• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smile אמר:
KevinDurant אמר:
בן דור עלה אצל קטן ואמר שמחפשים שחקן זר לכנף שיכול לשחק גם ב10 בלי קשר ללסובוי ורמז שמסאי לא מעוניין בסבע

במסיבת העיתונאים אחרי המשחק, דגו לא נשמע כמו אחד שלא רוצה את סבע.
"אני מאוד מכבד את דיא ואוהב אותו. לא רוצה להכנס לזה, יש מועדון שיוציא את מה שצריך. אני מתעסק במקצועי"
נראה שזו החלטה מלמעלה ולדגו אין כל כך סיי בעניין.
רק ציטטתי.

אני מניח שיש הבדל בין אם דגו יגיד להם אני לא רוצה אותו והוא לא מתאים לי לבין אם דגו ישב להם על הראש ויגיד אני רוצה אני רוצה

KevinDurant אמר:
בן דור עלה אצל קטן ואמר שמחפשים שחקן זר לכנף שיכול לשחק גם ב10 בלי קשר ללסובוי ורמז שמסאי לא מעוניין בסבע
איפה האוהד שיצעק להחזיר את פריי

בשביל מה צריך עוד כנף? אלא אם חג'ג' עובר לשבת ליד חזיזה ואלברמן ביציע

אם כבר שיביאו 10

Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:
איפה האוהד שיצעק להחזיר את פריי

בעמוד 36.
כבר רואה את ראיון החזרה של החתן מאיסטנבול:

צ׳רון שרי גם הגיע למכבי חיפה מהליגה הטורקית והייתה התלהבות מהיכולות שלו, אתה חושב שאתה יכול להוות תחליף ראוי?

”אני מכיר את צ׳רון מטורקיה, הוא שחקן מצוין. לא אגיד לך מי יותר טוב אבל בוא לדבר איתי אחרי שני משחקים שלי כאן ותגיד לי מי יותר טוב”.

https://sports.walla.co.il/item
טוכמן טוען שהפועל ירושלים דרשה 1.1 מ' יורו +20% ממכירה עתידית. אנחנו ומכבי ת"א הסכמנו לדרישה.
לטענתו הכדור כעת אצל קאסה שצריך להחליט בין המועדונים.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=459340
גם גולדשטיין כותב שהמועדונים הסכימו לדרישות, וכעת השחקן צריך להחליט.

נראה כמו תדרוך

למה תמיד שומעים על שחקן שאנחנו רוצים ואז אחרי כמה ימים הם נכנסים לתמונה ולא על שחקן שהם רוצים ואז אחרי כמה ימים אנחנו נכנסים לתמונה?

נו שיחתום שם
מי ישמע מנור סולומון
בהצלחה בקצה הספסל
מביכים מאוד הפכו להיות העמלקים

למה אף כתב שלנו לא יודע/לא מדווח כלום על קאסה וכל הכתבות יוצאות מהצד השני בתחרות על השחקן?
זה יוצר נרטיב מאד ברור סביב המו"מ הזה.

ברק.י אמר:
למה אף כתב שלנו לא יודע/לא מדווח כלום על קאסה וכל הכתבות יוצאות מהצד השני בתחרות על השחקן?

זה פחות מעניין הנרטיב בתקשורת. יותר מעניינת העבודה שהמועדון עושה ישירות מול קאסה והסוכנים שלו.
מבחינת מעמד, תפקיד במועדון, ובייחוד הבלטה של חוסר התפקיד וקצה הספסל שיהיה לו בצהבת.

אתם כנראה שכחתם את מי קיבלנו בקיץ אחרי שדיאק והמדגסקרי ועוד כל מיני אופציות יצאו מהפרק, ואת מי קיבלנו אחרי שבקסטר יצא מהפרק.
עדיף שקאסה יבוא כי השמות אחריו יהיו גרועים יותר (רן בנימין, קנצפולסקי, איזה תאג'י אחד מסכנין ועוד ועוד).
אני בכל אופן מאוד מקווה שהוא יגיע למרות שהעדפתי את אזולאי כמובן.
מעבר לזה גם ראיתי כמה סרטונים שלו והוא נראה באמת פוטצניאל פלוס מה שאומרים עליו.

דם ירוק!!! אמר:
שתף את הסירוטנים שראית שנתרשם גם

https://youtu.be/H8k1-24wcLY?si=XznC-ZJ1Nt9Oyyq5

זה למשל

יש גם את הסרטון שאבי זהבי העלה ששמו פה לפני כמה עמודים

ברק.י אמר:
אין לנו שופרות ברמה של טוכמן

Judokan אמר:
ברק.י אמר:

זה פחות מעניין הנרטיב בתקשורת. יותר מעניינת העבודה שהמועדון עושה ישירות מול קאסה והסוכנים שלו.
מבחינת מעמד, תפקיד במועדון, ובייחוד הבלטה של חוסר התפקיד וקצה הספסל שיהיה לו בצהבת.

אתה צודק בהקשר אל מול השחקן.
השאלה איך הקהל יגיב אם הוא לא יהיה פה ויראה שהמועדון עשה פחות מאמצים.

Shocking4U אמר:
כי הסוכן זה אבי זהבי והוא מדליף לכתבי צהבת.

גם המועדון יכול להוציא מסרים מהצד שלו (אם הם רוצים).

בכל מקרה, לתחושתי, האופן שבו מנוסחות הכתבות על קאסה מעידות על זה שהוא כבר קיבל/נוטה לקבל החלטה, יותר מאשר שהוא באמת מתלבט וזה 50/50. אחרת, כל הכתבות האלו שיוצאות עכשיו הולכות להשפיע מורלית משמעותית על שתי הקבוצות כי כל הנרטיב התקשורתי יישבר.

Liberman אמר:
נו שיחתום שם
מי ישמע מנור סולומון
בהצלחה בקצה הספסל
מביכים מאוד הפכו להיות העמלקים

אני איתך.
מהתחלה לא הבנתי מה ההייפ סביבו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה