• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה

• יוצר הנושא יוצר הנושא DelPiero
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
טוב לסיכומו של עניין,
בצורה אובייקטיבית - קאסה יעשה טוב אם יבחר בנו.
לדעתי ההייפ הזה מוגזם, מביך וגרוע לשחקן עצמו אם יבחר קבוצה שבכלל לא הייתה בעניין שלו עד הרגע שמכבי חיפה הגישה עליו הצעה.

אם אני אלברמן אני מציב דדליין לכל הסימפוזיון המביך הזה
קבל החלטה תוך 24 שעות אחרת אנחנו יורדים ממך
ממש בניון הבא

לא יודעים 'לחתוך' אצלנו מו''מ עם שחקנים פוטנציאליים.
סיכוי יותר גבוה שהוא יגיד לנו כן ואחרי שהכל יהיה מוכן לחתימה יילך ויחתום בקבוצה אחרת.
ובאופן כללי אני לא אוהב את זה שאנחנו ממש נראים נואשים בסיטואציה הזאת במיוחד שלא מדובר בשחקן שיעשה את ההבדל.

יענקל׳ה שמע את צמד מילות הקסם ״פוטנציאל מכירה״ והתאהב

אגב, לגבי הפגישה עם דודו. מסתבר שהיא באמת הייתה. פשוט לא נגעה אל קארצב או אזולאי.
הפגישה הייתה על חמד.
דודו ייצג את חמד בהפסקת החוזה מול אלונה והחתימה אצלנו.

שאפו לקינדה ודגו שלחצו חזק על האחים של קאסה וקאסה עצמו.

למרות שאני חושב שהוא לא ברמה שלנו זה מוכיח כמה אנחנו המועדון המוביל ביותר שהקנדי שוחח אישית וסירב לו בפרצוף.

מכבי ת"א: מעולם לא פנינו לקאסה לא מתייחסים לספינים של סוכנים.

רק מכבי אמר:
אגב, לגבי הפגישה עם דודו. מסתבר שהיא באמת הייתה. פשוט לא נגעה אל קארצב או אזולאי.
הפגישה הייתה על חמד.
דודו ייצג את חמד בהפסקת החוזה מול אלונה והחתימה אצלנו.

זה סופו של כל בלון

אליאור אמר:
תודה לצהבת שהפכו את החתימה של קאסה למרגשת בשבילנו
מטורף לגמרי.

לא מזמן היה לי ויכוח עם מישהו פה בפורום (נראה לי אתך) שכל שחקן שנרצה באמת יהיה פה ואני חושב שהיום קאסה נותן את הסטמפה הסופית בנושא.

שחקן בלי זיקה ל2 הקבוצות (ואולי אפילו עם קצת זיקה לצד השני בגלל סוכניו) קיבל הצעה זהה מ2 הקבוצות ובחר במכבי חיפה.

אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.

אין לי מילים. שאפו למועדון.
רק לסגור את העניין מהר, שלא יהיו חרטות.

זה לא יאמן מה שהלך סביבו מאז שהשם שלו עלה.
משחקן בן 18 אנונימי לשחקן מריבה שמרבית הכתבות באתרי הספורט הן עליו.
מקווה שיאפשרו לו להיכנס לעניינים בהדרגה כי הציפיות ממנו יהיו גדולות והלחץ עליו יהיה אדיר בתקופה הקרובה.

GreenGlory אמר:
אגב אפשר להגיד שעסקת לסובוי נפלה? אנחנו אוטוטו ארבעה שבועות לעניין הזה, זה נהיה לא רק מסובך אלא גם מביך.

כל פעם הדדליין שמופרסם משתנה.
עכשיו מדברים על זה שיחזור בחמישי לדינמו, אם הכסף לא יועבר.

אני עדיין מקווה שזה ייסגר.
אם זה היה כזה רחוק מסגירה, השחקן לא היה מעביר חודש של אימונים אישיים במדינה זרה.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
תודה לצהבת שהפכו את החתימה של קאסה למרגשת בשבילנו
מטורף לגמרי.

לא מזמן היה לי ויכוח עם מישהו פה בפורום (נראה לי אתך) שכל שחקן שנרצה באמת יהיה פה ואני חושב שהיום קאסה נותן את הסטמפה הסופית בנושא.

שחקן בלי זיקה ל2 הקבוצות (ואולי אפילו עם קצת זיקה לצד השני בגלל סוכניו) קיבל הצעה זהה מ2 הקבוצות ובחר במכבי חיפה.

חחח זה היה איתי
אני בכל זאת בדעה שאסור להיות בפער מהם בסגל כי אז הם יוכלו להביא שחקנים רק כדי שאנחנו לא ניקח במקום מה שהם באמת צריכים

GreenGlory אמר:
אין פה שום פער עם הקבוצה או השחקן, מחפשים מצד אחד בנק שיסכים להעביר דרכו את הכסף לרוסיה ומצד שני שבאמת ההעברה תהיה חוקית כדי לא לסבך את המועדון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה