KevinDurant
נשיא המועדון
במידה ושרי עוזב זה עוד יותר תמוה ולא ברור למה לא הולכים על קשר כרגע ומעלים שמות של "פוטנציאלים" מהפועל י-ם
אבל אני עם שוקינג פה, לדעתי לא יביאו קשר
אבל אני עם שוקינג פה, לדעתי לא יביאו קשר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם רוי רביבו שיחק 6 לא ממזמן כנראה שהם לא כאלו מלאים בעמדה הזאתSmile אמר:קארצב הולך לצהבת נשמע לי כמו חרטוט
הם מלאים בעמדה הזו
Daniel123 אמר:Smile אמר:קארצב הולך לצהבת נשמע לי כמו חרטוט
הם מלאים בעמדה הזו
בשביל שלא יגיע לפה.
אין להם מגנים,בלם, שחקן כנף והם מביאים עוד קשר אחורי.
כובע קש אמר:אם לא יגיע קשר אחרי שג'אבר פצוע ושרי עוזב זאת החלטה שיכולה לעלות באליפות
ואני חשבתי שמביאים את קינדה במקום סבע.רק מכבי אמר:ככה אני רואה את זה:
- המועדון ידע ששרי לא ימשיך, ולכן סגר את קינדה.
קינדה לא היה מגיע בלי העזיבה של שרי.
- הרעיון להבין את לסובוי היה מהמקום ששרי עוזב, ואז - ליאור יהיה פחות בשמאל, ויותר באמצע, ולכן צריך עוד כנף שמאל, בטח שחקן של דריבל טוב.
- העזיבה של דמות כמו שרי, שהוא משמעותי בחדר הלבשה, הביאה את אלברמן לסגור את חמד שהוא דמות של מבוגר ומקצוען. ולסגור את הפינה הזו (בלי קשר לשוק החלש של החלוצים).
בסופו של דבר, אחרי עזיבת שרי, בלי לסגור עוד 2 שחקנים לפחות לעמדות הקישור אנחנו בבעיה רצינית.
אגב, אם מקדמים את ליאור קינדה לעמדות ה-10. אז גם בשמונה נהיה בור, שאולי ינסו לאלתר שם עם סייף כמו אתמול. איזה בלאגן.
אני לא חושב שסבע יכול לחזור במצב הנוכחי. זה לא שחקן שיודע לעלות מהספסל, הוא צריך להיות פנים של קבוצה, וזה לא יהיה במצב הנוכחי.
אני מזכיר לכם את המשחק האחרון שלו. מול נתניה בליגה, כשהוא לא עלה באותו משחק, ובסוף המשחק לא לחץ יד לדגו.
בלי קשר לכל המצב שלו מול הקהל.
אליאור אמר:למה צריך לשלוף שפן מהכובע כשקארצב מגיע בחינם? אם אזולאי לא מגיע לפה זה באמת יהיה ביזיון.
Liberman אמר:רק לי נדמה שמכשירים את חזרתו של סבע?
דיווחו שפסל הצעה של טורקיה
שרי עוזב
צריך לדבר גם על שחקן כנף ואני מאוד מקווה שיסגרו עם לסובוי כי אין הרבה אופציות.רק מכבי אמר:כל הכתבים מדווחים שהמועדון רוצה עוד קשר אחורי. בד''כ כשזה עולה בצורה הזאת, זה אומר שזה נכון.
אלברמן פה עומד עם מהלך שיכריע עונה. אלף עיניים עליו גם כי הוא לא הביא את קארצב, ואין את התירוץ של לא היה את מי להביא.
זה או שימציאו יהודי או פרדה מהפועל י-ם לדעתי ואני לא חושב שזה יקרה.Kaka אמר:אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.