• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רז אמיר מפרסם שגם הצהובים רוצים את קאסה

לדעתי: ספין כדי שנרגיש ש״זכינו״ בשחקן שהם רצו כדי להוציא אותו יותר ממה שהוא.

מה חשבתם, אבי זהבי ייעשה חיים קלים?

אין להם שום צורך בקאסה. זה אך ורק בשביל שהוא לא יהיה פה כי הם מבינים שאנחנו תקועים עם עמדת הקשר, או שהם מנסים לעלות קצת את המחיר.

אם ת״א אשכרה מחתימים את קאסה אין מצב שזה לא בכדי למנוע מאיתנו להתחזק.
זה כבר יהיה בדיחה יש להם שם מלא קשרים באמצע, בנוגע לאיכות שלהם זו כבר סוגיה אחרת.

Daniel123 אמר:
זה כבר יהיה בדיחה יש להם שם מלא קשרים באמצע, בנוגע לאיכות שלהם זו כבר סוגיה אחרת.

הם לא מחתימים את קאסה. משחק של סוכנים להעלות את המחיר. אתם חדשים בעסקאות עם הקצבים?

Judokan אמר:
Daniel123 אמר:

הם לא מחתימים את קאסה. משחק של סוכנים להעלות את המחיר. אתם חדשים בעסקאות עם הקצבים?

קצבים? הייתי בטוח שאח של ערן זהבי הסוכן שלו.

Daniel123 אמר:
Judokan אמר:
Daniel123 אמר:

קצבים? הייתי בטוח שאח של ערן זהבי הסוכן שלו.

אח של זהבי עובד עם הקצבים

Judokan אמר:
Daniel123 אמר:

בול. גם כדי שתרגישו טוב ״ניצחנו אותם במאבק על קאסה״

קאסה זה אולי רכש לעוד שנתיים. צריך את אזולאי כאן ועכשיו וברגע ששרי עוזב זה אפילו יותר בהול. חייב קשר 50 50 שיודע לתת מספרים.

אליאור אמר:
קאסה זה אולי רכש לעוד שנתיים. צריך את אזולאי כאן ועכשיו וברגע ששרי עוזב זה אפילו יותר בהול. חייב קשר 50 50 שיודע לתת מספרים.

אזולאי (שחקן שאני מאוד אוהב באופן אישי) כרגע שחקן שיושב ביציע עם פציעה. אז הוא ממש לא שחקן שייתן כאן ועכשיו בתקופה קריטית שאנחנו נמצאים בה.
וואלה לקאסה יש יותר סיכוי לתרום כסותם חורים כרגע. בסה"כ הוא כבר שחקן הרכב העונה בליגת העל. זה לא שאנחנו לא יודעים לשלב חבר'ה בני 19 העונה.

Judokan אמר:
אליאור אמר:

אזולאי (שחקן שאני מאוד אוהב באופן אישי) כרגע שחקן שיושב ביציע עם פציעה. אז הוא ממש לא שחקן שייתן כאן ועכשיו בתקופה קריטית שאנחנו נמצאים בה.
וואלה לקאסה יש יותר סיכוי לתרום כסותם חורים כרגע. בסה"כ הוא כבר שחקן הרכב העונה בליגת העל. זה לא שאנחנו לא יודעים לשלב חבר'ה בני 19 העונה.

נכון, אבל אני לא מתכוון רק למשחק הקרוב או לזה שאחריו, אלא עד סוף העונה וגם זו שאחריה.

https://twitter.com/avraham_b/status/1749173403544645830?s=46

שם מעניין לעתיד

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/avraham_b/status/1749173403544645830?s=46

שם מעניין לעתיד

2 אחים יהודים.
האח השני משחק בברצלונה, ארון. משחק בתפקיד השוער.

הם עובדים על דרכונים ישראלים, ובקשת אפשרות לייצג את ישראל ולא את הונגריה למרות ששיחקו שם בנבחרות הצעירות.

שרי הולך לשחק עם פיליפ סנדלר הבלם היהודי האגדי בניימכן וגם עם בס דוסט וסיליסן השוער ששיחק בברצלונה ואייאקס

Shocking4U אמר:
שרי הולך לשחק עם פיליפ סנדלר הבלם היהודי האגדי בניימכן וגם עם בס דוסט וסיליסן השוער ששיחק בברצלונה ואייאקס

לא נראה לי שדוסט במצב לשחק כדורגל.
הוא סוג של פרש אחרי ההתמוטטות שלו.

Shocking4U אמר:

יאללה, שיתחיל לעבוד עליו בחצי השנה הקרובה ויחזור איתו לנתב"ג לחתימה מרגשת ביולי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה