ברק.י אמר:Shocking4U אמר:דעתכם על הריאליות של להביא את גויאגון בהשאלה? שחקן של דודו, פחות מקבל דקות לאחרונה.
אם היינו רוצים, אני מאמין שלא היה קשה להביא אותו (בהמחה והוא עצמו ירצה לחזור לישראל). זר שמכיר את ישראל ושחקן של דודו שסיים ברע אצל היריבה.
מה שכן, אני חושב שאין בו צורך. יש לנו את רפאלוב וקינדה כ-10 (ואולי גם את סבע) ובשמאל אנחנו אמורים להיות עם לסובוי (אם יחתום), סייף וחג׳ג׳, כשבהמשך גם חזיזה יחזור ויש שחקנים נוספים שיכולים לסגור שם פינה. יש לנו עמדות חשובות יותר להשקיע בהן. מעבר לזה, אם מביאים שחקן לעמדות האלו, עדיף שזה יהיה פרוספקט לפיתוח ולא שחקן זר עם אופי בעייתי בהשאלה.
בעיני, העמדות היחידות שלא עמוסות כרגע ונכון להביא אליהן זר זה ה-6 וה-8, אבל נראה שהמועדון לא ממש בעניין של שבירת ההיררכיה דווקא שם והתכנית היא להשקיע כסף בשחקנים לטווח הרחוק.
השיקול להביא את קאסה או פרדה הוא לא השקעה לטווח הרחוק או שבירת ההיררכיה. אזולאי ופרדה באותו גיל לצורך העניין, מה גם שאנחנו צריכים שחקן בעמדה של אזולאי ולא של פרדה. השיקול הוא כלכלי נטו - הם יעלו פחות.
אני הייתי מעביר לנתניה את סוף או אפילו את שיבלי במעבר קבוע. צריך לדעת לקחת סיכונים כדי לקבל משהו טוב לפעמים ולהעביר צעירים עם פוטנציאל לכאורה. מה גם שמסוף אני לא מאמין שייצא משהו, אולי משיבלי.