אליאור אמר:
מי חשבתם שיגיע לפה אם זה לא מדמון? את מדמון לא ימכרו עכשיו, ככה שמה שנשאר עכשיו זה חמד וכל היתר. נקווה שדגו ישכיל להשתמש בחלאיילי כחלוץ כשיהיו לנו יותרשחקני כנף זמינים.
חוץ מזה מעדיף את חמד לחצי עונה מאשר להיתקע עם בינוני אחר שנתיים וחצי.
אני מסכים בדבר אחד: אין חלוץ כרגע בשוק שצריך בשבילו להתחייב כמה שנים קדימה. והמועדון לוקח בחשבון שבקיץ שוראנוב חוזר, יחד עם האופציה שפיירו יימכר, ושחקנים שלא רלוונטים כעת (כמו וייסמן) יהפכו להיות רלוונטים, ולכן השחקן שמגיע צריך להיות מישהו עם טווח קצר עם אופציה להמשך התקשרות (כי מעטים השחקנים שיגיעו לחצי שנה בלבד).
ואם זה ''המתווה'' אז אפשר וצריך היה לחפש משהו יותר חכם וללכת על שחקנים בהשאלה עם אופציית רכישה.
למשל, מלדה. או ולמרות שאני לא חובב גדול שלו - שבירו. כי אם זה שבירו או חמד, אז אני לוקח את שבירו בהשאלה עם אופציה, כנ''ל בריבו (למרות שהוא הכי פחות ריאלי מבחינת לחזור לארץ כרגע).
להביא שחקן ששיחק 33 דק' העונה, וגם בעונה שעברה לא שיחק יותר מידי זה מהלך לא מובן.
ונניח ולא מצאתם מישהו שמתאים למה שמחפשים, אז כבר עדיף להעלות את דהן מהנוער שישחק פה ושם את הדקות האלה.
מעבר לזה שמקצועית, זה לא הטייפ שאנחנו צריכים. הקבוצה משחקת על קצב מהיר, לחץ טוב (שפיירו עושה למרות ''הגודל'' שלו כי הוא פיזית יכול לעשות את זה, בניגוד לחמד).
אני לא רואה את חמד נכנס למקום הזה.
גם מבחינת המערך אם משחקים עם 2 חלוצים, חמד לא יכול לשחק לצד פיירו. ואם דוד פצוע/מושהה, אז זה לא משהו שאפשר להריץ ביחד.
כנ''ל אם אתה במצב של יתרון, ורוצה להכניס חלוץ שאפשר יהיה לשחק איתו על מעברים ומהירות, חמד זה לא הפתרון.
הוא גם מרוויח לא מעט כסף, אתה מעמיס פה על הקופה עם שחקן לחצי עונה שהתרומה שלו תהיה מינורית אם בכלל.
אגב, וזה לא קשור לכדורגל, אבל אני לא שכחתי את ההתגרות שלו בקהל שלנו. זה לא היה במקום בכלל.