• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא כסחן אבל הוא לא נגר. יש לו בעיטות טובות מרחוק, יש לו כדורים ארוכים מרחוק. הוא מאוד אינטנסיבי ולוחץ מעולה. זה בדיוק הקשר האחורי שחסר לנו אחרי העזיבה של נטע. יכול להשלים מעולה את עלי.

כרמליסט ירוק אמר:
רק אני ממש לא מחזיק מקארצב וחושב שמדובר בנגר כסחן?
לא רק אתה, ועדיין הוא ראש לשועלים ואין אופציה ישראלית טובה יותר על המדף

כרמליסט ירוק אמר:
רק אני ממש לא מחזיק מקארצב וחושב שמדובר בנגר כסחן?

הוא לא נטע, אבל בשוק הישראלי הקיים הוא אופציה מצוינת, הוא עוד יכול להשתפר, וחלק מזה שהוא לא עשה עוד קפיצה זה קטע מנטלי, שאולי דווקא התקופה בחו"ל עשתה לו טוב.
וגם ברמת העסקה זה נהפך מאוד קל עכשיו, וזה יתרון.

אם וכאשר הוא יחתום יהיה אפשר לדבר הרבה על מה הוא ייתן פה, מקשיחות ואגרסיביות באמצע, ועד חיצים לצדדים בצורה טובה, דרך בעיטה חזקה וטובה שיש לו.

אני גם חושב שהוא שחקן שיכול לחרב משחק במהלך חסר אחריות אבל בהיעדר אופציות בשוק הישראלי+ בא בחינם וגיל צעיר אפשר לאפס אותו, הכישרון שם.

מה בן דור מבין מהחיים שלו
כאילו במועדון מעדכנים אותו מי עולה ומה התוכניות
הוא גם אמר שדיא סבע בחיים לא יהיה אחרי יומיים הוא חתם

אם אלונה מוכנה לשחרר שחקן למכבי חיפה כמו חמד זה אומר הכל. לא לגעת

KevinDurant אמר:
בן דור אומר שקארצב לא עלה במכבי חיפה

בן דור באופן כללי כמגמה כל שחקן בכיר שמועמד צועק ״לא ייקרה״ לרוב הוא טועה.
אני גם מוכן להבטיח שחמד לא מועמד מבחינת הצוות המקצועי והמקסימום זה שחמד רוצה לחזור.

תגידו תודה שכיאל פצוע אחרת גם היינו מקבלים את הקמפיין השנתי להחזיר אותו

אם אלברמן לא מנצל את ההזדמנות ומביא את קארצב הוא איבד את זה לחלוטין

לא כך חשב החלוץ הישראלי לסיים את הקריירה. תומר חמד רשם 33 דקות בליגה בסיבוב ליגה שלם ושותף בשני משחקים בלבד.

יגיע בכושר תומר

בן דור גם טוען שבמכבי חיפה טוענים שלא דחוף להביא קשר אחורי כי הם מעריכים שנבחרת אנגולה תודח מוקדם מאוד ויחזור בהקדם

Shocking4U אמר:
בן דור גם טוען שבמכבי חיפה טוענים שלא דחוף להביא קשר אחורי כי הם מעריכים שנבחרת אנגולה תודח מוקדם מאוד ויחזור בהקדם

:lol:

איזה טימטום

Shocking4U אמר:

גם מקום 3 (הטובות ביותר) עולה לשלב הבא, ככה שלא שולל את זה שהם יעפילו ולא יודחו בבתים.
אם כי אני רואה את המשחק שלהם עכשיו נגד אלג'יריה, והאנגולים די אנמים.

כך או כך זה לא משנה כי אם הטיעון הזה באמת נאמר ע''י הקבוצה אז הם פשוט מפספסים בגדול.
א. הרי גם כששואו שיחק זה לא היה שואו, והוא גם בטח לא שחקן שיכול לשחק 6 בודד עם רפאלוב וקינדה/שרי לצורך הדוגמא (בניגוד לקארצב). ככה שגם כשיחזור, אני לא רגוע איתו בכלל.
ב. נפלה הזדמנות להביא שחקן ישראלי מוביל, ללא תשלום, בעמדה שבעייתית מאוד בכדורגל שלנו, בעמדה בה אין תחליף נראה לעין (אני לא רואה את נטע חוזר לפני שהחוזה שלו מסתיים שם), ובידיעה שג'אבר בכל בכל רגע נתון יכול להביא הצעה כמו שהביא בקיץ מקאזאן, וללכת.
ג. ועוד לא דיברתי על זה שהפציעה של שלא לדבר על זה שהפציעה ג'אבר יכולה גם לקחת יותר זמן ממה שחושבים, ואנחנו מכירים איך זה עובד עם פציעות כאלה.

אני מאוד מקווה שמה שהוא אומר פה על כל עניין קארצב יתברר כשגוי, גם על עניין חמד.

לגבי קארצב, אם הוא שחקן חופשי אין שום סיבה שהוא לא יחתום פה.

לגבי יחזקאל אין בו צורך, לא כמגן ימני ולא ככנף ימני, לא יודע אם בוא באמת יכול לתרום בתור חלוץ 9 אבל גם לא רואה אותו מגיע לעמדה הזאת שיש את פיירו ודין.

מקווה שהשבוע נראה את לוסובוי וקארצב רשמי.

לגבי חלוץ אם חמד זה לחצי עונה אולי כן שווה כי שבירו לא ברמה והוא לא יגיע לחצי עונה וגם לא ישימו על מדמון 2 מיליון יורו ודי בצדק, זה גם יכול לבוא בעוכרו.

לא יביאו את קארצב כדי לא לפגוע במרקם הקבוצתי

צריכים להיות ריאליים ולהגיד ביושר:
המועדון לא יביא 5 שחקנים בחלון ינואר (קינדה, סייף, לסובוי, קארצב, חלוץ).
גם 4 זה מאוד גבולי, לדעתי קרה פעם אחת שהבאנו 4 שחקנים בינואר (ינואר 2017)
אני גם מאמין שבוודאי יש את הקולות האלה של ''לא להביא עוד שחקנים מבחוץ בכדי לא לפגוע בצעירים''.
ולכן אני מאמין שבמקרה הכי טוב יגיעו לכאן עוד 2 שחקנים.

יש פה הזדמנות עם קארצב, וחייבים לנצל אותה, וזה מתחזק שבעתיים לאור הפציעה הלא ברורה של ג'אבר.
זה יותר דחוף משחקן כנף וחלוץ שגם אחד מהם צריך להגיע.

לא נביא שחקן כדי להגיד שהבאנו, גם אם זו עמדה שחסרנו לנו ויש אופציה טובה.
שובה של הפינצטה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה