Shocking4U אמר:בן דור גם טוען שבמכבי חיפה טוענים שלא דחוף להביא קשר אחורי כי הם מעריכים שנבחרת אנגולה תודח מוקדם מאוד ויחזור בהקדם
אין סיכוי שהוא לא המציא את זה בעצמו. אין שום סיכוי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:בן דור גם טוען שבמכבי חיפה טוענים שלא דחוף להביא קשר אחורי כי הם מעריכים שנבחרת אנגולה תודח מוקדם מאוד ויחזור בהקדם
חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:בן דור גם טוען שבמכבי חיפה טוענים שלא דחוף להביא קשר אחורי כי הם מעריכים שנבחרת אנגולה תודח מוקדם מאוד ויחזור בהקדם
אין סיכוי שהוא לא המציא את זה בעצמו. אין שום סיכוי
רק מכבי אמר:אנגולה ושואו מסיימים בתיקו מפתיע מול אלג'יריה החזקה, תוצאה שיכולה לעזור להם במאבק על העלייה. (מקומות 1-2 עולים, מקום 3 הטובות ביותר עולות גם כן).
לכל מי שבנה עליו שיחזור מוקדם ויודח בבתים.
בירקי אמר:רק מכבי אמר:אנגולה ושואו מסיימים בתיקו מפתיע מול אלג'יריה החזקה, תוצאה שיכולה לעזור להם במאבק על העלייה. (מקומות 1-2 עולים, מקום 3 הטובות ביותר עולות גם כן).
לכל מי שבנה עליו שיחזור מוקדם ויודח בבתים.
בוא נגיד שכל אוהד סביר שלנו מבין שאנו מעדיפים שאנגולה יקחו את הטורניר….. כי עדיף שמילסוו לא יחזור ושואו לא מועיל.
Shocking4U אמר:“לאחר אינסוף בדיקות מסתמן שעסקת צירופו של דניל לסובוי למכבי חיפה נמצאת על סף חתימה. הקיצוני הרוסי נמצא בישראל מזה שלושה שבועות, הוא מתאמן לאורך התקופה וממתין לאישור המיוחל על היכולת של הירוקים להעביר דמי העברה לקבוצתו דינמו מוסקבה.
בכרמל תולים בשחקן תקוות רבות, בטח לאור ההיעדרות המתמשכת של דולב חזיזה והסיטואציה בה נמצא דיא סבע. דמי העברה עומדים על כמיליון יורו. כזכור, העסקה התעכבה בשל הקושי להעביר כסף לרוסיה בצל סנקציות המלחמה.
בנוסף, החיפושים אחר חיזוק לעמדת הקשר נמשכים, לרשימת המועמדים שכוללת את קשר מכבי נתניה איתן אזולאי מתווספים גם שני חבריו מהנבחרת הצעירה, איינאו פרדה קשרה של הפועל ירושלים ורן בנימין קשרה של הפועל ת"א שנמצא מזה תקופה ברשימת המעקב של הירוקים.
פרדה בן ה-21 נחשב לאחד המצטיינים בשורות הפועל ירושלים העונה וכן תפס מקום בהרכב של גיא לוזון בנבחרת הצעירה”
גולדשטיין טוען שלסבוי יחתום ופרדה מהפועל ירושלים מועמד. באמת חסר לנו עוד קשר בינוני מהפועל ירושלנם
Shocking4U אמר:כשהכתבה עלתה באתר שלהם גולדשטיין היה חתום עליה
אליאור אמר:אין לי בעיה עם חמד אם זה לפלסטר לחצי עונה. רק מקווה שזה כדי להביא את מדמון בקיץ.
רכש של סייף, קינדה, לסובוי, קארצב וחמד זה מעבר למצופה בינואר.
משאיר אותנו לעונה הבאה להתחזק ב: חלוץ ראשון (מדמון או זר במקום פיירו), קשר זר במקום שואו, בלם במקום שימיץ', מגן שמאלי מחליף ואולי שוער (תלוי איך כיוף יהיה עד סוף העונה).
צריך להגיד ביושר שמביאים 5 שחקנים בינואר בעיקר בגלל פציעות ובעיות בסגל.רק מכבי אמר:צריכים להיות ריאליים ולהגיד ביושר:
המועדון לא יביא 5 שחקנים בחלון ינואר (קינדה, סייף, לסובוי, קארצב, חלוץ).
גם 4 זה מאוד גבולי, לדעתי קרה פעם אחת שהבאנו 4 שחקנים בינואר (ינואר 2017)
אני גם מאמין שבוודאי יש את הקולות האלה של ''לא להביא עוד שחקנים מבחוץ בכדי לא לפגוע בצעירים''.
ולכן אני מאמין שבמקרה הכי טוב יגיעו לכאן עוד 2 שחקנים.
יש פה הזדמנות עם קארצב, וחייבים לנצל אותה, וזה מתחזק שבעתיים לאור הפציעה הלא ברורה של ג'אבר.
זה יותר דחוף משחקן כנף וחלוץ שגם אחד מהם צריך להגיע.
רק מכבי אמר:התקדמות משמעותית עם לסובוי. יש פתרון. זה אמור להיחתם בקרוב.
לגבי חמד - ממה שאני יודע זו לא הנפצה. דיבור רציני (לא אוהב את המהלך הזה).