KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
הסיפור פה מאוד ברור.
יש קבוצה אחת שצריכה את קאסה באופן מיידי, והוא יקבל דקות משמעותיות אצלה, תחת מאמן שנותן לצעירים צ'אנס ומערכת שמאימינה בצעירים.
ומנגד יש קבוצה שמשופעת בשחקנים על העמדה שלו, שרוצה בכלל להשאיל אותו חזרה להפועל ירושלים עד סוף העונה, וגם צעירים שיש אצלה עכשיו כמו שחר למשל, לא מקבלים יותר מידי דקות.
זה ברור שאם לא היינו מתעניינים בו, הם לא היו נכנסים לתמונה *כרגע*. אולי בקיץ היו כן מנסים להחתים אותו. ברגע שהם ראו שאלברמן פועל, אז באדיבות אבי זהבי הם הבינו שהם גם יכולים להרוויח שחקן טוב לעתיד, וגם יכולים ''לתקוע'' את מכבי חיפה בלי הקשר שהיא צריכה כרגע, ולהשאיר אותה עם שוק בעייתי מאוד בעמדה הזאת. הם לא עושים את זה בשביל שנשלם עוד כמה שקלים. זה לא העניין.
אין שום סיבה שהוא לא יהיה פה.
אנחנו נשלם כמה שהפועל י-ם ידרשו (בכלל דובר בהתחלה באחת הכתבות שהם רוצים רק כסף ולא מעוניינים בשחקנים) ומבחינת שכר לשחקן הוא גם ככה במשכורת חייל לטעמי ככה שזה לא אמור להיות משמעותי מדי גם אם לא.
ומבחינת הרצון של השחקן, הוא מוזמן להסתכל איפה שחקנים מתקדמים ונמכרים לאירופה ולא מפריעים להם לצאת ואיפה המאמן משתמש בכל הסגל ונותן דקות לכולם ומשחק המון עם צעירים ואיפה המאמן משחק עם 11 קבועים.
שישאל את עידו שחר איך הולך לו השנה
להגיד ''אין שום סיבה'' זה קצת מוגזם.
ראשית, אם באמת מכבי ת''א מתנה את המשך הפעילות שלה מול הפועל ירושלים סביב נושא ההשאלות, אז אני מאמין שזה ישפיע על הפועל ירושלים לתת עדיפות להצעה של מכבי ת''א, ובתוך כך ללחוץ את קאסה לכיוון הזה. דווקא במקרה הזה של שחקן צעיר שמציעים לו קבוצה גדולה, עם רול משני בכל אחת מהקבוצות (ברור שכאן עדיין יותר), עם עלייה בשכר, אני לא חושב שיש לו פה הרבה סיי. וזה יותר תלוי בהפועל ירושלים.
שנית, אני בכלל לא בטוח שאלברמן ילך עד הסוף עם ההצעה הזאת. אם מכבי ת''א יעלו את זה לאזורים של 1.5 ומעלה, הוא יעצור, ולא ילך איתם ראש בראש בכסף.
ומעבר לזה, ברור שהמעורבות של אבי זהבי קריטית לעניין. אולי גם מעורבות של זהבי עצמו ששיחה ממנו לקאסה לא תפתיע אותי אם תקרה, ואפילו זיו אריה שבסוף הוא אדם שגם גדל במכבי ת''א כשחקן, גם כמאמן, וגם כסקאט יכול להכווין אותו לשם.
וגם אל תשכחו שאם הוא מסתכל על גוני כדוגמא, הוא רואה שחקו שלא הצליח עם המעבר לפה. ואולי זה גם יושב שם בראש למרות שאין באמת קשר בין המקרים. וקאסה פוטנציאל פי כמה על נאור.
אני מסכים שברמה המקצועית זו תהיה טעות מבחינתו לבחור במכבי ת''א בעת הזאת, ולא לבוא לפה ולנצל את החור שיש כרגע שיביא לו דקות משמעותיות. אבל לא תמיד ההחלטות מתקבלות בצורה הזאת של המקצועי נטו, ויש עוד משתנים.
גם אם יהיה פה או במכבי ת''א, כל הבלאגן הזה סביב ילד בן 18 לא יעזור להתאקלמות שלו באחת הקבוצות. ''שחקן המריבה'' שעד אתמול לא הכירו אותו, ופתאום הוא סמל למאבק בין הקבוצות, צריך להיות מאוד חזק מנטלית בשביל להתגבר על זה. יהיו הרבה עיניים עליו.