc אמר:שניהם צריכים להיות מושאלים, התרומה שלהם פה היא אפסית