Smile אמר:
אני יודע שהסגל שלנו קצר וזו גם הסיבה שרוצים להתחזק ולעבות אותו.
מעודד שלפחות הפעם מנסים ללכת על פרופיל עם פוטנציאל מאשר להביא איזה סותם חורים.
אבל לשים 1.2 על 80% מהכרטיס של השחקן, על איזה מישהו עם אולי פוטנציאל להיות טוב, לדעתי זו הגזמה ואין הצדקה לעניין.
בפועל יש לנו בסגל את ג'אבר, עלי מוחמד, סייף, רפא, גוני ושואו.
אם סייף משחק בקישור יש את דינדה וחגג' שיכולים לשחק באגפים.
אם רפא בקישור יש לך את קינדה ל10
ואם במועדון יורידו מהאגו יש גם את סבע שיוכל להיות 10 או באגף.
שמע, על מדמון כולם הסכימו לשלם פה 2 מיליון יורו לפני רגע כי הוא נתן כמה גולים בליגה פה. גם הוא ''אולי'' יהיה טוב, ו''אולי'' לא יממש את הפוטנציאל.
אני לא חושב שצריך להסתכל על המחיר. יש אינפלציה במחירים. ומשלמים גם על ההצלחות של הנבחרות הצעירות, ועל ההצלחות של הצעירים בקבוצות.
שים את המחיר בצד. אני ראיתי אותו מספר פעמים והתרשמתי לטובה, וסמוך על המועדון שהוא עוקב אחריו ומכיר את האיכויות.
זה לא שחקן שמגיע משום מקום, זה שחקו שסימנו אותו כשהיה צעיר, שחקן בנבחרות הצעירות, ושחקן שאוסטריה וינה כמעט רכשה אותו לפני כמה רגעים.
ואם אתה נכנס כבר לנישה הכלכלית אז את הקיץ סיימנו ב+ מבחינת רכש אל מול מכירות, ועשינו קמפיין שהכניס הרבה כסף, ככה שאין פה בעיות תקציב, או חלוקת כספים לא נכונה.
סבע לא רלוונטי. אפשר לשחרר ממנו. אני חושב שכל אחד כבר מבין את זה. לא משנה אם זו החלטה של דגו/שחר. סבע לא יהיה כאן.
דין דוד לא היה ולא יהיה שחקן כנף. אין החלטה יותר גרועה שעשו פה מלשים אותו באגף. אין לו דריבל של שחקן אגף, אין לו טכניקת הרמה או מסירה לשחקן אגף.
לבזבז אותו מעמדת החלוץ שזה המקום שהוא הכי אפקטיבי בו זו פשוט טעות.
שוב, רפאלוב לא ישחק 8. לא יתנו לו משימות הגנתיות ויגמרו אותו פיזית כשיודעים שכל הקבוצה על הגב שלו. הוא יהיה 10. או בצד שמאל במשחקים מסוימים. אי אפשר לראות אותו כשחקן אמצע יותר. זה לא יהיה. והוא גם לא מתאים למשחקים בהם צריך 2 שחקנים ''חזקים'' באמצע.
חג'ג' פצוע ולפי זה שהמועדון לא מוציא עליו שום דבר, אז תהיה בטוח שייקח זמן עד שיחזור. אם זו באמת הפציעה שחוששים, זה ניתוח, ואפשר לשכוח ממנו. ולדעתי זה הכיוון.
ושוב, על קו ימין יש רק את סייף כמחליף של חלאיילי, אז גם את זה צריך לקחת בחשבון.
בסוף הקבוצה נראית הכי טוב כרגע במערך של 2 שחקנים ''חזקים'' באמצע. זה היה עד עכשיו ג'אבר ומוחמד. וכרגע אין לנו מספיק עומד בעמדה של מוחמד, וזה יכול לפגוע ביכולת להמשיך לשחק ככה.
אני אסכם - זה טוב לזרוק שמות. סונדגרן, שואו, גוני, רפאלוב. בפועל אף אחד מהם לא 8 אמיתי ולא שחקן של 50-50 קלאסי. יש ''בור'' בעמדה הזאת, ולכן צריך שם שחקן.
גם אם קאסה לא יגיע, צריך עוד שחקן לאמצע.