• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.

אין אם. קארצב סגור שם. הדליפו כבר תמונה של החולצה שהכינו. הוא צהוב.

אני גם חושב שאזולאי לא יהיה פה. גם כי נתניה לא תמכור אותו לפני האולימפיאדה, וכי שחר לא ישים עליו סכום כזה. בלי קשר הוא פצוע עכשיו, ולא יתרום מייידית.

מה שנשאר זה או יהודי משום מקום, נטע שלא ריאלי, או קשר זר במקום שרי. אבל יהיה מאוד קשה להביא לפה זר בתקופת מלחמה.

רק מכבי אמר:
Kaka אמר:
אם זה לא קארצב אז מה שנשאר זה להביא איזה קשר בינוני מינוס מקבוצה בליגה. יענקל'ה לא ישלם 2 מיליון על אזולאי.

אני גם חושב שאזולאי לא יהיה פה. גם כי נתניה לא תמכור אותו לפני האולימפיאדה, וכי שחר לא ישים עליו סכום כזה. בלי קשר הוא פצוע עכשיו, ולא יתרום מייידית.

מה שנשאר זה או יהודי משום מקום, נטע שלא ריאלי, או קשר זר במקום שרי. אבל יהיה מאוד קשה להביא לפה זר בתקופת מלחמה.

זה גם לא להחליש אותנו כי קארצב בכל מקרה לא היה רצוי פה

לך תנסה להביא זר בתקופה הזאת. אנחנו נישאר עם הזין ביד.

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
Kaka אמר:

זה גם לא להחליש אותנו כי קארצב בכל מקרה לא היה רצוי פה

נראה לי ציטטת אותי, והתכוונת ל-greenguy

בכל מקרה, אם כבר העניין הזה. אני לא קונה את זה שהוא לא היה רצוי פה. הוא בעצמו אמר בראיון לפהי שייצא לטורקיה שהיו לו הצעות מאיתנו ומב''ש, ובעונה שעברה היו מספק דיווחים על עסקאות שהצענו לנתניה אחרי שלביא עזב.
תרשו לי לא לקנות את הנרטיב הזה שהמועדון מוכר כאילו לא היינו בתחרות עליו, ולכן לא הפסדנו אותו כביכול.

מעניין מה באמת קרה עם קארצב מאחורי הקלעים.
לא רואה איך המועדון מתמודד עם זה.

ברק.י אמר:
מעניין מה באמת קרה עם קארצב מאחורי הקלעים.
לא רואה איך המועדון מתמודד עם זה.

אני אגיד לך מה כנראה קרה, כל הדיבורים ששמענו זה בטח שוב ניסיונות של כל מיני גורמים בקבוצה שניסו לדחוף את השם שלו ולא באמת היה הפעם עניין מההנהלה או הצוות המקצועי.

Daniel123 אמר:
וייס מפרסם ששוקלים להחזיר את סבע

סתם ניפוח מילים מה שהוא כותב שם.

מה שיותר מעניין בכתבה שלו שזה שרוצים להביא זר.

אין לי בעיה שיחזירו את סבע אשתו היא זאת שפירסמה את הסטורי.
אבל שוב,לא יודע אם הוא יוכל לתפקד עם כל הרעש והבאז שזה יצור.
לא יודע עד כמה הוא חזק מנטלית בשביל להתמודד עם זה.
זה יהיה ברמת הדאבור מה שיעשו לו פה.

רק מכבי אמר:
Daniel123 אמר:

אחרי הזרים שאלברמן הביא לנו בקיץ, אולי עדיף שלא יביא כלום איזה זר איכותי יסכים להגיע לפה כשיש מלחמה.

הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות עכשיו זה להביא זר. שום דבר טוב לא ייצא מזה, הוא כנראה יהיה גרוע וזה רק יעוות את הבנייה בקיץ, אלא אם כן יצליחו להביא מישהו לחצי עונה ואז הוא לא יהיה גרוע אלא ממש גרוע אבל לפחות לא יעוות את הבנייה בקיץ.

או שיביאו את אזולאי או שלא יביאו כלום.

Daniel123 אמר:
רק מכבי אמר:
Daniel123 אמר:

אחרי הזרים שאלברמן הביא לנו בקיץ, אולי עדיף שלא יביא כלום איזה זר איכותי יסכים להגיע לפה כשיש מלחמה.
שוב כרגיל קופצים מהר מדי לקביעות...ראית את שמיץ? חכה גם שואו

Daniel123 אמר:
רק מכבי אמר:
Daniel123 אמר:

זה טיעון לא רציני. אז בגלל שאלברמן לא הצליח לשחזר את ההצלחה עם הזרים הקודמים אז שלא יביא יותר זרים?
אי אפשר לקחת את מה שהוא עשה.
לגבי המלחמה אני מסכים, יהיה קשה מאוד להביא לפה מישהו על רמה בזמן כזה. אבל גם אם זה פלסתר לחצי שנה עד הקיץ. אשמח לקבל שחקן כלשהו מאשר להישאר בלי כלום כי השוק הישראלי מת.

בן דור טוען שההסכם עם חמד הוא עד לתום העונה בלבד. והוא צפוי לעבור בדיקות רפואיות היום/מחר.

אני לא מאמין שהגענו למצב שמי שיכול להציל את ההתנהלות הביזיונית של אלברמן וכל צוות ההנהלה מדודו בזק ועד שחר זה דגו, אם יעבוד לו והוא יקח אליפות במצב הנוכחי מגיע לו פסל בסמי לא פחות ולא יותר.
ההתנהלות עם סבע הייתה הדבר הכי ביזיוני שראיתי, עוד אחד מהמקרים הגרועים ביותר שנוהלו על ידי דודו בזק (תקשורתית), ניהול הרכש שהתחיל טוב עם קינדה וסייף בדרך לכישלון מפואר עם קשר אחורי פרווה והתבססות על עונה מטורפת של שואו שבכלל לא נספר כל עוד ג'אבר גם כשיר, עצוב.
אם יגיע קשר אמצע אני אופתע, ביזיון.

שמו של קארצב היה גם על שולחנה של מכבי חיפה, אבל המנהל המקצועי, גל אלברמן, מעדיף לתת הזדמנות אמיתית לגוני נאור להשתלב ובמקרה הצורך, ללכת על שחקן אחר, אם יהיה צורך בצירוף קשר אמצע נוסף

nk1230 אמר:
Daniel123 אמר:
רק מכבי אמר:

שוב כרגיל קופצים מהר מדי לקביעות...ראית את שמיץ? חכה גם שואו

שימיץ' בטוח לא ברמה שזר אמור להביא, לגבי שואו עוד יש ספק כי הוא לא שיחק מספיק ברצף.

אלברמן לא קוסם. הוא פגע בזרים טובים בשנים הקודמות והשנה הקיץ שלו היה ביזיוני ברמה שפגעה בסיכויי הקבוצה להעפיל לאלופות כששיחקנו בלי מגן שמאלי וקשר אחורי בפלייאוף.
הוא הרוויח את הקרדיט בצדק אבל גם לאבד אותו הוא יכול והוא כבר התחיל לאבד חלק ממנו בקיץ. בכל אופן אני בעד שישאר פה לפחות לעוד שנה וחצי.

Nirgreen אמר:
שמו של קארצב היה גם על שולחנה של מכבי חיפה, אבל המנהל המקצועי, גל אלברמן, מעדיף לתת הזדמנות אמיתית לגוני נאור להשתלב ובמקרה הצורך, ללכת על שחקן אחר, אם יהיה צורך בצירוף קשר אמצע נוסף

די נו, היה צורך בשחקן אמצע נוסף עוד לפני שג'אבר נפצע
די נו 2, שני מאמנים לא ספרו את גוני נאור אז אלברמן בוחר לתת לו צ'אנס?
חרטה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה